MAC - Viva Glam

En rask liten oppdatering før jeg må løpe ut av døra. MAC er ute med enda en Viva Glam kolleksjon. Lady Gaga har blant annet hatt Viva Gaga, og nå er det Nicki Minaj sin tur. Det kom kanskje ikke som en overraskelse, MAC sminken er jo like spreke i farge spektere som det hun er. Lebestiften er selfølgelig rosa og er kalt 'Viva Glam Nicki'

Ellers er det også en ny lipbalm som heter 'Viva Glam Ricky'. De tre nyeste MAC kolleksjonene er fulle av farger og kan sjekkes ut her, her, og her. Det er ikke helt min ting, men synes det kan bli veldig stilig om man gjør det riktig.

Hva synes dere om sterke farger når det gjelder sminke?

UB

Én kommentar

anine

17.02.2012 kl.20:01

Jeg synes at det er døds kult :)

Skriv en ny kommentar

, Oslo

Hei! Denne bloggen handler hovedsaklig om sminke, alt i fra nyheter, reviews til get the look. Meningene mine er 100 % ærlige og produktene har jeg kjøpt selv. Er det noe dere lurer på ta gjerne kontakt her på bloggen, på facebook eller på uniquebauty@hotmail.com (Yes, uniquebAUty@hotmail.com). Sminke og skjønnhets produkter kan være så gøy, eksperimer! Følg meg gjerne på blogglisten.no eller llik Beauty Channel på facebook!

hits