Illamasqua - Human Fundamentalism Spring/Summer 2012

Er det bare jeg som har hatt probleme med å logge inn på blogg.no den siste tiden? Føler det har blitt så dårlig blogging, men det skal jeg ikke bruke som unnskyldning; jeg har vært (og er) ganske opptatt om dagen. Anywayyys, dette innlegget skal handle om en av Illamasqua sine nyeste kolleksjoner; Human Fundamentalism Spring/Summer 2012.

Jeg elsker at Illamasqua tør å leke seg med så sterke farger. Neon farger er jo en av vårens største trender. Fra denne kolleksjonen skulle jeg ønske jeg var tøff nok til å bruke den grønne lebestiften og lilla øyenskygge, helst sammen! Kan hende jeg tør å prøve meg på neon trenden med nude farget lepper og kinn, og en neon farget eyeliner.

 

Kommer dere til å teste ut neon trenden, og hva synes dere om kolleksjonen?

UB

3 kommentarer

elide

09.03.2012 kl.07:41

Vi har hatt problemer med det samme, får det til nå da! meen var veldig irriterende ;/ fin blogg btw! :D

Solveig Krag Søyland

09.03.2012 kl.21:23

Er mye knæsje farger ute og går for tiden! Hadde problemer med innlogging i stad jeg og ;o

Monica Kristoffersen

10.03.2012 kl.08:28

Elsker sterke farger, dette må testes ut! :)

Skriv en ny kommentar

, Oslo

Hei! Denne bloggen handler hovedsaklig om sminke, alt i fra nyheter, reviews til get the look. Meningene mine er 100 % ærlige og produktene har jeg kjøpt selv. Er det noe dere lurer på ta gjerne kontakt her på bloggen, på facebook eller på uniquebauty@hotmail.com (Yes, uniquebAUty@hotmail.com). Sminke og skjønnhets produkter kan være så gøy, eksperimer! Følg meg gjerne på blogglisten.no eller llik Beauty Channel på facebook!

hits