All about Metallic!

Tom Ford's nye kolleksjon er spesielt laget til å matche gyllen sommerbrun hud. Hvilke farger er ikke bedre enn varme metallic farger til både, negler, lepper og øyne da? Sommer kolleksjonen inneholder neglelakk, lipgloss og cream eyeshadow. Tom Ford Nail Lacquer. Disse neglelakkene inneholder perler for å maksimere metallic effekten og få en "molten mirror" look. De skal være glansfulle, og kun trenge ett lag. Fargene er kalt Så har vi Tom Ford Lip Lacquer. Dette er en eksklusiv lipgloss som inneholder perler med gull partikler. Disse partiklene skal gjøre leppene myke og gi en reflekterende glans til dem. Denne kan også bli brukt over vanlig lebestift. Høres ikke denne fin ut med nude lebestift?
Det siste produktet i kolleksjonen er Tom Ford Molten Cream Eyeshadow. Den finner man i fire forskjellige farger, alle selvfølgelig i metallic. Hele kolleksjonen skal egentlig gi en "molten" look, altså smeltet, men det høres bare bedre ut på engelsk. Denne skal være svært pigmentert, inneholde antioxidanter og fargen skal også holde lenge.

Er du ute etter en av disse produktene kan man dessverre ikke spare opp ett år (selv om man egentlig må pga prisen), siden de alle er limited edition. Lip Lazquer finnes også i en sølv variant som ikke er limited edition. Produktene til Tom Ford er virkelig eksklusive, vaker og jeg skulle ønske jeg hadde sminkebordet mitt fult. De få produktene jeg har elsker jeg. Er det noen av dere som bruker Tom Ford Beauty produkter?

Hva synes dere om kolleksjonen?
UB

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

, Oslo

Hei! Denne bloggen handler hovedsaklig om sminke, alt i fra nyheter, reviews til get the look. Meningene mine er 100 % ærlige og produktene har jeg kjøpt selv. Er det noe dere lurer på ta gjerne kontakt her på bloggen, på facebook eller på uniquebauty@hotmail.com (Yes, uniquebAUty@hotmail.com). Sminke og skjønnhets produkter kan være så gøy, eksperimer! Følg meg gjerne på blogglisten.no eller llik Beauty Channel på facebook!

hits