Clarins - 'UV Plus HP' Tinted Daily Shield SPF 40

Nå kommer det tinted moisturizers og BB creams fra alle kanter. Bare i år har blant annet Estee Lauder og NARS komemt med nye dekkende kremer, og den aller nyeste er nå fra Clarins. Clarins er vel kjent for å ta vare på huden til kundene sine, og dette produktet er intet unntak. Den har SPF 40 og skal fungere som en sunblocker. 

Den kommer i tre forskjellige farger, og skal også være med på å bekjempe aldring og DNS-skade på huden. Har utrolig lyst til å prøve den, siden jeg de siste årene har blitt all about sunblock og høy SPF. Jeg kan bare takke selvbruning for at jeg ikke går rundt som et levende lik.

Hvilken tinted moisturizer/BB Cream er deres favoritt?

UB

Én kommentar

Alex

18.03.2012 kl.21:32

hørtes bra ut den!

Skriv en ny kommentar

, Oslo

Hei! Denne bloggen handler hovedsaklig om sminke, alt i fra nyheter, reviews til get the look. Meningene mine er 100 % ærlige og produktene har jeg kjøpt selv. Er det noe dere lurer på ta gjerne kontakt her på bloggen, på facebook eller på uniquebauty@hotmail.com (Yes, uniquebAUty@hotmail.com). Sminke og skjønnhets produkter kan være så gøy, eksperimer! Følg meg gjerne på blogglisten.no eller llik Beauty Channel på facebook!

hits