Estee Lauder - Invisible Fluid MakeUp

Hei dere! Jeg prøver å få til to innlegg om dagen, et på morgenen og et på kvelden - men i dag forsov jeg meg noe verre, så rakk ikke poste noe i morres dessverre. Men derfor kommer jeg med en litt spennende update om er en makeup hit, selv om det ikke er ute på markede enda.

I mars kommer Estee Lauder til å lansere en ny foundation, Invisible Fluid MakeUp. Allerede nå begynner makeup artister å sverme for produktet, og mange sier det kommer til å bli årets foundation hit. 

Den sies å skal passe til alle hudtyper, den vil ikke virke tørr for de med tørr hud, og ikke for fet for de med fet hud. Den skal visstnok se fantastisk ut på huden også, veldig naturlig og flawless. Estee Lauder har ofte litt heavy foundations, men denne er lett - men dekkende. Den virker nesten for god til å være sann, kan vi ønske oss mer?

Jeg skal iallefall sette Burberry foundation planen min til side, og heller vente på denne! Gleder meg allerede, flere som skal teste den ut?

UB

2 kommentarer

Lina

27.02.2012 kl.21:58

Fåttt noen dato for utgivelsen?

Beauty Channel

28.02.2012 kl.09:42

Hei :-) Jeg vet ikke eksakt dato, men det sies at den skal komme ut global i mar. Regner med den kommer snart, siden man allerede får tak i den på John Lewis i London.

Skriv en ny kommentar

, Oslo

Hei! Denne bloggen handler hovedsaklig om sminke, alt i fra nyheter, reviews til get the look. Meningene mine er 100 % ærlige og produktene har jeg kjøpt selv. Er det noe dere lurer på ta gjerne kontakt her på bloggen, på facebook eller på uniquebauty@hotmail.com (Yes, uniquebAUty@hotmail.com). Sminke og skjønnhets produkter kan være så gøy, eksperimer! Følg meg gjerne på blogglisten.no eller llik Beauty Channel på facebook!

hits