Kevyn Aucoin Beauty - 'Creamy Glow'

Jeg gjorde mitt daglige beauty search på nettet og kom over denne lille skapningen. Det er en blush, skal visst være veldig pigmentert. Jeg har ikke prøvd produktet selv, men tror jeg skal sette det på to-try listen min.

Den kommer først i fire forskjellige farger, og kom nå nylig ut med fire nye. Blant annet Liquifuchsia som dere ser på bilde her, fargen ser helt utrolig ut. Jeg googlet litt rundt og har lest at konsistensen skal være tykkere enn vanlige cream blusher, og lett å blende inn for fin naturlig farge. Den ser veldig fin ut, og kommer antageligvis til å klikke meg den hjem. Jeg tror den er super fin til vinterblek hud - hvis man tar på et tynt lag. Eller for de som er skikkelig tøffe, to runde rosa flekker for et dollface uttrykk.

Likte dere fargen? 

UB

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

, Oslo

Hei! Denne bloggen handler hovedsaklig om sminke, alt i fra nyheter, reviews til get the look. Meningene mine er 100 % ærlige og produktene har jeg kjøpt selv. Er det noe dere lurer på ta gjerne kontakt her på bloggen, på facebook eller på uniquebauty@hotmail.com (Yes, uniquebAUty@hotmail.com). Sminke og skjønnhets produkter kan være så gøy, eksperimer! Følg meg gjerne på blogglisten.no eller llik Beauty Channel på facebook!

hits