Kitty Blusher Stick - Limited Edition Spring 2012

Paul & Joe feier nå ti års jubileeum og i den anledning har Sophie Albou designed disse limited edition blush sticks. De er pyntet med søte kattefjes på tuppen. Hadde jeg fått tak i en av disse hadde jeg ikke maktet å bruke den, altfor søte!
De er å få tak i tre farger, beige, pastell rosa og årets farge tangerine, som er årets farge. Les mer om Tangerine trenden her. Disse skal være enkle å påføre og gi en flawless finish. Vil tro det vil bety att de er lett å blende ut inn i huden for at det skal se mer naturlig ut.

                            

Jeg synes de er kjempe søte, og perfekt gave om jeg hadde att en niese eller lillesøster. De kan kjøpes her, og Beauty Bay shipper selvfølgelig tli Norge!

Hva synes dere om de søte pusefjesene og blushen?

UB

2 kommentarer

Christine - Littlemozart

14.03.2012 kl.17:59

søte!
søte:)

Skriv en ny kommentar

, Oslo

Hei! Denne bloggen handler hovedsaklig om sminke, alt i fra nyheter, reviews til get the look. Meningene mine er 100 % ærlige og produktene har jeg kjøpt selv. Er det noe dere lurer på ta gjerne kontakt her på bloggen, på facebook eller på uniquebauty@hotmail.com (Yes, uniquebAUty@hotmail.com). Sminke og skjønnhets produkter kan være så gøy, eksperimer! Følg meg gjerne på blogglisten.no eller llik Beauty Channel på facebook!

hits