Bath and Body treatment

Donna Karan - Cashmere Mist, Pearl Essence

Etter dette innlegget er det vel ingen tvil att jeg har forelsket meg helt i Donna Karan Cashmere Mist. Jeg var derfor helt i ekstase da det nå er kommet nye produkter fra Donna Karan kalt Pearl Essence. Ikke annet å forvente enn ett lekert design, rent og luksurieøst. Som Donna Karan sier "The pearl is a feminine symbol of art and spirituality: however, flawless, no two are alike".

Duften kommer som Eau de Parfume, Body Balm og Bath Beads.

 

Jeg har ikke luktet på lukten i person, bare fra en prøve side i Allure. Den lukter veldig elegant og voksent, tror mamma hadde elsket den. Selv beskriver Donna Karan lukten som eksklusiv kashmir og eksotiske south seas floral. Dette er kun en limited edition kolleksjon, og må si Bath Beads frister veldig!

UB

Jivago '24K Gold' Body Lotion

Denne body lotionen er beregnet kvinner som liker tidløs eleganse og luksus, når jeg ser flasken skjønner jeg hvorfor. Jeg har aldri tenkt over Jivago i Norge før, har noen av dere? Så 24K Gold er iallefall noe jeg vil se etter når jeg skal på utenlandstur neste uke. 

Beskirvelse av duften gjør ikke produktet mindre elegant. Den skal dufte av blomster som asiatisk jasmine og tuberuse, med hint av bulgark rose, liljekonvall og sverdlilje rot. Dette skal gjøre duften harmonisk og stemningsfull av sann kjærlighet.

Jeg vet ikke med dere, men jeg synes duften høres spennende ut!

UB

Fresh - Brown Sugar Body Polisher

Denne body scruben fra Fresh har fått mye skryt. Den har vunnet beauty priser fra blant annet Allure og InStyle Magazine, den er også en favoritt blant kjendisene - Cameron Diaz er en fast bruker. Dette produktet inneholder sukker krystaller som gir deg en slike myk hud. Den inneholder også naturlige humectants som hindrer at du mister fuktigheten i huden, mens skrubben forsiktig rasper bort tørre hudceller. Fresh's Brown Sugar Body Polisher inneholder også flere oljer fra blant annet mandler og aprikos. Den inneholder også citrius oljer for å tone og jevne ut hudefargen.

Har dere prøvd denne før? Jeg er på jakt etter ny og vurderer å kjøpe den når jeg skal på tur i april. 

UB

Molton Brown - Vitalizing Vitamin AB+C Bath & Shower Gel

Beklager dårlig blogging fra min side denne helgen, men det har vært litt hektisk. Sist uke derimot hadde jeg litt for mye tid og begynte å rydde i "sample skuffen" min og kom over blant annet Molton Brown's Vitalizing Vitamin AB+C Bath & Shower Gel. Jeg tenkte jeg skulle teste den ut, og jeg gruer meg allerede til den er tom.

Den lukter friskt og godt, men samtidig litt voksent. Jeg vet med sikkerhet at jeg ikke ville likt denne lukten for noen år tilbake, men nå... begynner jeg å bli gammel? Hehe, neida - men den lukter hvertfall ikke jordbær. Denne dusjsåpen inneholder både vitamin A, B og C. 

Den inneholder blant annet fersk presset appelsin, derav vitaminene. Den skal også gjøre huden mykere og stramme opp huden.

Vitaminer er godt for huden din, vitamin A hjelper mot rynker, linjer og dårlig hud. Vitamin B trengs for å danne grunnlaget for hud, negler og hår celler - det gir deg også en naturlig glød i huden. Vitmain C reduserer rynker og forbedrer hudens struktur.

Spis masse frukt og grønt for å gi huden vitaminer, eller bruk denne her ;-)

UB

Donna Karen - Cashmere Mist

Dere vet den følelsen når du har på deg bodylotion, når den lukter nesten forferdelig godt. Det lukter så godt at du bare ikke kan unngå å ta opp armen for å lukte på den, bare en gang til. Du tar ned hånda, og to sekunder etterpå er den oppe ved nesen igjen. Jeg vet ikke om jeg elsker eller hater den lukta. Det er nemmelig litt kleint å sitte på bussen med armen oppi nesa 70% av tiden. Produktet jeg snakker om i dag er Donna Karen's bodylotion, Cashmere Mist. 

Jeg har ikke ord som beskriver hvor godt den lukter, den lukter så rent og flott. Jeg bare elsker å smøre meg inn i den. Jeg fikk den som en håndkrem prøve, og falt pladask. Jeg måtte ha den, men i bodylotion varianten!

Så fikk jeg se prisen, tenkte holy motherfucker, men den er så verdt å endre litt på budsjette for. Bruker den til spesielle annledninger og de gangene jeg trenger litt ekstra godt humør. For det er faktisk det jeg for av den. Godt humør.

Den anbefales på det varmeste!

UB

Fake Tan - Xen Tan

Fake tan, oh lord, jeg blir redd bare jeg hører ordet! Jeg har faktisk ikke benyttet meg av denne enkle måten å bli brun på, heller prioritert å være lik blek enn å gå rundt som en... let's face it, det styggeste man kan si til noen er at man ser ut som et mislykket fake tan forsøk. Det ser helt forferdelig ut!

En dag jeg visste jeg ikke hadde skole før en uke senere - og det verste som kunne skje var at jeg måtte droppe å dra ut en lørdagskveld, tok jeg mot til meg. Jeg prøvde fake tan for første gang. Jeg hadde gjort grundig research og valget sto mellom St. Tropez eller XenTan. Valget falt på Xen Tan, og jeg har ikke angret! (husk at jeg ikke har prøvd St. Tropez, så jeg kan ikke uttale meg om det produktet.). Er det noen som har prøvd St. Tropez - hvordan er den?
Man får en veldig fin og naturlig brunfarge. Det beste er at den faktisk ikke lukter  verst heller. Fake tan er vel kjent for å ikke ha den beste lukten. Xen Tan begynner vel kanskje å lukte litt etterhvert, men da skal du dusje av restene uansett. Fargen kunne kanskje holdt litt lengere, på meg sitter den mellom 3-5 dager - men man kan kanskje ikke forvente så mye mer? Enn... et litt finere design? Pappesken den kommer i ser fin og ekslusiv ut - flasken i seg selv vil jeg ikke kommentere så mye på. 

Det er mange som anbefaler å bruke en 'taning mitt' når du tilfører produktet. Det kan være greit for å slippe grisete hender, men jeg foretrekker å bare bruke hendene. Vaske hendene med en gang du er ferdig med å smøre deg, bruk en god såpe og gni godt i 2-3 minutter. Voila, du blir ikke gul på hendene. I promise!

Denne produktet anbefaler jeg på det sterkeste,  4/5 stars, du kan kjøpe det her. 
Husk fake tan regel #1 da dere, skrubb kroppen først. Spesielt på tørre steder som albue!

Peace out, and get taned.
UB 

, Oslo

Hei! Denne bloggen handler hovedsaklig om sminke, alt i fra nyheter, reviews til get the look. Meningene mine er 100 % ærlige og produktene har jeg kjøpt selv. Er det noe dere lurer på ta gjerne kontakt her på bloggen, på facebook eller på uniquebauty@hotmail.com (Yes, uniquebAUty@hotmail.com). Sminke og skjønnhets produkter kan være så gøy, eksperimer! Følg meg gjerne på blogglisten.no eller llik Beauty Channel på facebook!

hits