Årets Sommer Bronzers

Så langt i år har det kommet ut mange nye bronzere i metallic farger, og jeg skulle gjerne ha hatt alle i samlingen. Dette innlegget har jeg samlet tre av mine favoritter fra denne trenden, kanskje dere finner deres nye favoritt også?

 

1. Denne bronzeren fra Givenchy er kalt Poudre Croisière Healthy Glow Powder og kommer i fire forskjellige brun toner, eller jeg vil nesten si gull toner passer bedre. Den lover et mykt og lett-som-luft finish, og skal også være lett å blende ut. Og det er selvfølgelig ingen bronzer om den ikke lover naturlig glød til huden.

2. Guerlain's Terracotta kolleksjoner har alltid fine glødene produkter, og Sun in the City virker som intet unntak. Dette herlige produktet er faktisk beskrevet som et produkt som gir deg metalliske toner i ansiktet og varmer opp ansikts tonen, perfekt for highlight og kinn. Den gjennspeiler gull tonene i huden din, perfekt for sommer brun hud! 

3. Den siste er fra Estee Lauder og er kalt 'Pure Color' Illuminating Powder Gele. Den inneholder tri-blend formel som hele denne kolleksjonen fra Estee Lauder som jeg blant annet har nevnt her. For dere som ikke vet hva det er, vil det si at pudderet har både flytende, pulver og gel materialer i seg for å gi ekstra glød, og perfekt mix av farge pigment og perle effekt. 

Hvilken er deres favoritt?

UB

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

, Oslo

Hei! Denne bloggen handler hovedsaklig om sminke, alt i fra nyheter, reviews til get the look. Meningene mine er 100 % ærlige og produktene har jeg kjøpt selv. Er det noe dere lurer på ta gjerne kontakt her på bloggen, på facebook eller på uniquebauty@hotmail.com (Yes, uniquebAUty@hotmail.com). Sminke og skjønnhets produkter kan være så gøy, eksperimer! Følg meg gjerne på blogglisten.no eller llik Beauty Channel på facebook!

hits