Givenchy Le Prisme Visage Bucolique

Åh, disse produktene fra Givency falt jeg pladask for. Givenchy's creative makeup director Nicolas Degennes har hatt stor innflytelse av naturen for denne kolleksjonen - og det ser man! Utrolig fine, naturlige vår farger.
 

Kolleksjonen inneholder to blusher, Le Prisme Blush Bucolique som er i to farger, #1 Burocolic Rose som er den med rosa toner og #2 Bucolic Poppu som r den med rød toner. Min favoritt er Le Prisme Visage Bucolique og fargen er kalt #1 Bucolic Blossom. Den er beregnet for alle hudtyper og skal gi energisk glød. Jeg hadde elsket å hatt den i min stusselig lille highlight samlingen min.


Hva synes dere om Givenchy's Le Prisme Visage Bucolique kolleksjon?

UB

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

, Oslo

Hei! Denne bloggen handler hovedsaklig om sminke, alt i fra nyheter, reviews til get the look. Meningene mine er 100 % ærlige og produktene har jeg kjøpt selv. Er det noe dere lurer på ta gjerne kontakt her på bloggen, på facebook eller på uniquebauty@hotmail.com (Yes, uniquebAUty@hotmail.com). Sminke og skjønnhets produkter kan være så gøy, eksperimer! Følg meg gjerne på blogglisten.no eller llik Beauty Channel på facebook!

hits