Beauty Tilbehør

Max Factor, mini nail polish

Hvem har sagt det kun er Chanel, YSL, Essie etc som kan lage fin ekslusiv neglelakk? Jeg er mektig imponert over den nye kolleksjonen fra Max Factor, og reklamebildene er fantastiske! Kolleksjonen er delt opp i fire bydeler fra fire forskjellige byer, New York, London, Paris og Milan.

 

The Brooklyn Collection


Fargene er kalt Pretty in Pink (nederst til venstre), Cauppuccino (øverst til høyre), Chilled Lillac (nederst til høyre) og Mellow Yellow (øverst til høyre)

The Dalston CollectionØverst fra venstre Cactus Green, den rosa er kalt Cool Jade. Nederst fra venstre har vi Candy Blue og Lollipop

The Marais Collection
Fra toppen og ned har vi Lacquer Noir, Purple Haze, Prussian Blue, Ruby Tuesday og Juicy Plum

The Via Tortona Collection


Moon Dust, Odyssey Blue, Meteorite, Grafitti og Fantasy Fire

Hvilken av bydelene var deres favoritt? :) Min er The Brooklyn Collection!

UB

Thakoon/NARS

Jeg er en sucker for NARS sminke, spesielt blushene. Nå lanserer de nye neglelakker i vårlige neon farger. Kolleksjonen er i sammarbeid med Thakoon og inspirert av indisk krydder markeder - spennende.


Jeg har aldri prøvd NARS neglelakk før, men med disse fargene skulle jeg ønske NARS shippet til Norge!

UB

YSL - La Vernitheque

God morgen! Hva er vel bedre enn å starte helgen så tidlig som 7? Men fra hverdags dilemmaer til en rask liten beauty update. YSL sin La Vernitheque neglelakk kolleksjon er stunning. Dette er ingen hokuspokus neglelakk som tørker på 10 sekunder eller med andre triks - det er en helt vanlig god gammeldags neglelakk med godt farge utvalg.

 

Selv om den ikke har noen hemmelig ny formular er lakken glansfull og inneholder kaslium. Man får tak i alle de fargene man kan ønske seg, fra rosa, til blå, til brun. I bunn og grunn, er det ikke vidunderlakker vi trenger men freske fine farger!


Hvilken farge var deres favoritt?

UB

OPI - Vintage Minnie Mouse

Jeg er tidenes Disney freak, jeg elsker Disney overalt og sovner til en Disney film hver natt. Det er en grunn for at jeg brukte ordet freak. Det er kanskje ikke sjokkerende att jeg smilte over gjennomsnittet bredt da jeg så denne Minney kolleksjonen fra OPI.

 

Whii, så utrolig søtt! Kolleksjonen inneholder fire forskjellige rød og rosa toner. Min favoritt er den som inneholder hjerter! Akk, jeg blir lykkelig når jeg ser på den, haha!

     


Fargene er heter: Nothing Mousie Bout It, Im All Ears, If You Moust You Moust og The Color of Minnie

Eller kanskje The Color of Minnie er min favoritt, hvem er deres?

UB

Ciate - Caviar Manicure Set

Ciatè's Creative Director fant inspirasjon til disse settene da hun skulle lage tredimensjonale negler til en cover shoot. Hun ville det skulle se feminint, intelektuelt og ekstragavant ut, for å få til en sofistikert look. Hvert sett inneholder en neglelakk, perler og en "mini bolle" hvor man enkelt tar i perlene for å duppe neglene ned i. Settene er å finne i tre forskjellige farge.

Fargene er kalt; Rainbow, Black Pearls og Mother of Pearls. De er dessverre kun å få tak i sephora butikkene i UK. Men det er iallefall noe å se etter på eBay og lignende sider fra og med april!

            

Hva synes dere om 3D konseptet, og hvilken likte dere best?

UB

Foundation Diagnosis ala Chanel

Er du en av de som liker å handle rask, finne det du leter etter på 10 sekunder og så er du på vei ut i bilen igjen? Eller liker du å handle på nett? Da er denne testen perfekt for deg. Her kan du med tre enkle spørsmål finne ut hvilken Chanel foundation som passer deg best best. 

Dere kan finne testen her. Jeg anbefaler likevel og spørre personellet bak disken - kan være greit å forhøre seg litt når man invisterer gode penger i en foundation ;-)

Hvilken foundation passet best for dere?

UB

Nail Inc - Union Jack Limited Edition

De fleste vet vel kanskje at sommer OL skal holdes sted i London denne sommeren, og til denne begivenheten skal det britisk merket Nail Inc lansere en egen neglelakk. 
Fargene som ble brukt er dermed ikke overraskende, de britiske fargene (og de norske ;) ), sølv/hvitt, blått og rødt - med selvfølgelig glitter. Litt glam må vi jo ha under OL! Jeg liker desginet med diamantene veldig godt, og den kommer til å bli lansert når det nærmer seg sommer månedene.

Hva synes dere? og er dere i det hele tatt interessert i OL?

UB

Vintage Hairspray Ad

Åh, jeg har så dårlig tid så rekker ikke skrive så veldig mye. Ville bare gi dere en liten update, så hvorfor ikke starte uken med en vintage hårspray reklame?

 Skulle ønske jeg kunne leve på den tiden der, hvor gøy hadde det ikke det vært?

UB

Les Pinceaux de Chanel

Herregud, jeg har så dårlig tid så det blir kun et raskt haste innlegg før jeg må løpe. De nye børstene fra Chanel er nå på markedet. De er laget for å få en "professional apllication an everyday luxery", og jammen ser de ikke ut som luksus også.

Har ikke prøvd dem, men det er jo Chanel så kvaliteten er nok ikke noe å klage på. Aww, jeg ønsker meg disse jeg nå. Senere kommer det et innlegg den nye kolleksjonene til MAC, I'm so excited to show you. Det er så mye fint!

Er det noen her som har prøvd børstene fra Chanel?

UB

Lancôme - Rouge in Love

Her er en av de to reklame filmene for Lancôme's 'Rouge in Love' kampanje jeg skrev om for litt siden. Du kan lese innlegget her. Kolleksjonen inneholder lebestifter og matchende neglelakk i mange forfriskende vår farger.

Om dere vurderer å kjøpe produktet ser dere et par av fargene her. Jeg ville dele denne snutten med dere, den er jo så vårlig og fin. Vår i Paris, hvor herlig virker ikke det?

UB

 

Tweezerman Crystal Standing Mirror

Husker dere dette innlegget om Tweezerman's kystal belagt pinsett? Vel her er et matchende speil. Ach, hadde jeg vært rik hadde jeg kastet bort pengene mine på slike ting.

Som pinsetten er også dette krystall speilet svin dyrt, man må punge ut 150 dollar. Men tenk å ha det der på sminkebordet da, dere! Just my style. . . Jeg har det med å falle for det dyreste, hvorfor - hvorfor - hvorfor?!

Er det et speil dere kunne hatt?

UB

Real Techinques, Review

Jeg trengte et par nye børste, og som student er det ikke alltid like lett å få nok penger til alt, så jeg var lite keen på å bruke 300 kroner på en MAC børste. Jeg googlet litt rundt, for kresen, det er jeg fortsatt og ble veldig interessert i børstene fra Real Techniques. 

Designet er ikke det store, men det er vel kanskje ikke det som er viktig når man kjøper produkter. Jeg kjøpte Stippiling Brush og Starter Set, og jeg må si jeg var positiv overrasket. Jeg er faktisk stor fornøyd, og når man ser på prisen må man jo bare måpe. Børstene er ikke testet på dyr, eller inneholder dyrehår. Det jeg likte så godt med dem var at de ikke var så lange, perfekte å ha med på tur. De var også veldig myke og behagelige mot huden, når man vasker dem går også sminken lett av uten at man mister børstehår. Det er enkle å bruke, og "base shadow brush" har blitt min nye favoritt. Jeg liker den faktisk bedre enn både MAC og Lancôme sine, men jeg vil ikke si det for høyt, for de ligger fortsatt mitt hjerte veldig nært!

Uansett, disse børstene er verdt pengene sine, og et veldig fint alternativ hvis man har et lite budsjett gående. Dere kan finne børste kolleksjonen her, og de shipper til Norge. Wohoo :-)

Hva er deres favoritt makeup brushes?

UB

Yves Saint Laurent 'Mini La Laque' Nail Lacquer

Etter jeg så denne Estée Lauder sin palette som minnet meg om havfruer, sjø og strand har jeg blitt litt obsessed på tanken og stilen. Og da jeg så den nyeste mini neglelakken fra Yves Saint Laurent ble jeg ikke mindre besatt.

Jeg synes fargen er herlig og den minner meg om sjøliv og strand. Perfekt til sene sommerkveld og en variasjon til de svarte neglene siden den ser ganske mørk ut. At den er i mini format er jo perfekt for sommeren når man skal på tur, eller for meg som sjeldent bruker opp neglelakk. Mini kolleksjonen har også en farge til, den er bronsefarget med gullskjær.  Kjempe fine!
Liker dere blå neglelakk?
UB

Crystal Tweezer and Stand

Har der penger til overs og ikke vet hva de skal brukes til? Da bør dere ta en bedre titt på denne pinsetten, selvfølgelig fra Tweezerman. Tweezerman startet sin produksjon på pinsetter i 1980, og bke mye brukt på sett av filmer og for photoshoots. Det ble en stor hit, og senere også veldig populært for oss "vanlige" mennesker også. Tweezerman har faktisk livstid garanti på produktene sine, og nå har de lansert en Luxe Edition av sin classic steel tweezer. Den kommer med en beholder med matchene krystaller, og for ikke mer enn 200 dollar hos Neiman Marcus er den din, hehe.

Prisen er stiv, men den pfiffer iallefall opp badet ;-) Ha en fin lørdagskvelds!

UB 

Foundation brush vs. Stippling brush

Jeg har lenge brukt en vanlig foundation brush til å påføre foundation og var lenge fornøyd med det. Jeg hadde jo hørt mye bra om stippling brush, og at det var så mange som heller fortrakk det. Siden jeg var fornøyd med min MAC 190 følte jeg det ikke var noe vits å teste ut stippeling brush - helt til jeg plutselig fikk det for meg at jeg måtte prøve, og gikk til innkjøp av en.

Eksempler på foundation brush MAC 190 og stippling brush MAC 187.

Etter at jeg har prøvd ut stippling brush må jeg si jeg ikke kommer til å gå tilbake til en foundation brush. Jeg føler jeg får et lettere uttrykk på foundationen, og dermed mer naturlig. Siden det er lett å buffe og fodele produktet inn i huden trenger du heller ikke like mye som med en vanlig foundation brush. Det tar heller ikke lang tid å fordele sminken og man slipper de "stripene" i foundationen man kan få ved bruk av foundation brush.

Jeg angrer ikke for at jeg prøvde, og det blir plutselig mye morsomere å sminke seg når man endrer litt på rutinene sine. Tror jeg må bli litt mer åpent for nye ting framover og ikke bare bli stående på mine gamle vaner.

Hva foretrekker dere, foundation brush eller stippling brush? Eller kanskje noe annet?

UB

Guerlain - Terracotta Bronzer

Er det noen av dere som eier Guerlain Terracotta Bronzers? I mine øye er de et kunststykke og uansett (vel nesten) hvor dyre de enn hadde vært, verdt pengene. De er virkelig unike, både designet og måden de får huden til å gløde på. Terracotta kolleksjoner har vært en suksess helt siden 1984, og i år blir nok intet et unntak.


Både over og under ser dere bilde fra tidligere kolleksjoner. Selv eier jeg kun den øverste. 

Grunnen for innlegget er vel at jeg vil si at jeg gleder meg så utrolig til, Terracotta Sommer 2012 kolleksjonen, kommer på markedet. Jeg kunne ikke finne bilde av det online, fra produsent selv - og vet heller ikke når den kommer ut. Jeg har snuset litt rundt og fått inntrykk av at den kommer ut i mars, men jeg er virkelig ikke sikker. Er det noen som vet en eksakt dato?

Kommer med et litt mer utdypende innlegg om den nye terracotta kolleksjonen og en liten review når jeg har kjøpt, iallefall Terracotta Golden Glimmer Powder.

Hva synes dere om Terracotta kolleksjonene? Flere som gleder seg til året kolleksjon?

UB

Laura Mercier - Limited Edition Nail Lacquer

Det er ikke ofte, sånn ca hvert skuddår. Disse er bare limited edition, noe som alltid er litt fristende for meg. Uansett, fargen er vårlige og knalle. Spesielt liker jeg den i hot pink.

Kolleksjonen kommer i fem forskjellige farger, og minner meg litt om essie kolleksjonen, som dere kan lese mer om her. Tror jeg holder meg til Essie kolleksjonen, men det er jo gøy med litt forskjellige valgmuligheter!
Hvilken kolleksjon likte dere best, den fra Essie eller den fra Laura Mercier?

UB

Beauty bags - Kate Spade New York

Håper dere har hatt en fin helg? Kom over noen søte, litt morsome beauty bags fra Kate Spade New York. De er overhode ikke min stil, men det var noe jeg likte ved dem, så tenkte jeg skulle vise dere dem.  


Eat Cake for Breakfast 


Play Hooky

 

 

 

 All Aboard

 

De er kanskje litt overprized ($78) med tanken på at de ikke er så altfor store, men kjekt å ha med på tur, også er det jo Kate Spade New York. Trykk på teksten under bilde for å komme til hjemmesiden (som forresten ikke shipper til Norge, om jeg ikke tar helt feil).

Hva synes dere? De er iallefall sommerlige og søte!

UB

Lancôme - Bi Facil

Når sminken først har kommet på, må vi også huske å ta den av. Det var vel bare et spørsmål om tid før jeg skulle nevnerbeauty regel nummer 1, nemmelig ta av sminken på kvelden. Noe som i mine øyne kan være litt av et ork, spesielt de dagene jeg har dratt ut leggetiden godt over midtnatt - men det er dessverre nødvendig. 

Dere har sikkert hørt om Lancôme sitt produkt, Bi Facil? Den har vunnet mange beauty awards, og er den mest kjente sminke fjerneren for øyne - så det er kanskje ikke nødvendig å fortelle dere om hvor fantastisk den er.

 

Selv har jeg ømfintlige øyne og bruker linser, denne her svir ikke og gjør heller ikke så linsene begynner å klø. Mascaraen, både vannfast og vanlig går av som en lek, og hadde den ikke vært så utrolig fet hadde jeg brukt den over hele ansiktet! Ikke har den noe lukt heller, noe som er veldig behagelig. Selv om det er utrolig kjedelig å bruke penger på en sminkeFJERNER, når man heller vil kjøpe noe man tar på, er den verdt pengene. Det er et must i sminkebagen min - og i mine øyne, alles sminkebag! 

Har dere prøvd dette fantastiske produktet - hva synes dere?

UB

Trenings MakeUp

Hvordan sminker du deg når du skal på trening? Personlig bruker jeg ikke sminke under trening, jeg liker ikke hvordan blandingen av sminke og svette er på huden. Men jeg skjønner dere som liker å ha på litt, jeg har vært slik selv og i mine øyne er det helt naturlig, de aller fleste bruker jo litt sminke. Så jeg tenkte at dagens innlegg skulle handle om tips til naturlig trenings makeup. 

Er man på trening er det litt greit å ikke se ut som du skal rett på fest etterpå, med andre ord smokey eye, farget lebestift, kraftig bronzer/blush etc. Når det er sagt så betyr det ikke at du må gå helt uten sminke heller. Du kommer langt med et par produkter.

Noen har en tendens til å få uren hud ved bruk av sminke under trening, derfor foreslår jeg å Ikke bruke den tykkeste foundationen du har i skapet. Gå for den lette varianten eller en tinted moisturizer - noe som forresten er genialt siden det er hudkrem med dekkende farge. Du trenger egentlig ikke bruke foundation i det hele tatt, bruk kun en concealer og dekk over røde flekker og ujevnheter, ofte er det ikke mer som skal til.

Mascara jenter, her har dere stikkordet. Dere kommer langt med det, du får et mer åpent blikk og virker med ett mer opplagt. Ikke gå over streken og legg på lag på lag - men et enkelt strøk, og man har den naturlige looken man kan bruke på trening.

Føler du deg fortsatt naken og må påføre mer, bruk en fargeløs leppepomade som gir litt glans til leppene og en liten dæsj med blush. Ikke gå for sterke rød/rosa farge, men heller lysere nyanser man ikke ser så godt. 

Mer skal ærlig talt ikke til, og jeg ønsker dere mange fine - naturlig sminkede - treningsøkter framover ;-)

UB

Essie spring 2012 collection

Hvem er det som ikke liker neglelakk? Jeg elsker det og synes det er en perfekt finish på et komplett antrekk. Som mange andre har jeg lagt min elsk på blant annet Essie neglelakk - og vårens nye farger er fantastiske. Denne kolleksjonen med disse knalle fargene skal visst nok være en hyllest for ambisiøse, vakre kvinner. De vil bli lansert worldwide i februar, blant annet på beautybay.com


De jeg iallefall skal skaffe meg før våren kommer for fult er fargene er "To buy or Not to Buy", som er den dus lilla fargen. Og siden jeg alltid bestiller mer enn det jeg egentlig behøver tenkte jeg å inkludere den lys grønne "Navigate Her" og den oransje "Orange, It's Obvious". Den kommer forresten til å matche perfekt til min oransje fargede MAC lipglass jeg fikk i posten her for leden. 

Whii, jeg gleder meg til de kommer ut på markedet. Er det flere som også gleder seg?

UB 

Sminke speil med lys!

For en stund siden leste jeg på en blogg, husker dessverre ikke hvilken det var, om en genial liten sak. Denne, som så mye annet, måtte jeg klikket meg hjem - jeg syntes den var bloody brilliant!


Det er et ganske stort speil, men ikke for stort til å ha i veska. Det fine er som dere ser, den har innebygget lys! Perfekt for hytteturer, bilturer og egentlig generelt når du må pfiffe opp sminken og du ikke har tilgang til et godt belyset speil. Den har kommet meg godt til nytte - og derfor ville jeg selvfølgelig dele den med dere. Dere kan også bestille dere en variant av dette speilet her.

Ikke bare er det praktisk, men det har også super søtt design, jeg har denne modellen her. For dere som ikke liker så girly stuff, finnes det også mange forskjellige varianter. Det var dagens lille tips før jeg setter meg ned med enda et par timer med oppgaveskriving. Ah, alltid like fantastisk å vente til aller siste liten med innlevering. 

UB

Hvordan unngå 'oransje foundation' på slutten av dagen.

Vi alle har vel vært der, du gjør deg klar på morgenen og ser ut som Cameron Diaz herself. Tre timer etterpå sitter vi ved skolepulten eller på kontoret og tar en snikk titt i speilet. Det du ser er ikke Cameron Diaz, men en litt mer oransje utgave av deg selv. Eller som vakre Christina Aguilera i et ikke så vakkert øyeblikk.

Det beste er å prøve ut hvilken foundation som passer best på din hud, og ikke endrer farge iløpet av dagen. Det beste er å spørre personellet hvor du handler. Da får du hjelp med riktig farge, du kan også spørre om det finnes prøver av foundationen du vil kjøpe så du får testen den ut. De er der for å hjelpe deg, så det er ikke skummelt å spørre!

Det jeg gjør for å unngå at foundationen skal bli ekkel, glansfull og misfarget iløpet av dagen er å rense huden godt på morgenen, bruk de hudproduktene du liker best. Fortsett med en primer eller god dagkrem. Jeg er veldig glad i primer, en av primere's funksjoner er nemmelig at sminken skal holde lenger - kjøp en som er beregnet for din hudtype. Når du har tatt på primeren ellet dagkremen ta litt papir og press mot huden. Effekten på dette er at all det overflødige du ikke trenger vil bli fjernet.

Dette er basen for at sminken skal holde seg helde dagen, fortsett med å ta på fondation. Når du har lagt på den tar du også her papir som skal presses mot huden. Her blir den overflødige oljen fjernet, noe som skal hindre at foundationen misfarges. Første gang jeg hørte om dette ville jeg ikke prøve det, jeg trodde selvfølgelig at all sminken ville gå av. Jeg kunne jo ikke gå sminke løs, da-aa! Det er ikke noe å beskymre seg for, du har igjen mer enn nok sminke til resten av dagen! Looover.

Neste step er å pudre. Det er for å få et mattere uttrykk, liker du glød i huden kan du jo vente et par timer med å pudre til du merker foundationen begynner å bli litt for glansfull. Har du fet hud og huden din oljer seg lett? Et lite tips er å bruke du powder puff istedenfor børste. Da kan du nemmelig trykke pudderet mer inn i huden og inn i fondationen for et mer matt utrykk - og den kommer til å sitte hele dagen! Hvertfall meste parten ; -)

 

UB

Girly MakeUp Brush

Hei dere! Bekalger dårlig blogging, jeg er uhm.. syk, haha.

Imens kan dere kose dere med bilde av dene søte børsten fra Guerlain. Aww, er den ikke søt? Håper det kommer et slik sett en gang. Den skal da få lov til å pynte opp jenterommet. Den er forresten i samme pris klasse som MAC sine børster. Hvor fint er ikke det?Den er spesial laget for Guerlain 'Meteorites' Pearls, som forøvrig ser nydelige ut. Et billiegere alternativ er dette børste settet fra Sephora. Har ikke prøvd ut børstene dems, men de er da hvertfall søte å se på.Ha en fin kveld, så gleder jeg med å komme med lengere innlegg til uken. Kommer blant annet med tips om hvordan man skal unngå at fondationen skifter farge til oransje og introduksjon til en ny hårserie jeg skal prøve ut.

UB
 

Makeup Brushes

Det viktigste for å få til en fin, flawless look eller smokey eyes er å invistere i gode børster. Mine favoritter (det er umulig å ikke virke mainstream) er selvfølgelig MAC sine. Jeg har testet ut flere merker etter noen år som makeup frelst, og et par av Lancôme og Laura Mercier sine børster har også klart å få seg et lite favoritt stempel. Lagger ved en liste med navn og merke nederst i innlegget, hvis noen av dere skulle være interessert. Her kommet et par tips til å holde dem vedlike.

Gjør du som meg og bruker gode penger på makeup børste er det selvfølgelig greit å holde de vedlike. Det er litt kjipt å måtte kjøpe nye hver andre måned. For å være ærlig, jeg synes det er et ork! Kanskje det skal bli et nyttårs forsett å være flinkere å holde børstene rene? Iallefall, prøv å vaske dem hver andre uke. Hvis du er veldig flink, en gang i uken. For å få best utfall bruk en brush cleanser, her har jeg kun prøvd to, en fra MAC og den andre fra Trish McEvoy som kanskje er litt overpriced - men for all del effektiv! Et lite tips kan være å kjøpe en cleanser spray, som du kan spraye på børstene etter hver bruk, og ta en grundigere rens hver andre-tredje uke. Ironisk nok gir jeg tips som jeg ikke gjennomfører selv, men det er noe jeg bør!

Jeg har fått inntrykk av er at det er mange som kjøper et helt MAC brush set på eBay for $25. Hell yeah, for et kupp. Eller er det egentlig det? Det er mange onde mennesker der ute, husk at MAC aldri har lansert et helt sett med så mange børster. De har hatt noen sett med 4 børster, blant annet for nordstrom.com og også et pret-a-porter brush set noen år tilbake. Gjør litt research, det er det jeg har gjort! Et annet lite tips er å alltid se etter børster som er svarte med sølv "neck". Det beste tipset, however, er å gjøre kjøpene dine på et nettsted du vet selger ektevare (husk ikke alle sender til Norge), eller gå innom en butikk som selger det du er ute etter. 


Bilde fra fairycandles.tumblr.com

Håper det var til litt hjelp, skrik ut hvis dere har spørsmål!

UB


Lancôme: 16, 17 
Laura Mercier: smudge brush 
MAC: 109, 129,190, 195, 217, 239, 266, 275

De som er uthevet er de jeg virkelig ikke klarer meg uten, selv om de kanskje har ganske like former og fasonger elsker jeg hver og en av dem.

, Oslo

Hei! Denne bloggen handler hovedsaklig om sminke, alt i fra nyheter, reviews til get the look. Meningene mine er 100 % ærlige og produktene har jeg kjøpt selv. Er det noe dere lurer på ta gjerne kontakt her på bloggen, på facebook eller på uniquebauty@hotmail.com (Yes, uniquebAUty@hotmail.com). Sminke og skjønnhets produkter kan være så gøy, eksperimer! Følg meg gjerne på blogglisten.no eller llik Beauty Channel på facebook!

hits