Clinique - Chubby Stick, for eyes

Husker dere innlegget jeg skrev om Clinique Chubby Stick? En av mine absolutt favoritt lebstift/leppepomade, dere kan lese innlegget her.  Våren har ikke kommet for fult før man allerede begynner å snakke om høsten, det er nemmelig da Clinique lanserer Chubby Stick som øyenskygge.

Se på den herlige forpakkningen, jeg virkelig elsker det! Og de kalde høstfargne er bare helt nydelige. Er det galt av meg å si jeg gleder meg til høsten? 

Hva synes dere om Clinique Chubby Sticks?

UB

Én kommentar

Chalten

16.03.2012 kl.22:26

Jeg har faktisk aldri sett noe lignende. haha. Dette er ikke akkurat min sterkeste side.

Tusen hjertelig takk skal du virkelig ha. Utkledningsfester er det kjekkeste jeg vet. Merkelig nok er jeg alltid en av tre som faktisk har kledd seg ut, og jeg kan ikke forstå hvorfor resten kommer i vanlige klær. Utkledning er artig.

Skriv en ny kommentar

, Oslo

Hei! Denne bloggen handler hovedsaklig om sminke, alt i fra nyheter, reviews til get the look. Meningene mine er 100 % ærlige og produktene har jeg kjøpt selv. Er det noe dere lurer på ta gjerne kontakt her på bloggen, på facebook eller på uniquebauty@hotmail.com (Yes, uniquebAUty@hotmail.com). Sminke og skjønnhets produkter kan være så gøy, eksperimer! Følg meg gjerne på blogglisten.no eller llik Beauty Channel på facebook!

hits