Verdens første EE cream!

Beauty industrien er en billion-dollar industry, flere hundre millioner dollar er brukt hvert år på research & development (R&D). Estee Lauder company (som blant annet har MAC, Tom Ford Beauty og Bobbi Brown i sin portofolio) brukte alene 157.9 millioner dollar på R&D, så noe fantastisk bør komme ut av det. Estee Lauder er nå det første merket til å lansere EE cream. 

 

 

EE står for "Even Effect", og produktet skal jevne ut din egen hudfarge. Research har vist at forurensning fører misfarging i huden som mørke flekker og hyperpigmentering. Den kan brukes på egenhånd eller under foundation som primer. Hva synes dere, er det et produkt verdt å invester i eller er det bare hyped up av god markedsføring?

 

 

 

Bilde: Estee Lauder's hjemmesider

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

, Oslo

Hei! Denne bloggen handler hovedsaklig om sminke, alt i fra nyheter, reviews til get the look. Meningene mine er 100 % ærlige og produktene har jeg kjøpt selv. Er det noe dere lurer på ta gjerne kontakt her på bloggen, på facebook eller på uniquebauty@hotmail.com (Yes, uniquebAUty@hotmail.com). Sminke og skjønnhets produkter kan være så gøy, eksperimer! Følg meg gjerne på blogglisten.no eller llik Beauty Channel på facebook!

hits