Rachel Zoe's favoritt blush!

De fleste av oss vanlig dødlige elsker å høre om kjendisenes bauty triks og hvilke produkter de bruker. Jeg er en av de, og sluker alle tips og vil helst teste ut alle. En av mine favoritt sminkeprodukt sammen med lebestift må være blush. Så da jeg kom over en artikkel med favoritt krem blushene til fantastisk talentfulle Rachel Zoe ble jeg all over the top, og ville dele det med dere!
Bobbi Brown - Pot Rouge for Lips and Cheeks. Det er en rouge i som også kan brukes til lipgloss. Før hadde de skru kork men er blitt relansert med lokk, enklere bruke ble de jo! Fargen vist på bilde er kalt Rose, men kommer også i ni andre farger. 
Clarins - Instant Light Blush. Disse er ny denne våren og påføres med kost. Den er flytende, og man kan enkelt blende prodktet med enten hender eller kost. Har hørt den skal ha en spesiell highlighting effekt, med litt skimmer i seg ogkommer i tre forskjellige farger, vist på bilde er Vitmain Pink. 
Givenchy - Blush Gelee Jelly Blush. Dette er en unik liten sak, jeg synes den er fascinerede. Den kommer i kun en farge, Candide Pink og er i limited edition. Den har en gele tekstur som skal være lett å påføre, det skal også være lett å bygge opp fargen om du vil ha en hot pink effekt. Den skal heller ikke være klebrig og gi de klassiske rose kinnene.
Den neste på Rachel Zoe's liste er Clinique's Blushwear Cream Stick. Dette er en rouge som er long-wear og skal vare hele dagen. Den er oljefri og perfekt for de som har en tendens til å få fet hud utover dagen. Den er lett å få jevnet ut i hud, og det enkleste skal faktisk være å bruke fingrene. Den er å finne i fire forskjellige farger!
Sist men ikke minst har vi Edward Bess - Compact Rouge for Lips and Cheeks. Som Bobbi Brown sin Pot Rouge kan denne også brukes på leppene. Den skal være godt pigmentert og være litt glasfull. Det er et nytt produkt og finnes i tre forskjellige rødtoner. Designet er elegant og klassisk, fin å ta med i veska!

Min favoritt må være Bobbi Brown eller Edward Bess sin. Fint design, og jeg liker konseptet med att man kan bruke det på både lepper og kinn. Hvilken er deres favoritt?

UB

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

, Oslo

Hei! Denne bloggen handler hovedsaklig om sminke, alt i fra nyheter, reviews til get the look. Meningene mine er 100 % ærlige og produktene har jeg kjøpt selv. Er det noe dere lurer på ta gjerne kontakt her på bloggen, på facebook eller på uniquebauty@hotmail.com (Yes, uniquebAUty@hotmail.com). Sminke og skjønnhets produkter kan være så gøy, eksperimer! Følg meg gjerne på blogglisten.no eller llik Beauty Channel på facebook!

hits