Summertime De Chanel

Den nye sommer kolleksjonen til Chanel er rett rundt hjørnet, og i sommerlige brune farger. Dennekolleksjonen inneholder som dere ser lipgloss, blush, neglelakk, øyenskygge. Samt både lebestift og eyelinere i limited edition. Limited edition har jeg ett elsk-hat forhold til. Jeg elsker det, for da vet jeg det er litt spesielt, men hvis jeg da ikke kjøper det med en gang eller velger å ikke kjøpe det, er det vanskelig å få tak i.

Bronzeren er virkelig unik og kjempe søt, den kommer i to forskjellige farger. Lebestiften og lipglossen kommer i to nye farger, mens øyenskyggen, og de to forskjellige variantene av eyelinerne kommer i en ny farge hver.

Rask liten update! Er dere begestret for årets sommer kolleksjon?

UB

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

, Oslo

Hei! Denne bloggen handler hovedsaklig om sminke, alt i fra nyheter, reviews til get the look. Meningene mine er 100 % ærlige og produktene har jeg kjøpt selv. Er det noe dere lurer på ta gjerne kontakt her på bloggen, på facebook eller på uniquebauty@hotmail.com (Yes, uniquebAUty@hotmail.com). Sminke og skjønnhets produkter kan være så gøy, eksperimer! Følg meg gjerne på blogglisten.no eller llik Beauty Channel på facebook!

hits