NARS Pure Radiance Tinted Moisturizer

Det er vel ikke riktig sommer enda, men det er aldri for tidlig å begynne å tenke på beauty innkjøpene til sommeren. På sommeren er jeg en veldig stor fan av tinted moisturizer siden den ikke føles så tung på huden som en fondation, og den får huden til gløde! Det er et kjekt alternativ når du en sommerdag ikke vil lasse på med sminke, men heller ikke vil gå og føle deg, rett og slett, naken. Jeg har lenge sverget til Laura Mercier Oil-Free Tinted Moisturizer SPF 20. Jeg har oily skin, så jeg takker Gud og høyere makter for den her. Men det gjorde ikke denne her, anbefaler jeg på det varmeste!

For dere med fet hud, jeg jobber med innlegg med tips for å unngå at huden blir oransje og grisete iløpet av dagen. Stay tuned!

Uansett, dette innlegget skulle handle om NARS sitt nye produkt. Det blir først lansert 1 februar til nordstrom, deretter kommer den til narscosmetics.com og deretter world wide. Jeg googlet litt og fant ut at det vil skje i løpet av mars måneden. Jeg må så klart prøve ut produktet, og hvis dere vil ha annmeldelse, legg igjen en kommentar! Produktet kommer i 9 nyanser og  inneholder blant annet SPF 30 og anti aging ingredienser (gotta love it!). Dette blir endten en super hit, eller super flop! Hva tror dere? 

Godt å se de holder seg tro til designet, de er forresten designet av Mr. Fabien Baron.

Jeg kan nesten ikke vente til å teste de ut,

UB

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

, Oslo

Hei! Denne bloggen handler hovedsaklig om sminke, alt i fra nyheter, reviews til get the look. Meningene mine er 100 % ærlige og produktene har jeg kjøpt selv. Er det noe dere lurer på ta gjerne kontakt her på bloggen, på facebook eller på uniquebauty@hotmail.com (Yes, uniquebAUty@hotmail.com). Sminke og skjønnhets produkter kan være så gøy, eksperimer! Følg meg gjerne på blogglisten.no eller llik Beauty Channel på facebook!

hits