Fragrance

Marc Jacobs - Dot

Noen som har sett den nye parfymeflasken til Marc Jacob's nye parfyme, Dot? Aww, er ikke den søt! Den minner meg om en hybrid av sommerfugl og marihøne.

Duften skal inneholde hint av røde bør, kokosvann og honning. Gleder meg til å sniffe på den når den kommer i parfymeriene.

Hva synes dere om denne flasken, og om Marc Jacob parfymer generelt?

UB

Tom Ford - Neroli Portofino

Som dere kanskje vet er jeg på tur og det er så gøy å dra på forskjellige kjøpesentere og sjekke ut internasjonal sminke. Uansett, jeg var innom en butikk som solgte Tom Ford Beauty produkter - noe jeg (dessverre) er en skikkelig sucker for. De som jobbet der ga ut parfyme prøver av Tom Ford's Neroli Portofino parfyme.

Jeg må med hånden på hjerte si det er den mest perfekte hverdags duft. Duft beskrivelsen er sitrius oljer med duft av blomster som undertoner og hint av blant annet mandarin, lavendel og jasmin. Det er ikke en vanlig søt duft, den lukter rent og nydusjet. Og hvem vil vel ikke lukte nydusjet hele dagen?

Jeg kjøpte dessverre ikke med meg en full size flaske hjem, siden 100 ML kostet svimlende $260 uten tax. Grensen min er ganske høy, men til og med min stopper langt før den der. Jeg kan iallefall drømme om den og spraye prøven på puta for å holde den der lenger.

Har dere noen produkter dere vil ha, men er altfor dyre?

UB

Valentino 'Valentina' Velvet Floral Shower Gel

Har dere luktet på Valentino's nye parfyme, Valentina enda? Den er inspirert av nådagens italienske rebelske IT girls. Den skal være perfekt for careless og frie kvinner. Den inneholder dufter av hvit alba trøffel og markjordbær. 


1. Valentino - Valentina, Eau de Parfum
2. Valentino - Valentina, Satin Floral Body Lotion
3. Valentino - Valentina, Velvet Florat Shower Gel

Den ser også utrolig fin ut! Jeg har veldig få parfymer, men vil utvide samlingen min litt siden de også er fine å bruke som pynt. Synes også bodylotionen og dusjsåpen var veldig fine. Kjekt å ha som sett, eller for min del hadde det vært mer for pynt. 

Bruker dere også parfyme flaskene til pynt? :-)

UB

Gucci - Floral Garden Collection

Sommerens Gucci parfyme kolleksjon er verdt å ta en nærmere titt på. Det er tre nye dufter som er tre helt forskjellige dufter, men de har alle den samme 'Gucci undertonen' - og desginet på flaskene er også utrolig søtt med sommerlige farger.

 

Duftene er kalt Gracious Tuberose, Georgeous Gardenia and Glamorous Magnolia og er alle inspirert av blomster printet på dette skjerfet her. 

Jeg hadde iallefall gitt disse parfymeflaskene (og skjerfet) en gledelig velkomst til min beauty familie, siden jeg elsker Gucci parfymene generelt.

Hva synes der om parfymene til Gucci?

UB

 


Marc Jacob - Petite Flowers On the Go

Er det flere enn meg som hater å ta med store parfyme flasker når jeg skal på tur? Disse fra Marc Jacobs, er i limited editon og inneholder 20 cl - perfekt på tur!

Den komm i to dufter, selvfølgelig Daisy og Daisy Eau So Fresh.

De blir lansert i mars, perfekt for påsketuren for dere som skal på tur, eller til de som forbereder seg til sommerferien allerede ;-)

UB

Versace - Yellow Diamond

Vi alle har vel vært innom Versace's Bright Crystal og hatt den som favoritt? Nå nylig lanserte Versace deres nyeste parfyme kolleksjon, Yellow Diamond. Den har det samme elegante designet med et stor diamantlokk på toppen - bare denne er gul. 

Jeg har kun luktet den som et eksempel i et magasin, jeg fikk inntrykk av at det var en sterk, kvinnelig lukt og som ikke var altfor søt. Produkt beskrivelsen sier den inneholder lukter fra blant annet sitron, pære sorbet, appelsinblomst, vannlilje og guaiac tre. En sitrus sommerlukt, med andre ord!

Noen  som har eller skal skaffe seg denne?

UB

Elie Saab - Le Parfum

Alle har vel sin egen yndlings parfyme? Jeg begynt egentlig ikke å interessere meg så veldig mye for parfyme før i fjor, brukte alltid de jeg fikk til jul, eller den jeg kjøpte på Tax Free'n. Det jeg prøver å si er at jeg brukte en parfyme til den var tom, og så fant en ny jeg likte. Men det siste året har jeg da heller begynt å samle på parfyme, det er gøy kunne bytte på. Ikke bare er flaskene fine å se på, de er geniale og ha til pynt as well, men de lukter fantastisk. 

Fjor årets mest brukte parfyme må være Elie Saab - Le Parfum. Den lukter litt voksent og sofistikert, og heller mot blomster-lukt kategorien.  Det skal inneholde blant annet; rose duft, honning og sedertre. Det er en unik lukt, verdt å teste ut!

"A harmony of white flowers, cedar woods and a drop of honey creates an encounter as fminine as the trail og an evening gown. An addictive, refined fragrance with a Mediterranean spirit. The exception in the everyday"

- by Eli Saab

 

Er det flere av dere som bruker denne, eller er det kanskje noen som ikke liker lukten i det hele tatt?

UB

, Oslo

Hei! Denne bloggen handler hovedsaklig om sminke, alt i fra nyheter, reviews til get the look. Meningene mine er 100 % ærlige og produktene har jeg kjøpt selv. Er det noe dere lurer på ta gjerne kontakt her på bloggen, på facebook eller på uniquebauty@hotmail.com (Yes, uniquebAUty@hotmail.com). Sminke og skjønnhets produkter kan være så gøy, eksperimer! Følg meg gjerne på blogglisten.no eller llik Beauty Channel på facebook!

hits