Bobbi Brown - Brightening Finishing Powder

Se på denne flotte nyheten fra Bobby Brown da dere! Den ser så fin ut, har så utrolig lyst til å sette den på "to-buy" listen min, men det er så utrolig mye på den allerede, så setter den heller på "If-I-Find-Hundred-Bucks" listen min. Jeg likte spesielt godt blandingen men brunt, rosa og lyst. Jeg tror det er en skikkelig fin farge på ikke altfor brun hud. Perfekt for våren!

Pudderet lover gyllen og sunn naturlig glød på huden. Den er tilført 'skin brightening' av morbær, druer og skjoldbær. Jeg måtte forresten google både morbær og skjoldbær, håper det er vanlig å ikke vite hva er? Uansett, den inneholder også sodium hyaluronate (som jeg forøvrig ikke gadd google engang), men det er tilsatt for å holde huden frisk og myk. Tror dette er et kupp for en hvers beauty-bag!

Bruker dere generelt mye Bobby Brown produkter?

UB

2 kommentarer

make it & fake it

16.02.2012 kl.11:10

OHH, dette høres ut som en oppgradert utgave av ID's mineral vail som jeg elsker!!!

kanskje en ny must have?

love K

Anine

16.02.2012 kl.15:06

Nei, men den fikk jeg skikkelig lyst til å kjøpe :)

Skriv en ny kommentar

, Oslo

Hei! Denne bloggen handler hovedsaklig om sminke, alt i fra nyheter, reviews til get the look. Meningene mine er 100 % ærlige og produktene har jeg kjøpt selv. Er det noe dere lurer på ta gjerne kontakt her på bloggen, på facebook eller på uniquebauty@hotmail.com (Yes, uniquebAUty@hotmail.com). Sminke og skjønnhets produkter kan være så gøy, eksperimer! Følg meg gjerne på blogglisten.no eller llik Beauty Channel på facebook!

hits