YSL - La Vernitheque

God morgen! Hva er vel bedre enn å starte helgen så tidlig som 7? Men fra hverdags dilemmaer til en rask liten beauty update. YSL sin La Vernitheque neglelakk kolleksjon er stunning. Dette er ingen hokuspokus neglelakk som tørker på 10 sekunder eller med andre triks - det er en helt vanlig god gammeldags neglelakk med godt farge utvalg.

 

Selv om den ikke har noen hemmelig ny formular er lakken glansfull og inneholder kaslium. Man får tak i alle de fargene man kan ønske seg, fra rosa, til blå, til brun. I bunn og grunn, er det ikke vidunderlakker vi trenger men freske fine farger!


Hvilken farge var deres favoritt?

UB

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

, Oslo

Hei! Denne bloggen handler hovedsaklig om sminke, alt i fra nyheter, reviews til get the look. Meningene mine er 100 % ærlige og produktene har jeg kjøpt selv. Er det noe dere lurer på ta gjerne kontakt her på bloggen, på facebook eller på uniquebauty@hotmail.com (Yes, uniquebAUty@hotmail.com). Sminke og skjønnhets produkter kan være så gøy, eksperimer! Følg meg gjerne på blogglisten.no eller llik Beauty Channel på facebook!

hits