Estée Lauder - Pure Color Gelee Powder Eyeshadow

Enda av vårens nyheter er Estée Lauder sine Pure Color Gelee Powder Eyeshadow. De skal være veldig godt pigmentert. Bruk den tørr for en jevn metallic look, og hvis du bruker for eksempel MAC fix spray på kosten før du påfører øyenskyggen får du en mer cyber effekt med enda sterke farge. Det som jeg liker godt med dem er at de virker veldig metallic, de er også de første øyenskyggene som inneholder techno tri-trend formula; gel, pulver og væske i ett og samme produkt. For dere som er glad i MAC - Electra kan jo denne sølv varianten være morsom for litt variasjon.

 
De er kommet ut i seks farger, og jeg vet ikke helt om dere skjønner hvordan jeg har satt opp bildene i forhold til tekst? Jeg tror jeg skal prøve å utvide photoshop skilsene mine til å sette på tall for at det skal bli enklere for dere å skjønne. Uansett, les som koloner - altså nedover. Fargene er kalt; Cyber Cobber, Cyber Pink, Cyber Green, Cyber Teal, Cyber silver, Cyber Lilac. Mine favoritter må nok bli Cyber Pink, Cyber Silver og Cyber Lilac. Men de andre fargene ser absolutt gorgeous ut også!

Hvilke er deres favoritter?

UB

Én kommentar

Lillan

17.02.2012 kl.21:34

Veldig mange fine farger! :)

Skriv en ny kommentar

, Oslo

Hei! Denne bloggen handler hovedsaklig om sminke, alt i fra nyheter, reviews til get the look. Meningene mine er 100 % ærlige og produktene har jeg kjøpt selv. Er det noe dere lurer på ta gjerne kontakt her på bloggen, på facebook eller på uniquebauty@hotmail.com (Yes, uniquebAUty@hotmail.com). Sminke og skjønnhets produkter kan være så gøy, eksperimer! Følg meg gjerne på blogglisten.no eller llik Beauty Channel på facebook!

hits