Haircare

Carol's Daughter - Monoi Hair Mask

Carol's Daughter sin Monoi Hai Mask er luksiriøs og reparende conditioning hårkur. Den skal gjøre håret sterkere, mykere, mer glansfult og silkeaktig. Den er populær i USA og blant annet Kim Kardashian er en fast bruker av dette produktet. 

Monoi Hair Mask inneholder som navnet sier, Monoi olje som polynesierne har brukt i flere tusen år. Denne oljen lukter ikke bare godt, men er nøkkelen for å reparere håret, mykheten og glans. Naive meg tror jeg får like fint hår som Kim Kardashian, så jeg bestilte en herifra. Bruker du koden "DealTaker15" får man også 15% rabatt!

Noen som har prøvd produkter fra Carol's Daughter før?

UB

Hvordan få håret til å holde seg rett?

Tenkte jeg skulle tipse dere om dette lille vidunder middelet. John Frieda's 3 Day Straight, har blant annet fått"Best of Beauty 2011" award av magasinet Allure. Den er perfekt for deg med krøller eller fall i håret, men desperat vil ha det du ikke har - rett hår! 

Alt du trenger å gjøre er å spraye mellom 7-15 ganger i håndkletørt hår. Føn håret rett og fortsett med rettetang. Ikke bare holder det håret rett i tre dager (eller til du vasker det), men det er også varmebeskyttene, så man trenger ikke ekstre produkter. Den lukter også godt, men det beste er prisen. Kjøpte min i London for 7 pund. Men jeg er sikker man kan få tak i den på f.eks. eBay. 

Er det flere enn meg som lengter desperat etter rett hår?

UB

Oribe - Shine Supershine Moisturizing Cream

Dette er det andre Oribe produktet jeg skriver om, og dette produktet har jeg blitt avhengig av. Oribe selv beskriver produktet som en lukseriøs leave-in conditoner, som gjør håret silke mykt, demper kruser og fremhever glansen i håret. Jeg kan med hånden på hjerte si at det stemmer. Tilsett produktet i håndkletørt hår, og la det gjerne lufttørke, børst igjennom håret når det er tørket - voila - mer glansfult og mykt hår skal man lete lenge etter. Jeg har aldri hatt så glansfult, mykt og nesten krusefritt hår før jeg prøvde dette produktet. Flasken inneholder 150 ml og kan få taks i her, de shipper til Norge og koster $49. For dere som synes det er litt dyrt, kan jeg meddele at dere har flasken lenge, man trenger ikke bruke store mengder av produktet, mandel strørrelse holder i massevis til skulderlangt hår.

De første dagene jeg brukte produktet var jeg litt små skuffet siden jeg ikke merket stor forskjell, men etter å ha brukt den i 1-2 uker merket jeg stor forskjell. Tålmodighet er noe jeg tydeligvis ikke har, men det lønner seg - da slipper man mange beskymringer, hehe.

Det er ikke bare jeg som har forelsket meg i produktene fra Oribe, Hollywood kjendiser som Scarlett Johansson og Jennifer Lopez er faste brukere - og produktene har også blitt brukt på flere runways under New York Fashion Week. Med andre ord, god invistering! Man får virkelig valuta for pengene :-)

UB

Oribe - 24k Gold Pomade

Jeg nevnte dette produktet i This Months Favoritt innlegget mitt for noen dager siden, som du kan lese her. I det siste har jeg brukt endel Oribe produkter på håret mitt, og det er iallefall to produkter jeg vil tipse videre til dere. Produktet i dette innlegget skal handle om Oribe - 24k Gold Pomade. Dette produktet har fått god omtale i amerikanske magasiner og har blant annet blitt anbefalt av Rachel Zoe.

Jeg hadde gledet meg så til å prøve produktet, og jeg hadde utrolige store forhåpninger for dette produktet. Da produktet var på plass i håret fikk jeg tidenes skuffelse, hårmanken min var ihvertfall ikke gull. Det tok litt tid, og når skuffelsen hadde satt seg, begynte jeg å tenke på hvor latterlig jeg hadde sett ut om jeg virkelig hadde fått gull hår. Ærligtalt så lurer jeg på hvilke forventninger jeg hadde. Jeg prøvde Oribe 24k Gold Pomade en gang til - og denne gangen kunne jeg ikke blitt mer fornøyd. Da innså jeg at jeg ikke får gullhår, men jeg så den framhevet highlights, og at du får gull og glitter effekter i håret. Det er et skikkelig glam produkt, og var perfekt i jula. Gleder meg til sommeren kommer også, da skal jeg også bruke den mye. Dette produktet er og får deg til å føle deg fabulous!

Noe som ikke er så fabulous er prisen, den kommer på $49. Men jeg syntes det er verdt det siden jeg ikke bruker flere hårprodukter enn det som er strengt tatt er nødvendig. Den lukter heller ikke så godt, men den blir borte om du bruker hårspray eller tar litt parfyme bak ørene. Det er ingenting som ikke kan bli fikset, hehe. Vær også obs på at du bør vaske hendene dine med engang du er ferdig med produktet, eller er det fare for at du må gå rundt med gull på fingertuppene resten av kvelden.

Som jeg har nevnt før er jeg en sucker for eksklusivt design, og er det noe jeg virkelig ikke kan klage på så er det Oribe sine produkter. Som alt annet bruker jeg også denne til å dekorere rommet med. Got to love it!

Dere kan kjøpe den her, og det beste er at de til og med shipper til Norge!

UB

 

Oscar Blandi - pronto

"The hair is the richest ornament of women", vet dere hvem som sa det? Ingen ringere enn Martin Luther. Så hvorfor ikke ta godt vare på håret ditt? Jeg har ikke vært flink til det selv, på videregående brukte jeg ikke varmebeskyttende produkter, og rettetang hver eneste dag! Hver morgen sto jeg opp en halvtime før for å vaske håret, hver-eneste-dag. Nå prøver jeg å vaske det annen hver dag, men uff, flere enn meg som føler seg ekle hvis de ikke vasker det hver morgen?  

Det jeg prøver å bli flinkere til er å bruke tørrshampoo. Jeg har testet ut kun to stykker, for på andre forsøk fant jeg det perfekte produktet for mitt hår. Jeg har virkelig ikke ord for hvor godt jeg likte det.

De dagene jeg ikke har sovesveis som ligner et vulkanutbrudd fra hodebunnen tar jeg i bruk av Oscar Blandi - pronto. Den får håret til å se nesten nyvasket ut. Det til og med lukter nyvasket, det lukter herlig sitron. Åh, jeg får gåsehud bare jeg forteller om produktet fordi det er virkelig er bra jeg får det til å høres ut. For et slikt produkt som Oscar Blandi's pronto hadde jeg lett betalt 300-400 NOK. Det beste er at i utlandet får du den for rundt 160 NOK, jeg kjøpte min på Sephora. Er der på utenlandstur, da bør dere hamstre!
Eneste negativet med den er at du må være flink med å børste håret etter at du har tatt i produktet, ellers blir det kritt hvitt! Men det er en liten pris å betale for et så herlig, frisk luktende produkt på "møkkete" hår. Igjen, jeg er speechless!

UB

, Oslo

Hei! Denne bloggen handler hovedsaklig om sminke, alt i fra nyheter, reviews til get the look. Meningene mine er 100 % ærlige og produktene har jeg kjøpt selv. Er det noe dere lurer på ta gjerne kontakt her på bloggen, på facebook eller på uniquebauty@hotmail.com (Yes, uniquebAUty@hotmail.com). Sminke og skjønnhets produkter kan være så gøy, eksperimer! Følg meg gjerne på blogglisten.no eller llik Beauty Channel på facebook!

hits