Max Factor, mini nail polish

Hvem har sagt det kun er Chanel, YSL, Essie etc som kan lage fin ekslusiv neglelakk? Jeg er mektig imponert over den nye kolleksjonen fra Max Factor, og reklamebildene er fantastiske! Kolleksjonen er delt opp i fire bydeler fra fire forskjellige byer, New York, London, Paris og Milan.

 

The Brooklyn Collection


Fargene er kalt Pretty in Pink (nederst til venstre), Cauppuccino (øverst til høyre), Chilled Lillac (nederst til høyre) og Mellow Yellow (øverst til høyre)

The Dalston CollectionØverst fra venstre Cactus Green, den rosa er kalt Cool Jade. Nederst fra venstre har vi Candy Blue og Lollipop

The Marais Collection
Fra toppen og ned har vi Lacquer Noir, Purple Haze, Prussian Blue, Ruby Tuesday og Juicy Plum

The Via Tortona Collection


Moon Dust, Odyssey Blue, Meteorite, Grafitti og Fantasy Fire

Hvilken av bydelene var deres favoritt? :) Min er The Brooklyn Collection!

UB

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

, Oslo

Hei! Denne bloggen handler hovedsaklig om sminke, alt i fra nyheter, reviews til get the look. Meningene mine er 100 % ærlige og produktene har jeg kjøpt selv. Er det noe dere lurer på ta gjerne kontakt her på bloggen, på facebook eller på uniquebauty@hotmail.com (Yes, uniquebAUty@hotmail.com). Sminke og skjønnhets produkter kan være så gøy, eksperimer! Følg meg gjerne på blogglisten.no eller llik Beauty Channel på facebook!

hits