Tom Ford - Neroli Portofino

Som dere kanskje vet er jeg på tur og det er så gøy å dra på forskjellige kjøpesentere og sjekke ut internasjonal sminke. Uansett, jeg var innom en butikk som solgte Tom Ford Beauty produkter - noe jeg (dessverre) er en skikkelig sucker for. De som jobbet der ga ut parfyme prøver av Tom Ford's Neroli Portofino parfyme.

Jeg må med hånden på hjerte si det er den mest perfekte hverdags duft. Duft beskrivelsen er sitrius oljer med duft av blomster som undertoner og hint av blant annet mandarin, lavendel og jasmin. Det er ikke en vanlig søt duft, den lukter rent og nydusjet. Og hvem vil vel ikke lukte nydusjet hele dagen?

Jeg kjøpte dessverre ikke med meg en full size flaske hjem, siden 100 ML kostet svimlende $260 uten tax. Grensen min er ganske høy, men til og med min stopper langt før den der. Jeg kan iallefall drømme om den og spraye prøven på puta for å holde den der lenger.

Har dere noen produkter dere vil ha, men er altfor dyre?

UB

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

, Oslo

Hei! Denne bloggen handler hovedsaklig om sminke, alt i fra nyheter, reviews til get the look. Meningene mine er 100 % ærlige og produktene har jeg kjøpt selv. Er det noe dere lurer på ta gjerne kontakt her på bloggen, på facebook eller på uniquebauty@hotmail.com (Yes, uniquebAUty@hotmail.com). Sminke og skjønnhets produkter kan være så gøy, eksperimer! Følg meg gjerne på blogglisten.no eller llik Beauty Channel på facebook!

hits