Miami Beach - Yes please!

Den nye sommerkolleksjonen til Bobbi Brown inneholder faktisk flere dufter enn sminke produkter. Hva er vel mer glamurøst enn Miami, så Bobbi Brown 'Beach' Eau de Parfum trengte enn update, og med på slengen kom en Shimmer Oil og Bronzer.

Siden navnet er Beach er det kanskje ikke rart att duften også skal minne om sommer og strand. Det er Bobbi Browns mest solgte parfyme og lukter en blanding av sand, jasmine, sea spray og mandaring. Meningen er att den skal skal fange sommer atmosfæren og fange den i flasken.

Denne Shimmer Fragrance Oil har den samme lukten som parfymen over. Det er en lett olje som ikke skal være ekkel å påføre eller ha på seg. Den gir en shimmer effekt på huden, perfekt til lange sommerkvelden!

Sist men ikke minst Miami Shimmer Cheek Glow Powder Gel Bronzer. Som Chanel og Tom Ford er dette også en metallic farge, denne skal gi huden en "just-back-from-vacation glow" - og jeg må ærlig si att det ikke høres så dumt ut. Den kan like så godt brukes som highlight og er en blanding av pudder og gel form, som skal få huden til å gløde!

Hvordan liker dere Bobbi Brown's svar på Miami Beach?

UB

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

, Oslo

Hei! Denne bloggen handler hovedsaklig om sminke, alt i fra nyheter, reviews til get the look. Meningene mine er 100 % ærlige og produktene har jeg kjøpt selv. Er det noe dere lurer på ta gjerne kontakt her på bloggen, på facebook eller på uniquebauty@hotmail.com (Yes, uniquebAUty@hotmail.com). Sminke og skjønnhets produkter kan være så gøy, eksperimer! Følg meg gjerne på blogglisten.no eller llik Beauty Channel på facebook!

hits