januar 2012

Favorites, January 2012

Da er det tid for årets, og bloggens, første "This Months Favorite". Jeg tar en liten blanding mellom desember og januar og viser dere endel av produktene som ble brukt mye i jula også. Jeg hadde virkelig problemer med å velge ut kun fem produkter - jeg har så mange produkter jeg bruker nesten hver dag.

Iih, faktisk veldig fornøyd med valgene jeg tok, haha.

Siden jeg fortsatt bruker mobilkamera setter jeg inn bedre bilder under hvert produkt, og link om hvor der kan få tak i produktene hvis jeg har kjøpt det nettet. 

Jeg starter med Lancome - Blush Subtil, Cedar Rose. Denne blushen er veldig kledelig til vinterblek hud, og det beste er at den passer til alt. Fargen blir litt plommerød, med litt bruntoner. Så hver gang jeg bestemmer meg for røde eller lilla lepper går jeg får denne fargen her. Denne kan du nok kjøpe på de fleste parfymerier, jeg kjøpte min på tax-free.

Så går vi videre til Illamasqua - Pure Pigment, Bequile. Ah, et fantastisk produkt. Jeg bare elsker det, og var det første produktet jeg plukket ut til dette innlegget. Det er et løst pudder produkt, hvit med masse gliter. Jeg elsker glam, og brukte den veldig mye på fester i jula. Den kan brukes som "eyeliner", effekten er at den vil gi en mer glossy look - noe som også er veldig fin til hverdags! En annen variant er å ta litt på en kost og legge på et lagg ytterst på lokket over øyenskyggen (veldig fint hvis du har en mørk navy-blå, nesten svart, øyenskygge), eller over hele lokket hvis du liker det. Jeg kjøpte min på asos.com, men der var den dessverre utsolgt. Men Illamasqua online store shipper til Norge, hurra! Så dere kan finne det her

Til øyenskygge falt valget på Mac - Smut. Enkelt og greit fordi den er perfekt til å lage smokey eyes, og hvis du ikke har tenkt over hvordan du vil sminke deg, har litt dårlig tid . . så får du alltid et fint resultat hvis du bruker denne!

 

Dior - Rouge Dior, Mysterious Mauve. Denne fikk jeg til jul, og det er den gaven jeg satte aller mest pris på. Jeg har i hele høst vurdert å kjøpe meg en lilla lebestift, men ikke helt tørt. Så da jeg fikk denne til jul bare hoppet jeg ut i det, og siden den gang har jeg brukt den veldig mye, til og med på skolen (som kanskje er litt intens, men noen ganger bare må jeg bruke den!). Må nok dessverre legge den bort når våren og sommeren kommer, det er vel heller en høst og vinter farge. Så derfor må jeg jo utnytte sjangsen nå som jeg har den. Hva synes dere om lilla lebestift, forresten?Og sist, men ikke minst Oribe - 24k Gold Pomade. Whii, jeg har ikke ord for dette produktet. Først hatet jeg det, men nå bare elsker jeg det. Skal skrive et litt lengere innlegg om dette produktet her. Blant annet om hvilken effekt det har på håret, og hvor dere får kjøpt det. Kommer iløpet av uka!Hva var deres favoritt produkter for januar? :-)

UB

Dolce & Gabbana - Charm Pencils

Bare en rask liten post før jeg må løpe, av en eller anne grunn er jeg alltid litt sen, selv om jeg står opp ekstra tidlig. Anyways, har dere sett de søte Charm Pencil fra Dolce & Gabbana? Utrolig søte, ikke noe jeg kommer til å innvestere i tror jeg (never say never)  - men det er jo en litt søt og morsom gave ide! Det er fra vår kolleksjonen, så regner med den blir å få tak i rundt februar/mars.

Vil også nevne at i kveld kommer det et innlegg om mine favoritt produkter fra januar og jula! Gleder meg til å vise dere, har valgt ut fem fine produkter. Ha en fin dag, så blogges vi ikveld. Lenge leve haste innlegg.

UB

Dior Poudre Shimmer - Amber Diamond

I dag har jeg tenkt å fortelle dere om et av mine absolutt all time favorite . . . Dior Poudre Shimmer i fargen 002, Amber Diamond. Det er vel egentlig en highlighter, men den kan brukes til alt, og med alt mener jeg som highlighter, øyenskygge og rouge. Nesten som the multiple stick fra Nars. Det er alltid kjekt med 3-i-1 produkter.

Man må se produktet i virkeligheten for å se hvor fine fargene egentlig er. Det siste halve året har jeg brukt denne som highlighter hver eneste gang jeg skal på fest. En gang i blant som øyenskygge når jeg går for den gyldne litt bronse looken - noe jeg oftest gjør på sommeren. Tror jeg skal ha en liten pause med denne, og bare glede meg skikkelig til å bruke den på sommeren, haha. 

Designet er vakkert, man forventer vel kanskje ikke noe annet når det er fra Dior heller. Den kommer i en fin liten blå beskyttelses pose, og som dere ser er selve produktet i en dyp kongeblå - fjor årets favoritt farge for min del. 

Ikke bare er det fint å se på, men produktet sitter lenge på huden, noe som kommer godt med når man er ute hele dagen, eller hele kvelden/natten for den sags skyld. Man får det man betaler for, den er kanskje litt dyrere enn drugstore sminke, men den er så absolutt verdt det.

UB

Jo Malone Duftlys

Som så mange andre jenter er jeg utrolig glad i duftlys, det faller jo faktisk innenfor beauty kategorien det også, som fragrance. Jeg har lagt min elsk på lysene fra Jo Malone, og spesielt liker jeg Blossom & Honey lukten. Fikk den til jul, og jeg går rundt å sniffer på den hele tiden. Jeg tør ikke tenne det på fordi jeg vil ikke at den skal bli tom. 

Ikke bare lukter de fantastisk, men de ser også pene ut. Ikke noe dill dall, et enkelt rent design. Vanilla & Anise sto også på ønske listen min, men den får jeg heller ønske meg til neste jul eller bursdag. Prisen er dessverre litt stiv, så som student er det ikke hverdagskost og gå for disse lysene.

I det siste har jeg heller kjøpt "Duftlys Kalle Hvit" på Kremmerhuset, det er ikke noe Jo Malone - det får heller vente til jeg får en fast jobb. Lys generelt er utrolig vakkert, så varianten fra Kremmerhuset holder i massevis på mørke kvelder, lukter godt gjør de også. 

Det var dagens lille duft tips, og senere kommer det et innlegg om et av mine (mange) absolutt favoritt produkt!
UB 

Trenings MakeUp

Hvordan sminker du deg når du skal på trening? Personlig bruker jeg ikke sminke under trening, jeg liker ikke hvordan blandingen av sminke og svette er på huden. Men jeg skjønner dere som liker å ha på litt, jeg har vært slik selv og i mine øyne er det helt naturlig, de aller fleste bruker jo litt sminke. Så jeg tenkte at dagens innlegg skulle handle om tips til naturlig trenings makeup. 

Er man på trening er det litt greit å ikke se ut som du skal rett på fest etterpå, med andre ord smokey eye, farget lebestift, kraftig bronzer/blush etc. Når det er sagt så betyr det ikke at du må gå helt uten sminke heller. Du kommer langt med et par produkter.

Noen har en tendens til å få uren hud ved bruk av sminke under trening, derfor foreslår jeg å Ikke bruke den tykkeste foundationen du har i skapet. Gå for den lette varianten eller en tinted moisturizer - noe som forresten er genialt siden det er hudkrem med dekkende farge. Du trenger egentlig ikke bruke foundation i det hele tatt, bruk kun en concealer og dekk over røde flekker og ujevnheter, ofte er det ikke mer som skal til.

Mascara jenter, her har dere stikkordet. Dere kommer langt med det, du får et mer åpent blikk og virker med ett mer opplagt. Ikke gå over streken og legg på lag på lag - men et enkelt strøk, og man har den naturlige looken man kan bruke på trening.

Føler du deg fortsatt naken og må påføre mer, bruk en fargeløs leppepomade som gir litt glans til leppene og en liten dæsj med blush. Ikke gå for sterke rød/rosa farge, men heller lysere nyanser man ikke ser så godt. 

Mer skal ærlig talt ikke til, og jeg ønsker dere mange fine - naturlig sminkede - treningsøkter framover ;-)

UB

Elie Saab - Le Parfum

Alle har vel sin egen yndlings parfyme? Jeg begynt egentlig ikke å interessere meg så veldig mye for parfyme før i fjor, brukte alltid de jeg fikk til jul, eller den jeg kjøpte på Tax Free'n. Det jeg prøver å si er at jeg brukte en parfyme til den var tom, og så fant en ny jeg likte. Men det siste året har jeg da heller begynt å samle på parfyme, det er gøy kunne bytte på. Ikke bare er flaskene fine å se på, de er geniale og ha til pynt as well, men de lukter fantastisk. 

Fjor årets mest brukte parfyme må være Elie Saab - Le Parfum. Den lukter litt voksent og sofistikert, og heller mot blomster-lukt kategorien.  Det skal inneholde blant annet; rose duft, honning og sedertre. Det er en unik lukt, verdt å teste ut!

"A harmony of white flowers, cedar woods and a drop of honey creates an encounter as fminine as the trail og an evening gown. An addictive, refined fragrance with a Mediterranean spirit. The exception in the everyday"

- by Eli Saab

 

Er det flere av dere som bruker denne, eller er det kanskje noen som ikke liker lukten i det hele tatt?

UB

Donna Karen - Cashmere Mist

Dere vet den følelsen når du har på deg bodylotion, når den lukter nesten forferdelig godt. Det lukter så godt at du bare ikke kan unngå å ta opp armen for å lukte på den, bare en gang til. Du tar ned hånda, og to sekunder etterpå er den oppe ved nesen igjen. Jeg vet ikke om jeg elsker eller hater den lukta. Det er nemmelig litt kleint å sitte på bussen med armen oppi nesa 70% av tiden. Produktet jeg snakker om i dag er Donna Karen's bodylotion, Cashmere Mist. 

Jeg har ikke ord som beskriver hvor godt den lukter, den lukter så rent og flott. Jeg bare elsker å smøre meg inn i den. Jeg fikk den som en håndkrem prøve, og falt pladask. Jeg måtte ha den, men i bodylotion varianten!

Så fikk jeg se prisen, tenkte holy motherfucker, men den er så verdt å endre litt på budsjette for. Bruker den til spesielle annledninger og de gangene jeg trenger litt ekstra godt humør. For det er faktisk det jeg for av den. Godt humør.

Den anbefales på det varmeste!

UB

Essie spring 2012 collection

Hvem er det som ikke liker neglelakk? Jeg elsker det og synes det er en perfekt finish på et komplett antrekk. Som mange andre har jeg lagt min elsk på blant annet Essie neglelakk - og vårens nye farger er fantastiske. Denne kolleksjonen med disse knalle fargene skal visst nok være en hyllest for ambisiøse, vakre kvinner. De vil bli lansert worldwide i februar, blant annet på beautybay.com


De jeg iallefall skal skaffe meg før våren kommer for fult er fargene er "To buy or Not to Buy", som er den dus lilla fargen. Og siden jeg alltid bestiller mer enn det jeg egentlig behøver tenkte jeg å inkludere den lys grønne "Navigate Her" og den oransje "Orange, It's Obvious". Den kommer forresten til å matche perfekt til min oransje fargede MAC lipglass jeg fikk i posten her for leden. 

Whii, jeg gleder meg til de kommer ut på markedet. Er det flere som også gleder seg?

UB 

Sminke speil med lys!

For en stund siden leste jeg på en blogg, husker dessverre ikke hvilken det var, om en genial liten sak. Denne, som så mye annet, måtte jeg klikket meg hjem - jeg syntes den var bloody brilliant!


Det er et ganske stort speil, men ikke for stort til å ha i veska. Det fine er som dere ser, den har innebygget lys! Perfekt for hytteturer, bilturer og egentlig generelt når du må pfiffe opp sminken og du ikke har tilgang til et godt belyset speil. Den har kommet meg godt til nytte - og derfor ville jeg selvfølgelig dele den med dere. Dere kan også bestille dere en variant av dette speilet her.

Ikke bare er det praktisk, men det har også super søtt design, jeg har denne modellen her. For dere som ikke liker så girly stuff, finnes det også mange forskjellige varianter. Det var dagens lille tips før jeg setter meg ned med enda et par timer med oppgaveskriving. Ah, alltid like fantastisk å vente til aller siste liten med innlevering. 

UB

Travel Make Up

Er det noen av dere som gleder seg til vinterferie eller påskeferie og skal ut på tur? Da kan dette innlegget hjelpe deg. Jeg  elsker små sminke produkter som man an ta med på skole og jobb, de som ikke fyller hele veska, men redder deg når du er i krise. Nå finnes det heldigvis små travelset man kan kjøpe, det er særlig greit å ha når det gjelder hudprodukter. Ikke noe tar større plass enn alle de produktene man må bruke morgen og kveld. Er du så heldig å være på utenlandstur og du ser Sephora har de uttalige single produkter som også er travel size. Pick it up, det kommer alltid til nytte! Jeg har sett blant annet Laure Mercier Tinted Moisturizer i to forskjellige farger der også.

Her kommer et par små ting som jeg alltid har med meg i reiseveska mi, og som heller ikke tar mye plass.
Jeg har alltid med meg litt mer enn det jeg trenger, så tenkte det er bare de jeg skal skrive ned også.

Laura Mercier Tinted Moisturizer, 30 ml. Vet jeg at jeg skal ut på festligheter på kveld, tar jeg også med foundation.
Pudder, fra nå av blir det Laura Mercier Invisible Loose Setting Powder, som jeg de siste dagene har falt helt for.
Maskara fra Guerlain - 'Noir G' Mascara. Det geniale med denne er hvis du har den i veska slipper du ta med speil, siden det er inkludert i maskaraen. Det er kanskje ikke verdens beste produkt, men den er veldig fin å ha på tur!Jeg pleier å ha med en leppepomade, en lippgloss og en lebestift. De tar jo ikke så mye plass, likte du prinsippet til maskaraen har Guerlain også lebestift med speil. Guerlain - 'Rouge G de Guerlain' Lipcolor.
Eyeliner finnes det også mange av i travel size format, de fra H&M er vel kanskje ikke så store og lange som de fra f.eks. Lancôme? De er perfekte på tur. Noe jeg synes er super hassle å ta med er blush, men ach, det trengs så sårt. Nars sine er ikke så altfor store, min favoritt her er faktisk ikke Orgasm, men Deep Throat. De er jo igrunn ganske så like. Men det er kledelige farger som passer til en hver look.
Når det gjelder øyenskygge synes jeg det er greit å ha med MAC sine, de tar ikke stor plass og man trenger jo ikke mer en to-tre! Ellers kan det jo være greit å ta med en pallette istedet, da får du inkludert speil som oftest. Min favorit da er denne fra Estee Lauder kalt Surreal Skies. Da har du farger til både dagsbruk og kveld!

Når sant skal sies finnes det uttalige løsninger når du skal på tur, og har du ikke plass i kofferten tar du det bare i håndbagasjen ;-)

Håper det kunne hjelpe dere litt, og skal dere på tur nå i neste framtid, kos dere!

UB

 

Oscar Blandi - pronto

"The hair is the richest ornament of women", vet dere hvem som sa det? Ingen ringere enn Martin Luther. Så hvorfor ikke ta godt vare på håret ditt? Jeg har ikke vært flink til det selv, på videregående brukte jeg ikke varmebeskyttende produkter, og rettetang hver eneste dag! Hver morgen sto jeg opp en halvtime før for å vaske håret, hver-eneste-dag. Nå prøver jeg å vaske det annen hver dag, men uff, flere enn meg som føler seg ekle hvis de ikke vasker det hver morgen?  

Det jeg prøver å bli flinkere til er å bruke tørrshampoo. Jeg har testet ut kun to stykker, for på andre forsøk fant jeg det perfekte produktet for mitt hår. Jeg har virkelig ikke ord for hvor godt jeg likte det.

De dagene jeg ikke har sovesveis som ligner et vulkanutbrudd fra hodebunnen tar jeg i bruk av Oscar Blandi - pronto. Den får håret til å se nesten nyvasket ut. Det til og med lukter nyvasket, det lukter herlig sitron. Åh, jeg får gåsehud bare jeg forteller om produktet fordi det er virkelig er bra jeg får det til å høres ut. For et slikt produkt som Oscar Blandi's pronto hadde jeg lett betalt 300-400 NOK. Det beste er at i utlandet får du den for rundt 160 NOK, jeg kjøpte min på Sephora. Er der på utenlandstur, da bør dere hamstre!
Eneste negativet med den er at du må være flink med å børste håret etter at du har tatt i produktet, ellers blir det kritt hvitt! Men det er en liten pris å betale for et så herlig, frisk luktende produkt på "møkkete" hår. Igjen, jeg er speechless!

UB

Hvordan unngå 'oransje foundation' på slutten av dagen.

Vi alle har vel vært der, du gjør deg klar på morgenen og ser ut som Cameron Diaz herself. Tre timer etterpå sitter vi ved skolepulten eller på kontoret og tar en snikk titt i speilet. Det du ser er ikke Cameron Diaz, men en litt mer oransje utgave av deg selv. Eller som vakre Christina Aguilera i et ikke så vakkert øyeblikk.

Det beste er å prøve ut hvilken foundation som passer best på din hud, og ikke endrer farge iløpet av dagen. Det beste er å spørre personellet hvor du handler. Da får du hjelp med riktig farge, du kan også spørre om det finnes prøver av foundationen du vil kjøpe så du får testen den ut. De er der for å hjelpe deg, så det er ikke skummelt å spørre!

Det jeg gjør for å unngå at foundationen skal bli ekkel, glansfull og misfarget iløpet av dagen er å rense huden godt på morgenen, bruk de hudproduktene du liker best. Fortsett med en primer eller god dagkrem. Jeg er veldig glad i primer, en av primere's funksjoner er nemmelig at sminken skal holde lenger - kjøp en som er beregnet for din hudtype. Når du har tatt på primeren ellet dagkremen ta litt papir og press mot huden. Effekten på dette er at all det overflødige du ikke trenger vil bli fjernet.

Dette er basen for at sminken skal holde seg helde dagen, fortsett med å ta på fondation. Når du har lagt på den tar du også her papir som skal presses mot huden. Her blir den overflødige oljen fjernet, noe som skal hindre at foundationen misfarges. Første gang jeg hørte om dette ville jeg ikke prøve det, jeg trodde selvfølgelig at all sminken ville gå av. Jeg kunne jo ikke gå sminke løs, da-aa! Det er ikke noe å beskymre seg for, du har igjen mer enn nok sminke til resten av dagen! Looover.

Neste step er å pudre. Det er for å få et mattere uttrykk, liker du glød i huden kan du jo vente et par timer med å pudre til du merker foundationen begynner å bli litt for glansfull. Har du fet hud og huden din oljer seg lett? Et lite tips er å bruke du powder puff istedenfor børste. Da kan du nemmelig trykke pudderet mer inn i huden og inn i fondationen for et mer matt utrykk - og den kommer til å sitte hele dagen! Hvertfall meste parten ; -)

 

UB

Girly MakeUp Brush

Hei dere! Bekalger dårlig blogging, jeg er uhm.. syk, haha.

Imens kan dere kose dere med bilde av dene søte børsten fra Guerlain. Aww, er den ikke søt? Håper det kommer et slik sett en gang. Den skal da få lov til å pynte opp jenterommet. Den er forresten i samme pris klasse som MAC sine børster. Hvor fint er ikke det?Den er spesial laget for Guerlain 'Meteorites' Pearls, som forøvrig ser nydelige ut. Et billiegere alternativ er dette børste settet fra Sephora. Har ikke prøvd ut børstene dems, men de er da hvertfall søte å se på.Ha en fin kveld, så gleder jeg med å komme med lengere innlegg til uken. Kommer blant annet med tips om hvordan man skal unngå at fondationen skifter farge til oransje og introduksjon til en ny hårserie jeg skal prøve ut.

UB
 

HAUL - del II, Nordstrom

Noen samler på sko, jeg samler på sminke! Eller, jeg samler vel kanskje på begge deler. Uansett, det er sjeldent jeg blir så glad som når jeg får pakker fra USA med masse godsaker i. Nordstrom er og blir min favoritt når det gjelder sminke! Sephora og MAC er vel kanskje ikke så ille det heller. Sephora godtar ikke norske kredittkort, noe som er en bummer. Nordstrom - the one and only. Pakken innehold en travel parfyme fra BCBGMaxAzria, jeg elsker travel size sminke, det er så lett å ha i veska. Når du skal på tur tar det heller ikke halve kofferten. Jeg har planer om å lage et eget innlegg med de beste travel size produktene. Ellers ble det en lipgloss og en øyenskygge fra Burberry. Har ikke prøvd noen av dems makeup produkter, så dette blir spennende, og designet er så pent!. Hørt mye bra om fondationen, så kanskje jeg skal annskaffe meg den en gang i framtiden. Bestile en lipgloss fra Lancôme, as well. So far, not impressed! Men jeg har tenkt å lage en review når jeg har testen den litt lengere. I samme slengen tok jeg også med et invisible powder fra Laura Mercier. Det høres så fint ut med fargeløst pudder, gleder meg så til å prøve teste den ut i dag! En liten hudkrem i travel size klikket jeg også hjem fra tilsvarende merke. De to siste produktene var fra Trish McEvory. Det er enda en eyeliner, av en eller annen grunn får man aldri nok! Og en ny primer, jeg har bare en fra før, så tenkte denne kunne være morsom å teste ut. 

 

Nok en gang, beklager for dårlig bilde kvalitet!

Produkt navn:

BCBGMaxAzria - Eau De Parfum
Burberry - Sheer Eye Shadow, Midnight Briwn No. 21
Burberry - Lip Glow, Nude Rose No. 14
Lancôme - La Laque Fever, Bang Bang Red 161
Laura Mercier - Invisible Loose Setting Powder, Universal
Laura Mercier - Tone Perfectin Crème
Trish McEvory - Classic Eye Pencil, Gray
Trish McEvory - Eye Base Essentials Bare

Det var dagens Haul. Yndlings produktet mitt viser jeg dere imorgen. Dere kan vel kanskje gjette hva det er? Iiih, den er så vakker!

UB 

Fake Tan - Xen Tan

Fake tan, oh lord, jeg blir redd bare jeg hører ordet! Jeg har faktisk ikke benyttet meg av denne enkle måten å bli brun på, heller prioritert å være lik blek enn å gå rundt som en... let's face it, det styggeste man kan si til noen er at man ser ut som et mislykket fake tan forsøk. Det ser helt forferdelig ut!

En dag jeg visste jeg ikke hadde skole før en uke senere - og det verste som kunne skje var at jeg måtte droppe å dra ut en lørdagskveld, tok jeg mot til meg. Jeg prøvde fake tan for første gang. Jeg hadde gjort grundig research og valget sto mellom St. Tropez eller XenTan. Valget falt på Xen Tan, og jeg har ikke angret! (husk at jeg ikke har prøvd St. Tropez, så jeg kan ikke uttale meg om det produktet.). Er det noen som har prøvd St. Tropez - hvordan er den?
Man får en veldig fin og naturlig brunfarge. Det beste er at den faktisk ikke lukter  verst heller. Fake tan er vel kjent for å ikke ha den beste lukten. Xen Tan begynner vel kanskje å lukte litt etterhvert, men da skal du dusje av restene uansett. Fargen kunne kanskje holdt litt lengere, på meg sitter den mellom 3-5 dager - men man kan kanskje ikke forvente så mye mer? Enn... et litt finere design? Pappesken den kommer i ser fin og ekslusiv ut - flasken i seg selv vil jeg ikke kommentere så mye på. 

Det er mange som anbefaler å bruke en 'taning mitt' når du tilfører produktet. Det kan være greit for å slippe grisete hender, men jeg foretrekker å bare bruke hendene. Vaske hendene med en gang du er ferdig med å smøre deg, bruk en god såpe og gni godt i 2-3 minutter. Voila, du blir ikke gul på hendene. I promise!

Denne produktet anbefaler jeg på det sterkeste,  4/5 stars, du kan kjøpe det her. 
Husk fake tan regel #1 da dere, skrubb kroppen først. Spesielt på tørre steder som albue!

Peace out, and get taned.
UB 

Haul - del I, MAC

Oh, jeg har fått pakker i posten! To faktisk, jeg har bestilte meg ganske mye nytt av pengene jeg fikk til jul. Så hvorfor ikke starte med sminke hauls også. Jeg synes hvertfall det er morsomt å se hva folk kjøper. 

Jeg bestilte pakke fra både MAC og Nordstrom - ingen av dem sender til Norge dessverre, jeg har ei venninne som bor i USA som sender meg pakkene til meg, love you Marion! Uansett, det er vanlige produkter så man skal nok få tak i dem i Norge også.

 


Beklager dårlig bilde kvalitet, men jeg har ikke fått igjen kamera enda, og mobil kameraet mitt er ikke akkurat... et kamera.

Det jeg bare måtte ha denne gangen var en liten blanding av forskjellige produkter. Eyelineren min begynte å bli kritisk liten, så det var en nødvendig het, true story. Lipglassen er fra Tour de Fabulous collection, den kom vel ut i slutten av desember om jeg ikke husker helt feil (feel free to correct me!). Siden jeg så kampanje bilde har jeg ikke klart å glemme fargen modellene brukte. Helt nydelig, og passer perfekt til vårens neon trend. Når vi snakker om neon kjøpte jeg også en ny blush. God damn, den var knall rød - men med et par enkle triks går det ann å bruke den til hverdags og fest, uten å være festens klovn. 

 

Inkluderte også to øyenskygger for å øke min nitriste MAC øyenskygge samling.

Det var ikke så mye, men det var MAC haulen. Produktene vist i dette innleget er:

MAC Lipglass - knockout  fra Tour de Fabulous. Kampanjebilde kan dere se her forresten. LOVELOVELOVEIT!
MAC powder blush - Frankly Scarlet
MAC Eye Kohl - Smolder
MAC Eye Shadow - Mulch
MAC Eye Shadow - Brulè

Gled dere til morgendagens haul, jeg gleder meg ihvertfall til å skrive den!

UB 

Makeup Brushes

Det viktigste for å få til en fin, flawless look eller smokey eyes er å invistere i gode børster. Mine favoritter (det er umulig å ikke virke mainstream) er selvfølgelig MAC sine. Jeg har testet ut flere merker etter noen år som makeup frelst, og et par av Lancôme og Laura Mercier sine børster har også klart å få seg et lite favoritt stempel. Lagger ved en liste med navn og merke nederst i innlegget, hvis noen av dere skulle være interessert. Her kommet et par tips til å holde dem vedlike.

Gjør du som meg og bruker gode penger på makeup børste er det selvfølgelig greit å holde de vedlike. Det er litt kjipt å måtte kjøpe nye hver andre måned. For å være ærlig, jeg synes det er et ork! Kanskje det skal bli et nyttårs forsett å være flinkere å holde børstene rene? Iallefall, prøv å vaske dem hver andre uke. Hvis du er veldig flink, en gang i uken. For å få best utfall bruk en brush cleanser, her har jeg kun prøvd to, en fra MAC og den andre fra Trish McEvoy som kanskje er litt overpriced - men for all del effektiv! Et lite tips kan være å kjøpe en cleanser spray, som du kan spraye på børstene etter hver bruk, og ta en grundigere rens hver andre-tredje uke. Ironisk nok gir jeg tips som jeg ikke gjennomfører selv, men det er noe jeg bør!

Jeg har fått inntrykk av er at det er mange som kjøper et helt MAC brush set på eBay for $25. Hell yeah, for et kupp. Eller er det egentlig det? Det er mange onde mennesker der ute, husk at MAC aldri har lansert et helt sett med så mange børster. De har hatt noen sett med 4 børster, blant annet for nordstrom.com og også et pret-a-porter brush set noen år tilbake. Gjør litt research, det er det jeg har gjort! Et annet lite tips er å alltid se etter børster som er svarte med sølv "neck". Det beste tipset, however, er å gjøre kjøpene dine på et nettsted du vet selger ektevare (husk ikke alle sender til Norge), eller gå innom en butikk som selger det du er ute etter. 


Bilde fra fairycandles.tumblr.com

Håper det var til litt hjelp, skrik ut hvis dere har spørsmål!

UB


Lancôme: 16, 17 
Laura Mercier: smudge brush 
MAC: 109, 129,190, 195, 217, 239, 266, 275

De som er uthevet er de jeg virkelig ikke klarer meg uten, selv om de kanskje har ganske like former og fasonger elsker jeg hver og en av dem.

NARS Pure Radiance Tinted Moisturizer

Det er vel ikke riktig sommer enda, men det er aldri for tidlig å begynne å tenke på beauty innkjøpene til sommeren. På sommeren er jeg en veldig stor fan av tinted moisturizer siden den ikke føles så tung på huden som en fondation, og den får huden til gløde! Det er et kjekt alternativ når du en sommerdag ikke vil lasse på med sminke, men heller ikke vil gå og føle deg, rett og slett, naken. Jeg har lenge sverget til Laura Mercier Oil-Free Tinted Moisturizer SPF 20. Jeg har oily skin, så jeg takker Gud og høyere makter for den her. Men det gjorde ikke denne her, anbefaler jeg på det varmeste!

For dere med fet hud, jeg jobber med innlegg med tips for å unngå at huden blir oransje og grisete iløpet av dagen. Stay tuned!

Uansett, dette innlegget skulle handle om NARS sitt nye produkt. Det blir først lansert 1 februar til nordstrom, deretter kommer den til narscosmetics.com og deretter world wide. Jeg googlet litt og fant ut at det vil skje i løpet av mars måneden. Jeg må så klart prøve ut produktet, og hvis dere vil ha annmeldelse, legg igjen en kommentar! Produktet kommer i 9 nyanser og  inneholder blant annet SPF 30 og anti aging ingredienser (gotta love it!). Dette blir endten en super hit, eller super flop! Hva tror dere? 

Godt å se de holder seg tro til designet, de er forresten designet av Mr. Fabien Baron.

Jeg kan nesten ikke vente til å teste de ut,

UB

Introduksjon av 'This Months Favorites'

Alle har sine favoritt produkter, og hos meg skifter de like fort som jeg skifter sokker. Derfor har jeg tenkt at på starten av hver måned skal jeg lage et innlegg med mine fem favoritt produkter for måneden som har godt. Jeg syntes fem var et fint lite tall, jeg ser alltid etter nye utfordringer. Og tro meg, å velge ut fem favoritter blant mange, det er ikke like lett.

For introduksjonen sin skyld viser jeg fram min favoritt mascara. Jeg har en tendens til å bikke over på litt dyrere merker når det gjelder sminke. Jeg synes de ser mer elegante ut, og jeg føler meg bedre med det. Jeg vet det er naivt, men jeg føler meg penere. Derfor er det nesten litt rart at favoritt maskaraen min kommer fra drugstore merket Bourjois; Volumizer Mascara 2 steps. Med denne få man veldig fyldige, lange, mørke vipper. Det geniale er at du kan velge mengden du vil ha på kosten selv, mellom å velge børste #1 eller børste #2. Du får rett og slett en maskara du kan bruke uansett look! Den kan kjøpes blant annet hos asos.com.

Da er det bare å vente til februar, så kommer det nye favoritt produkter! Gleder meg allerede til å skrive innlegget, ikke overraskende har jeg allerede fem produkter jeg vil skrive om så langt.

UB

NOTE: Jeg kommer til å bruke egene bilder etterhvert, kameraet mitt er på reperasjon, så håper å få det tilbake om ikke lenge! 

Dior Garden Party

Dere som er litt interessert og følger med i makeup verden har vel hatt øynene opp for vår kolleksjonen til Dio en stund når? For dere som ikke har fått det med seg. Det er det vakreste jeg noen gang har sett, "I'm almost whining just looking at it" som en venn av meg sa via skype her forleden. Og jeg kunne ikke sagt det bedre selv!

Kolleksjonen ble lansert den 2 januar, og varen er selvfølgelig allerede bestilt. Kolleksjonen er visst nok inspirert av Christians Dior's hage i Granville, Normandie. Han brukte noen år for å få den vakreste hagen du kan tenke deg. Rosene hans, som var spesielt vakre, er representeres i disse limited edition eksemplarene. Kolleksjonen kan dere se på Dior's hjemme side her. Prisen er dessverre rediculous . . . og her er våre mine to favoritter!

 


Milly Garden

Granville Garden

Åh, herregud! Er det ikke forferedelig at jeg kun hadde råd til en? Har vel egentlig ikke råd til en heller, men noen ganger så bare man. Lipglossene er beskyttet med en sølv lokk når clutchen er lukket igjen. Jeg har ikke ord, de er fantastiske!

 

Hvilken er deres favoritt? 

UB

 

Unique Beauty

Dette er en beauty channel, er du interessert i sminke, hår og ansikts produkter har du kommet til rett plass. Er dere ikke enig at det er utrolig vanskelig å finne på navn til en blogg? Jeg hadde store problemer, og valget kom på et navnet som er like harry som det er cheesy - Unique Beauty. Vet ikke helt om navnet representerer mitt eget ytre eller beauty produktene. Aah, humor!

Her kommer det en klisjè, kom gjerne med innspill om hva dere vil lese om - selvfølgelig beauty orientert! Anyways, det jeg antaageligvis kommer til å skrive mest er andmeldelser av produkter og sminke tips som er oppnålig å få til for alle. Da mener jeg virkelig alle! Dermed avsluttes dette innlegget med det første sminke tipset "blend, patience, blend, patience - and great brushes"

Bildet er lånt av søte Jill fra exhale-passion.tumblr.com

Et innlegg om makeup børster, hvordan du unngår fakes, hvordan du holder dem ved like og mye mer kommer i nærmeste framtid.

Talk to you soon,

UB

 

, Oslo

Hei! Denne bloggen handler hovedsaklig om sminke, alt i fra nyheter, reviews til get the look. Meningene mine er 100 % ærlige og produktene har jeg kjøpt selv. Er det noe dere lurer på ta gjerne kontakt her på bloggen, på facebook eller på uniquebauty@hotmail.com (Yes, uniquebAUty@hotmail.com). Sminke og skjønnhets produkter kan være så gøy, eksperimer! Følg meg gjerne på blogglisten.no eller llik Beauty Channel på facebook!

hits