Dolce & Gabbana - Charm Pencils

Bare en rask liten post før jeg må løpe, av en eller anne grunn er jeg alltid litt sen, selv om jeg står opp ekstra tidlig. Anyways, har dere sett de søte Charm Pencil fra Dolce & Gabbana? Utrolig søte, ikke noe jeg kommer til å innvestere i tror jeg (never say never)  - men det er jo en litt søt og morsom gave ide! Det er fra vår kolleksjonen, så regner med den blir å få tak i rundt februar/mars.

Vil også nevne at i kveld kommer det et innlegg om mine favoritt produkter fra januar og jula! Gleder meg til å vise dere, har valgt ut fem fine produkter. Ha en fin dag, så blogges vi ikveld. Lenge leve haste innlegg.

UB

2 kommentarer

Fint design du har! ;)

Monica Kristoffersen

31.01.2012 kl.13:34

tror ikke jeg blir å investere heller :p

Skriv en ny kommentar

, Oslo

Hei! Denne bloggen handler hovedsaklig om sminke, alt i fra nyheter, reviews til get the look. Meningene mine er 100 % ærlige og produktene har jeg kjøpt selv. Er det noe dere lurer på ta gjerne kontakt her på bloggen, på facebook eller på uniquebauty@hotmail.com (Yes, uniquebAUty@hotmail.com). Sminke og skjønnhets produkter kan være så gøy, eksperimer! Følg meg gjerne på blogglisten.no eller llik Beauty Channel på facebook!

hits