MAC & Marcel Wanders

Dette må være den fineste (design messig) kolleksjonen MAC har hatt på lenge. Denne kolleksjonen er designet sammen med Marcel Wanders, og kommet fram til 5 fantastisk flotte produkter.

Kolleksjonen inneholder pudder i to froskjellige farger og en svart maskara. Selvfølgelig også noe for leppene, lipglosser i fire farger og lebestifter i tre forskjellige farger, blant annet rosa og nude farget. Og til slutt også en parfyme beskrevet som "Marcel Wanders multifaceted chrome compact".


             

1. MAC & Marcel Wanders - Powder, Sheer Mystery
2. MAC & Marcel Wanders - Mascara, False Lashes
3. MAC & Marcel Wanders - Lipgloss
4. MAC & Marcel Wanders - Lipstick
5. MAC & Marcel Wanders  - Scent concentrate, Air of Style

Videre er det også en fantastisk MAC 187 Duo Fibre Face børste og en clutch hvor du kan oppbevare kostene dine, selvfølgelig i det samme fantastiske designet.


Hva synes dere om kolleksjonen, var den ikke fin?

UB

4 kommentarer

May Elin

29.02.2012 kl.20:55

Veldig lekre produkter! :)

fridalangerud

29.02.2012 kl.20:56

Jeg ønsker meg sånn sykt mac! Det er sååå bra sminke har jeg hørt! <3 sin blogg <3

Monica Kristoffersen

29.02.2012 kl.21:09

Helt nydelig! :)

cathrinekvernmo

29.02.2012 kl.21:35

Mac er så bra! :)

Skriv en ny kommentar

, Oslo

Hei! Denne bloggen handler hovedsaklig om sminke, alt i fra nyheter, reviews til get the look. Meningene mine er 100 % ærlige og produktene har jeg kjøpt selv. Er det noe dere lurer på ta gjerne kontakt her på bloggen, på facebook eller på uniquebauty@hotmail.com (Yes, uniquebAUty@hotmail.com). Sminke og skjønnhets produkter kan være så gøy, eksperimer! Følg meg gjerne på blogglisten.no eller llik Beauty Channel på facebook!

hits