Clinique - Chubby Stick

Dere vet når man har tørre lepper og om man bruker lebestift eller lipgloss, og leppene blir det enda verre? Ikke nok med det, fargen deler seg opp i sprekkene på leppa, og ser helt forferdelig ut - gud som jeg hater det! Redningen min har vært Clinique Chubby Stick. Den ser ikke tørr ut på leppene og den har samme effekt som en leppepomade. Leppene blir super myke, og de får mer glans. Dette produktet har vært redningen min den siste uken.

Jeg ble overrasket første gang jeg prøvde den, en gang i fjor, og driver faktisk på min andre nå. Den kommer i åtte forskjellige farger (ikke verst til å være en sort of leppepomade), og fargene er faktisk veldig tro til coveret sitt. Litt av en lifesaver på denne tiden av året!Den er forresten fin å bruke på en Valentine's date også, siden den ikke er så klisste og ikke farger av ;-)

UB

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

, Oslo

Hei! Denne bloggen handler hovedsaklig om sminke, alt i fra nyheter, reviews til get the look. Meningene mine er 100 % ærlige og produktene har jeg kjøpt selv. Er det noe dere lurer på ta gjerne kontakt her på bloggen, på facebook eller på uniquebauty@hotmail.com (Yes, uniquebAUty@hotmail.com). Sminke og skjønnhets produkter kan være så gøy, eksperimer! Følg meg gjerne på blogglisten.no eller llik Beauty Channel på facebook!

hits