Dior Garden Party

Dere som er litt interessert og følger med i makeup verden har vel hatt øynene opp for vår kolleksjonen til Dio en stund når? For dere som ikke har fått det med seg. Det er det vakreste jeg noen gang har sett, "I'm almost whining just looking at it" som en venn av meg sa via skype her forleden. Og jeg kunne ikke sagt det bedre selv!

Kolleksjonen ble lansert den 2 januar, og varen er selvfølgelig allerede bestilt. Kolleksjonen er visst nok inspirert av Christians Dior's hage i Granville, Normandie. Han brukte noen år for å få den vakreste hagen du kan tenke deg. Rosene hans, som var spesielt vakre, er representeres i disse limited edition eksemplarene. Kolleksjonen kan dere se på Dior's hjemme side her. Prisen er dessverre rediculous . . . og her er våre mine to favoritter!

 


Milly Garden

Granville Garden

Åh, herregud! Er det ikke forferedelig at jeg kun hadde råd til en? Har vel egentlig ikke råd til en heller, men noen ganger så bare man. Lipglossene er beskyttet med en sølv lokk når clutchen er lukket igjen. Jeg har ikke ord, de er fantastiske!

 

Hvilken er deres favoritt? 

UB

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

, Oslo

Hei! Denne bloggen handler hovedsaklig om sminke, alt i fra nyheter, reviews til get the look. Meningene mine er 100 % ærlige og produktene har jeg kjøpt selv. Er det noe dere lurer på ta gjerne kontakt her på bloggen, på facebook eller på uniquebauty@hotmail.com (Yes, uniquebAUty@hotmail.com). Sminke og skjønnhets produkter kan være så gøy, eksperimer! Følg meg gjerne på blogglisten.no eller llik Beauty Channel på facebook!

hits