MAC Ultimate collection

WARNING: for å unngå et lite barnslig utbrudd, hopp over kommenede setning. OMG. Sjekk den innpakningen (føles så rart å ikke si packaging)! 

La meg introdusere dere til MAC sin Ultimate collection. Denne kolleksjonen inneholder kun pudder og lebestifter, men skuffer ikke av den grunn. Jeg er en sucker for packaging, og jeg kan like gjerne betale for noe fint å se på som noe fint å bruke. Med denne kolleksjenen får du i pose og sekk. 

 


 

Lebestiftene kan du finne i 10 forskjellige farger i blant annet nudes, rosa og røde toner. Som MAC selv sier om kolleksjonen; denne kolleksjonen er selve symbolet på moderene luksus. 

Jeg sier meg enig, hva med dere?

 

 

Bilde: MAC's hjemmesider og pintrest.com

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

, Oslo

Hei! Denne bloggen handler hovedsaklig om sminke, alt i fra nyheter, reviews til get the look. Meningene mine er 100 % ærlige og produktene har jeg kjøpt selv. Er det noe dere lurer på ta gjerne kontakt her på bloggen, på facebook eller på uniquebauty@hotmail.com (Yes, uniquebAUty@hotmail.com). Sminke og skjønnhets produkter kan være så gøy, eksperimer! Følg meg gjerne på blogglisten.no eller llik Beauty Channel på facebook!

hits