Dior - Addict Extreme Lipstick

Dior Addict Extreme ble nå lansert sist uke i Paris. Det er en utvidelse av Dior Addict kolleksjonen dems, som forresten er veldig bra. Sitter godt, har fin glans og i hele 24 fantastiske farger. Jeg var så uheldig at jeg mistet min på festival i fjor, så kanskje det er en unnskyldning til å kjøpe en av Addict Extreme kolleksjonen? hehe

 

De kommer i tolv nye farger. Den aller siste fargen 'Black Tie' minner meg veldig om Tom Ford's 'Black Orchid' som jeg akkurat har bestilt meg. Skulle vel kanskje ventet til høsten siden det er en høst farge, men jeg klarte det ikke.Tilbake til Dior som dette innlegget handler om, de har endret litt på designet. Addict kolleksjonen har et lyst design, mens denne er svart. Den ser iallefall elegant ut!

Liker dere Dior Addict, og kommer dere til å prøve den nye Addict Extreme?

UB

Én kommentar

lifebylillan

28.02.2012 kl.21:07

Åh nå fikk jeg lyst på en frisk rosa en:)

Skriv en ny kommentar

, Oslo

Hei! Denne bloggen handler hovedsaklig om sminke, alt i fra nyheter, reviews til get the look. Meningene mine er 100 % ærlige og produktene har jeg kjøpt selv. Er det noe dere lurer på ta gjerne kontakt her på bloggen, på facebook eller på uniquebauty@hotmail.com (Yes, uniquebAUty@hotmail.com). Sminke og skjønnhets produkter kan være så gøy, eksperimer! Følg meg gjerne på blogglisten.no eller llik Beauty Channel på facebook!

hits