Estée Lauder - Bronze Goddess Capri Pure Color

Hva er det første dere tenker når dere ser denne her? Den har jo et crazy langt navn, 'Bronze Goddes Capri Pure Color' Gelée Powder Eyeshadow Palette. Hadde jeg lansert det hadde jeg enkelt og greit kalt det 'Mermaid'. Jeg tenkte på havfruer med en gang, og fikk et sykt ønske om å bli en. Helst like pen som de i Pirats of the Caribbean, eller Ariel. Siden det heller er usannsynlig kan det å løpe rundt på stranden, med beach waves hair og denne øyenskyggen med coral farget blush være et annet alterntiv.

Herregud som jeg gleder meg til sommeren. Denne fikk jeg utrolig lyst til, så får vi se om det ikke blir noen uker med nudler og denne her som tilskudd i sminkebagen. Jeg er virkelig imponert over vår og sommer kolleksjonen til Estée Lauder, og elsker metallic effekten de har på øyenskyggene. Åh, jeg kan ikke vente til sommeren!

UB

2 kommentarer

Monica Kristoffersen

19.02.2012 kl.12:20

Veldig fine farger, veldig... havfrueaktig ja :p

SaraaAngelina

19.02.2012 kl.15:49

Haha, jeg har alltid hatt lyst til å være en havfrue!

Skriv en ny kommentar

, Oslo

Hei! Denne bloggen handler hovedsaklig om sminke, alt i fra nyheter, reviews til get the look. Meningene mine er 100 % ærlige og produktene har jeg kjøpt selv. Er det noe dere lurer på ta gjerne kontakt her på bloggen, på facebook eller på uniquebauty@hotmail.com (Yes, uniquebAUty@hotmail.com). Sminke og skjønnhets produkter kan være så gøy, eksperimer! Følg meg gjerne på blogglisten.no eller llik Beauty Channel på facebook!

hits