Luksus vs Budsjett

Luksus vs Budsjett - Tinted Moisturizer

Denne ukens Luksus vs Budsjett er om tinted moisturizer, nå er jo april snart rundt hjørne noe som (forhåpentligvis) betyr fint vårlig vær! På fine vår og sommerdager er det fint å kunne bruke tinted moisturizer, som dere kanskje vet er dagkrem med farge. Med andre ord, den er luftig og lett dekkende. Disse to er fra Laura Mercier som jeg selv sverger til, og den rimligere varianten er fra elf. 




Jeg må på hånden på hjerte si jeg satt der med hakeslep da jeg så elf sine pris, really? Herregud, der kan man virkelig få tak i rimlig sminke! Anyways, Laura Mercier sin variant har SPF 20, mens elf kun har 15. Laura Mercier kommer også i flere varianter, for de med fet hud, normal hud og hvis du vil ha ekstra glød Illuminating varianten. Begge varianter har et stort farge utvalg, den fra Laura Mercier kan dere få tak i her, mens elf produkten kan dere kjøpe her. Jeg har ikke prøvd den fra elf, men den fra Laura Mercier anbefaler jeg på det varmeste.

Bruker dere tinted moisturizer?

UB

Luksus vs Budjsett - Anti-Wrinkle Roll On

Dette er et perfekt eksempel på Luksus vs Budsjett innlegg. Hele $195 skiller disse to produktene. Begge skal de få trette øyne til å virke mer opplagte, begge inneholder de Anti-Aging produkter. Forskjellen er vel at produktet fra Chantecaille ikke inneholder koffein. 

De to produktene som er presentert i dette innlegget er Chantecaille Nano Gold Energizing Eye Serum, som jeg også har skrevet et innlegg om (les det her). Dette produktet kan dere kjøpe her, husk og skifte land til Norge ellers får dere hverken betalt eller sendt til riktig addresse. Varianten fra Garnier vil jeg tro man kan få tak i på matbutikker, vita og andre steder som selger Garnier.

 La meg aldri bli gammel, Anti-Aging produkter er så dyrt. Kjenner jeg meg selv rett kommer jeg naivt nok til å gå for de produktene som er over-prized. 

Hva synes dere om så store pris forskjeller?

UB

Luksus vs Budsjett - Contour & Higlighting

Jeg har nevnt før hvor gøy jeg synes det er med contouring og higlighting. Det fine er at man kan framheve det man liker best ved ansiktet sitt. Det finnes selvfølgelig mange forskjellige produkter man kan bruke. På starten brukte jeg øyenskygge før jeg byttet til Tom Ford sin Shade and Illuminatin, som du kan lese mer om her. Som alle andre produkt typer finnes det både dyre og billig varianter.






Den største forskjellen på de to er vel at den fra Tom Ford er krem og ikke pudder som den fra Smashbox. Begge fungerer perfekt for contour og highlighting. Smashbox settet finner du her. Settet fra Tom Ford finnes i to forskjellige farger, og den kan dere bestille på Harvey Nichols her. Begge nettstedene shipper til Norge!

Hvilken likte dere best?

UB

Luksus vs Budsjett - BB Creams

Kanskje ikke noen overraskelse at dette disse ble de første Luksus vs Budsjett produktet? Noen ganger har man ikke alltid råd til det man virkelig vil ha, da er det godt å ha andre mulighetr. Tenkte jeg skal begynne å lage noen Luksus vs Budsjett innlegg.


Garnier - Miracle Skin Perfector Daily All-In-One B.B. Cream vs Estée Lauder Day Wear Anti Oxidant Beauty Benefit Cream SPF 35

Garnier Daywear BB Cream kan dere få tak i her, jeg kunne ikke finne norsk pris eller en nettbutikk med norske eller som shipper til Norge, så det ble litt ca. Satser på den kommer hit snart! Jeg har hørt mye bra om begge produktene, vet til og med om gutter som liker Garnier kremen siden den ikke er fult så dekkende som en foundation men mer enn en dagkrem.

Noen som skal invistere i en BB krem?

UB

, Oslo

Hei! Denne bloggen handler hovedsaklig om sminke, alt i fra nyheter, reviews til get the look. Meningene mine er 100 % ærlige og produktene har jeg kjøpt selv. Er det noe dere lurer på ta gjerne kontakt her på bloggen, på facebook eller på uniquebauty@hotmail.com (Yes, uniquebAUty@hotmail.com). Sminke og skjønnhets produkter kan være så gøy, eksperimer! Følg meg gjerne på blogglisten.no eller llik Beauty Channel på facebook!

hits