januar 2015

Verdens første EE cream!

Beauty industrien er en billion-dollar industry, flere hundre millioner dollar er brukt hvert år på research & development (R&D). Estee Lauder company (som blant annet har MAC, Tom Ford Beauty og Bobbi Brown i sin portofolio) brukte alene 157.9 millioner dollar på R&D, så noe fantastisk bør komme ut av det. Estee Lauder er nå det første merket til å lansere EE cream. 

 

 

EE står for "Even Effect", og produktet skal jevne ut din egen hudfarge. Research har vist at forurensning fører misfarging i huden som mørke flekker og hyperpigmentering. Den kan brukes på egenhånd eller under foundation som primer. Hva synes dere, er det et produkt verdt å invester i eller er det bare hyped up av god markedsføring?

 

 

 

Bilde: Estee Lauder's hjemmesider

EL featuring Kendall Jenner

Estee Lauder's Little Black Primer hear vært mye i media den siste uken. Kanskje det har noe med at dette er Kendall Jenner's første kampanje for Estee Lauder?
Det Estee Lauder ønsker er at produktet skal være like attraktivt for kunden som den lille sorte - elegant, nyttig og gi deg en liten selvtilit boost. La oss slenge oss på trenden med en gang LBP (Little Black Primer) har tre funksjoner. Den gir litt farge på dager du ikke ønsker å bruke mascara, påfør den før mascara og den  vil gi vippene et lite løft og volum, og hvis du bruker den etter du har påført mascara blir den vannfast. 
Se flotte Kendall's kampanje i klippet under. 

 

MAC Ultimate collection

WARNING: for å unngå et lite barnslig utbrudd, hopp over kommenede setning. OMG. Sjekk den innpakningen (føles så rart å ikke si packaging)! 

La meg introdusere dere til MAC sin Ultimate collection. Denne kolleksjonen inneholder kun pudder og lebestifter, men skuffer ikke av den grunn. Jeg er en sucker for packaging, og jeg kan like gjerne betale for noe fint å se på som noe fint å bruke. Med denne kolleksjenen får du i pose og sekk. 

 


 

Lebestiftene kan du finne i 10 forskjellige farger i blant annet nudes, rosa og røde toner. Som MAC selv sier om kolleksjonen; denne kolleksjonen er selve symbolet på moderene luksus. 

Jeg sier meg enig, hva med dere?

 

 

Bilde: MAC's hjemmesider og pintrest.com

, Oslo

Hei! Denne bloggen handler hovedsaklig om sminke, alt i fra nyheter, reviews til get the look. Meningene mine er 100 % ærlige og produktene har jeg kjøpt selv. Er det noe dere lurer på ta gjerne kontakt her på bloggen, på facebook eller på uniquebauty@hotmail.com (Yes, uniquebAUty@hotmail.com). Sminke og skjønnhets produkter kan være så gøy, eksperimer! Følg meg gjerne på blogglisten.no eller llik Beauty Channel på facebook!

hits