Luksus vs Budsjett - Tinted Moisturizer

Denne ukens Luksus vs Budsjett er om tinted moisturizer, nå er jo april snart rundt hjørne noe som (forhåpentligvis) betyr fint vårlig vær! På fine vår og sommerdager er det fint å kunne bruke tinted moisturizer, som dere kanskje vet er dagkrem med farge. Med andre ord, den er luftig og lett dekkende. Disse to er fra Laura Mercier som jeg selv sverger til, og den rimligere varianten er fra elf. 
Jeg må på hånden på hjerte si jeg satt der med hakeslep da jeg så elf sine pris, really? Herregud, der kan man virkelig få tak i rimlig sminke! Anyways, Laura Mercier sin variant har SPF 20, mens elf kun har 15. Laura Mercier kommer også i flere varianter, for de med fet hud, normal hud og hvis du vil ha ekstra glød Illuminating varianten. Begge varianter har et stort farge utvalg, den fra Laura Mercier kan dere få tak i her, mens elf produkten kan dere kjøpe her. Jeg har ikke prøvd den fra elf, men den fra Laura Mercier anbefaler jeg på det varmeste.

Bruker dere tinted moisturizer?

UB

6 kommentarer

emsdy

22.03.2012 kl.07:49

Fint design, hehe :)

STINECHARITE

22.03.2012 kl.16:24

Det er helt genialt! :)

Mari A. Borgli - Fotoblogg

22.03.2012 kl.21:48

SV: Jaa, frokost er det viktigste måltidet!

mia brendengen

22.03.2012 kl.21:49

nei:) tar heller sol og bruker selvbruning så slipper jeg noe som helst av sminke:)

Victoria

22.03.2012 kl.22:30

Tar sol ellers bruker jeg bare sola ute :)

Caroline

23.03.2012 kl.01:45

Takk for kommentar!

Dette er første gang jeg kommer over bloggen din, og det er jeg veldig glad for. Mange flotte tips som jeg kommer til å ta i bruk :-)

Skriv en ny kommentar

, Oslo

Hei! Denne bloggen handler hovedsaklig om sminke, alt i fra nyheter, reviews til get the look. Meningene mine er 100 % ærlige og produktene har jeg kjøpt selv. Er det noe dere lurer på ta gjerne kontakt her på bloggen, på facebook eller på uniquebauty@hotmail.com (Yes, uniquebAUty@hotmail.com). Sminke og skjønnhets produkter kan være så gøy, eksperimer! Følg meg gjerne på blogglisten.no eller llik Beauty Channel på facebook!

hits