Haul

HAUL - del II, Nordstrom

Noen samler på sko, jeg samler på sminke! Eller, jeg samler vel kanskje på begge deler. Uansett, det er sjeldent jeg blir så glad som når jeg får pakker fra USA med masse godsaker i. Nordstrom er og blir min favoritt når det gjelder sminke! Sephora og MAC er vel kanskje ikke så ille det heller. Sephora godtar ikke norske kredittkort, noe som er en bummer. Nordstrom - the one and only. Pakken innehold en travel parfyme fra BCBGMaxAzria, jeg elsker travel size sminke, det er så lett å ha i veska. Når du skal på tur tar det heller ikke halve kofferten. Jeg har planer om å lage et eget innlegg med de beste travel size produktene. Ellers ble det en lipgloss og en øyenskygge fra Burberry. Har ikke prøvd noen av dems makeup produkter, så dette blir spennende, og designet er så pent!. Hørt mye bra om fondationen, så kanskje jeg skal annskaffe meg den en gang i framtiden. Bestile en lipgloss fra Lancôme, as well. So far, not impressed! Men jeg har tenkt å lage en review når jeg har testen den litt lengere. I samme slengen tok jeg også med et invisible powder fra Laura Mercier. Det høres så fint ut med fargeløst pudder, gleder meg så til å prøve teste den ut i dag! En liten hudkrem i travel size klikket jeg også hjem fra tilsvarende merke. De to siste produktene var fra Trish McEvory. Det er enda en eyeliner, av en eller annen grunn får man aldri nok! Og en ny primer, jeg har bare en fra før, så tenkte denne kunne være morsom å teste ut. 

 

Nok en gang, beklager for dårlig bilde kvalitet!

Produkt navn:

BCBGMaxAzria - Eau De Parfum
Burberry - Sheer Eye Shadow, Midnight Briwn No. 21
Burberry - Lip Glow, Nude Rose No. 14
Lancôme - La Laque Fever, Bang Bang Red 161
Laura Mercier - Invisible Loose Setting Powder, Universal
Laura Mercier - Tone Perfectin Crème
Trish McEvory - Classic Eye Pencil, Gray
Trish McEvory - Eye Base Essentials Bare

Det var dagens Haul. Yndlings produktet mitt viser jeg dere imorgen. Dere kan vel kanskje gjette hva det er? Iiih, den er så vakker!

UB 

Haul - del I, MAC

Oh, jeg har fått pakker i posten! To faktisk, jeg har bestilte meg ganske mye nytt av pengene jeg fikk til jul. Så hvorfor ikke starte med sminke hauls også. Jeg synes hvertfall det er morsomt å se hva folk kjøper. 

Jeg bestilte pakke fra både MAC og Nordstrom - ingen av dem sender til Norge dessverre, jeg har ei venninne som bor i USA som sender meg pakkene til meg, love you Marion! Uansett, det er vanlige produkter så man skal nok få tak i dem i Norge også.

 


Beklager dårlig bilde kvalitet, men jeg har ikke fått igjen kamera enda, og mobil kameraet mitt er ikke akkurat... et kamera.

Det jeg bare måtte ha denne gangen var en liten blanding av forskjellige produkter. Eyelineren min begynte å bli kritisk liten, så det var en nødvendig het, true story. Lipglassen er fra Tour de Fabulous collection, den kom vel ut i slutten av desember om jeg ikke husker helt feil (feel free to correct me!). Siden jeg så kampanje bilde har jeg ikke klart å glemme fargen modellene brukte. Helt nydelig, og passer perfekt til vårens neon trend. Når vi snakker om neon kjøpte jeg også en ny blush. God damn, den var knall rød - men med et par enkle triks går det ann å bruke den til hverdags og fest, uten å være festens klovn. 

 

Inkluderte også to øyenskygger for å øke min nitriste MAC øyenskygge samling.

Det var ikke så mye, men det var MAC haulen. Produktene vist i dette innleget er:

MAC Lipglass - knockout  fra Tour de Fabulous. Kampanjebilde kan dere se her forresten. LOVELOVELOVEIT!
MAC powder blush - Frankly Scarlet
MAC Eye Kohl - Smolder
MAC Eye Shadow - Mulch
MAC Eye Shadow - Brulè

Gled dere til morgendagens haul, jeg gleder meg ihvertfall til å skrive den!

UB 

, Oslo

Hei! Denne bloggen handler hovedsaklig om sminke, alt i fra nyheter, reviews til get the look. Meningene mine er 100 % ærlige og produktene har jeg kjøpt selv. Er det noe dere lurer på ta gjerne kontakt her på bloggen, på facebook eller på uniquebauty@hotmail.com (Yes, uniquebAUty@hotmail.com). Sminke og skjønnhets produkter kan være så gøy, eksperimer! Følg meg gjerne på blogglisten.no eller llik Beauty Channel på facebook!

hits