EL featuring Kendall Jenner

Estee Lauder's Little Black Primer hear vært mye i media den siste uken. Kanskje det har noe med at dette er Kendall Jenner's første kampanje for Estee Lauder?
Det Estee Lauder ønsker er at produktet skal være like attraktivt for kunden som den lille sorte - elegant, nyttig og gi deg en liten selvtilit boost. La oss slenge oss på trenden med en gang LBP (Little Black Primer) har tre funksjoner. Den gir litt farge på dager du ikke ønsker å bruke mascara, påfør den før mascara og den  vil gi vippene et lite løft og volum, og hvis du bruker den etter du har påført mascara blir den vannfast. 
Se flotte Kendall's kampanje i klippet under. 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

, Oslo

Hei! Denne bloggen handler hovedsaklig om sminke, alt i fra nyheter, reviews til get the look. Meningene mine er 100 % ærlige og produktene har jeg kjøpt selv. Er det noe dere lurer på ta gjerne kontakt her på bloggen, på facebook eller på uniquebauty@hotmail.com (Yes, uniquebAUty@hotmail.com). Sminke og skjønnhets produkter kan være så gøy, eksperimer! Følg meg gjerne på blogglisten.no eller llik Beauty Channel på facebook!

hits