Ciate - Caviar Manicure Set

Ciatè's Creative Director fant inspirasjon til disse settene da hun skulle lage tredimensjonale negler til en cover shoot. Hun ville det skulle se feminint, intelektuelt og ekstragavant ut, for å få til en sofistikert look. Hvert sett inneholder en neglelakk, perler og en "mini bolle" hvor man enkelt tar i perlene for å duppe neglene ned i. Settene er å finne i tre forskjellige farge.

Fargene er kalt; Rainbow, Black Pearls og Mother of Pearls. De er dessverre kun å få tak i sephora butikkene i UK. Men det er iallefall noe å se etter på eBay og lignende sider fra og med april!

            

Hva synes dere om 3D konseptet, og hvilken likte dere best?

UB

4 kommentarer

radicalred

26.03.2012 kl.09:25

Haha ja ikke sant:P nervene går fra skala 10 til 6 :P hehhe

marthevikensandstaa

26.03.2012 kl.11:02

svar; tusen takk for kommentar! utrolig søt blogg du hadde, ha en strålende fin dag videre!

Mai-Lovise Tufte

26.03.2012 kl.17:53

sv: Tusen takk! :)

Anne Emilie<33

10.10.2012 kl.12:37

Mange skriver at de er å få kjøpt i parfymerier o.l men jeg finner de ingen steder

Skriv en ny kommentar

, Oslo

Hei! Denne bloggen handler hovedsaklig om sminke, alt i fra nyheter, reviews til get the look. Meningene mine er 100 % ærlige og produktene har jeg kjøpt selv. Er det noe dere lurer på ta gjerne kontakt her på bloggen, på facebook eller på uniquebauty@hotmail.com (Yes, uniquebAUty@hotmail.com). Sminke og skjønnhets produkter kan være så gøy, eksperimer! Følg meg gjerne på blogglisten.no eller llik Beauty Channel på facebook!

hits