Blogg

Ferie Modus!

Hei dere! Jeg er nå på vei til California, så håper dere forstår att det kan bli litt mindre blogging de neste to ukene. However, jeg har jobbet med endel innlegg til dere. Blant annet reviews, This Months Favorite og et innlegg om metallic bronzers. Det er også derfor det bare har vært et innlegg om dagen den siste tiden, det tar nemmelig tid og research for å lage disse innleggene. Men jeg stor koser meg når jeg gjør det :-)Dere kommer helt klart til å høre fra meg disse to ukene, så alltid koselig hvis dere fortsetter og stikke innom, og en kommentar er også veldig gøy! Så skal jeg gjøre så godt jeg kan og sette av tid til minst et innlegg daglig!

UB

Jo Malone Duftlys

Som så mange andre jenter er jeg utrolig glad i duftlys, det faller jo faktisk innenfor beauty kategorien det også, som fragrance. Jeg har lagt min elsk på lysene fra Jo Malone, og spesielt liker jeg Blossom & Honey lukten. Fikk den til jul, og jeg går rundt å sniffer på den hele tiden. Jeg tør ikke tenne det på fordi jeg vil ikke at den skal bli tom. 

Ikke bare lukter de fantastisk, men de ser også pene ut. Ikke noe dill dall, et enkelt rent design. Vanilla & Anise sto også på ønske listen min, men den får jeg heller ønske meg til neste jul eller bursdag. Prisen er dessverre litt stiv, så som student er det ikke hverdagskost og gå for disse lysene.

I det siste har jeg heller kjøpt "Duftlys Kalle Hvit" på Kremmerhuset, det er ikke noe Jo Malone - det får heller vente til jeg får en fast jobb. Lys generelt er utrolig vakkert, så varianten fra Kremmerhuset holder i massevis på mørke kvelder, lukter godt gjør de også. 

Det var dagens lille duft tips, og senere kommer det et innlegg om et av mine (mange) absolutt favoritt produkt!
UB 

Unique Beauty

Dette er en beauty channel, er du interessert i sminke, hår og ansikts produkter har du kommet til rett plass. Er dere ikke enig at det er utrolig vanskelig å finne på navn til en blogg? Jeg hadde store problemer, og valget kom på et navnet som er like harry som det er cheesy - Unique Beauty. Vet ikke helt om navnet representerer mitt eget ytre eller beauty produktene. Aah, humor!

Her kommer det en klisjè, kom gjerne med innspill om hva dere vil lese om - selvfølgelig beauty orientert! Anyways, det jeg antaageligvis kommer til å skrive mest er andmeldelser av produkter og sminke tips som er oppnålig å få til for alle. Da mener jeg virkelig alle! Dermed avsluttes dette innlegget med det første sminke tipset "blend, patience, blend, patience - and great brushes"

Bildet er lånt av søte Jill fra exhale-passion.tumblr.com

Et innlegg om makeup børster, hvordan du unngår fakes, hvordan du holder dem ved like og mye mer kommer i nærmeste framtid.

Talk to you soon,

UB

 

, Oslo

Hei! Denne bloggen handler hovedsaklig om sminke, alt i fra nyheter, reviews til get the look. Meningene mine er 100 % ærlige og produktene har jeg kjøpt selv. Er det noe dere lurer på ta gjerne kontakt her på bloggen, på facebook eller på uniquebauty@hotmail.com (Yes, uniquebAUty@hotmail.com). Sminke og skjønnhets produkter kan være så gøy, eksperimer! Følg meg gjerne på blogglisten.no eller llik Beauty Channel på facebook!

hits