februar 2012

MAC & Marcel Wanders

Dette må være den fineste (design messig) kolleksjonen MAC har hatt på lenge. Denne kolleksjonen er designet sammen med Marcel Wanders, og kommet fram til 5 fantastisk flotte produkter.

Kolleksjonen inneholder pudder i to froskjellige farger og en svart maskara. Selvfølgelig også noe for leppene, lipglosser i fire farger og lebestifter i tre forskjellige farger, blant annet rosa og nude farget. Og til slutt også en parfyme beskrevet som "Marcel Wanders multifaceted chrome compact".


             

1. MAC & Marcel Wanders - Powder, Sheer Mystery
2. MAC & Marcel Wanders - Mascara, False Lashes
3. MAC & Marcel Wanders - Lipgloss
4. MAC & Marcel Wanders - Lipstick
5. MAC & Marcel Wanders  - Scent concentrate, Air of Style

Videre er det også en fantastisk MAC 187 Duo Fibre Face børste og en clutch hvor du kan oppbevare kostene dine, selvfølgelig i det samme fantastiske designet.


Hva synes dere om kolleksjonen, var den ikke fin?

UB

Les Pinceaux de Chanel

Herregud, jeg har så dårlig tid så det blir kun et raskt haste innlegg før jeg må løpe. De nye børstene fra Chanel er nå på markedet. De er laget for å få en "professional apllication an everyday luxery", og jammen ser de ikke ut som luksus også.

Har ikke prøvd dem, men det er jo Chanel så kvaliteten er nok ikke noe å klage på. Aww, jeg ønsker meg disse jeg nå. Senere kommer det et innlegg den nye kolleksjonene til MAC, I'm so excited to show you. Det er så mye fint!

Er det noen her som har prøvd børstene fra Chanel?

UB

Dior - Addict Extreme Lipstick

Dior Addict Extreme ble nå lansert sist uke i Paris. Det er en utvidelse av Dior Addict kolleksjonen dems, som forresten er veldig bra. Sitter godt, har fin glans og i hele 24 fantastiske farger. Jeg var så uheldig at jeg mistet min på festival i fjor, så kanskje det er en unnskyldning til å kjøpe en av Addict Extreme kolleksjonen? hehe

 

De kommer i tolv nye farger. Den aller siste fargen 'Black Tie' minner meg veldig om Tom Ford's 'Black Orchid' som jeg akkurat har bestilt meg. Skulle vel kanskje ventet til høsten siden det er en høst farge, men jeg klarte det ikke.Tilbake til Dior som dette innlegget handler om, de har endret litt på designet. Addict kolleksjonen har et lyst design, mens denne er svart. Den ser iallefall elegant ut!

Liker dere Dior Addict, og kommer dere til å prøve den nye Addict Extreme?

UB

Tom Ford Beauty - Shade & Illuminate

Tom Ford har alltid sagt at det første steget til skjønnhet er forståelsen på ansiktsfasong og å få rett balanse og symmetri til ansiktet ditt. Tom Ford har selvfølgelig det perfekte produktet for dette.

Dette produktet inneholder to farger i en krem konsistens. Den mørke for kontur, for å definere og framheve dine naturlige ansiksben. Den lyse er beregnet for highlighting, for å løfte ansiktet. Påfør før foundation på de stedene du vil fremheve og løfte. Blend det ut, og selv om man ikke ser mørke og lyse streker på ansiktet ser man virkelig forskjell. Personlig synes jeg denne delen av makeup prossessen er mest gøy. Dette er min favoritt i sminkebagen!

Pleier dere å bruke kontur og highlighting produkter?

UB

Calvin Klein One Color

I april braker det løs, da lanser Calvin Klein One en makeup kolleksjon med hele 130 nye produker. Merke som hadde en hit med parfymen noen år tilbake har jobbet hardt, og tryllet fram blant annet foundation, eyeliner, maskara og lebestifter.

Lara Stone er blant annet et av ansiktene for den nye kolleksjonen. Kolleksjonen lanseres i april, og jeg gleder meg allerede til å se nærmere på dem!

Tror dere det blir en hit eller en flop?

UB

The Tangerine Year

Pantone har kåret Tangerine som året farge, så hvorfor ikke lage et lite innlegg om Tangerine farget sminke. Denne fargen var jo også veldig populær i fjor. Jeg kjøpte ingen i fjor, så det frister jo såklart litt i år.
1. Givenchy - Rouge Interdit Candide Tangerine
2. NARS - Lipstick, Heatwave
3. MAC - Lipstick, Tangerine Tango

Denne fargen er også sett veldig mye på kjendiser i det siste, blant annet Vanessa Hudgens, Jennifer Hudson og Alexa Chung.
1. Becca - Nail Lacquer, Tangerine Dream
2. OPI - Cajun Shrimp
3. Essie - Tangerine

Skal eller har dere invistert i noe med Tangerine farge?

UB

Lancôme - Rouge in Love

Her er en av de to reklame filmene for Lancôme's 'Rouge in Love' kampanje jeg skrev om for litt siden. Du kan lese innlegget her. Kolleksjonen inneholder lebestifter og matchende neglelakk i mange forfriskende vår farger.

Om dere vurderer å kjøpe produktet ser dere et par av fargene her. Jeg ville dele denne snutten med dere, den er jo så vårlig og fin. Vår i Paris, hvor herlig virker ikke det?

UB

 

Tweezerman Crystal Standing Mirror

Husker dere dette innlegget om Tweezerman's kystal belagt pinsett? Vel her er et matchende speil. Ach, hadde jeg vært rik hadde jeg kastet bort pengene mine på slike ting.

Som pinsetten er også dette krystall speilet svin dyrt, man må punge ut 150 dollar. Men tenk å ha det der på sminkebordet da, dere! Just my style. . . Jeg har det med å falle for det dyreste, hvorfor - hvorfor - hvorfor?!

Er det et speil dere kunne hatt?

UB

Estée Lauder - Pure Color Illuminating Powder Gelée

Dere må sikkert bli litt lei av maset mitt om Estée Lauder sin nye kolleksjon. Fet får meg til å lengte etter sommeren - og jeg klarer ikke slutte å se på dem. Jeg har vist dere forskjellige øyenskygger og en palette, og bronzeren er intet unntak, helt nydelig. Jeg lengter etter sol, strand og blått hav!

Denne inneholder også den techno tri-blend formulaen jeg snakket om her - gel, pulver og væske. Produktbeskrivelsen sier "goes beyond face powder tp give you a sexy, sophosticated glow". Det høres ikke verst ut igrunn, mangler bare å se om den virkelig gir de resultatene.

Flere som lengter etter sol og sommer, og gleder seg til å kunne ta fatt på bronzeren igjen? 

UB

Carol's Daughter - Monoi Hair Mask

Carol's Daughter sin Monoi Hai Mask er luksiriøs og reparende conditioning hårkur. Den skal gjøre håret sterkere, mykere, mer glansfult og silkeaktig. Den er populær i USA og blant annet Kim Kardashian er en fast bruker av dette produktet. 

Monoi Hair Mask inneholder som navnet sier, Monoi olje som polynesierne har brukt i flere tusen år. Denne oljen lukter ikke bare godt, men er nøkkelen for å reparere håret, mykheten og glans. Naive meg tror jeg får like fint hår som Kim Kardashian, så jeg bestilte en herifra. Bruker du koden "DealTaker15" får man også 15% rabatt!

Noen som har prøvd produkter fra Carol's Daughter før?

UB

Aura by Swarovski - Crystallize Your Lips

Hvem hadde trodd at Swarovski skal lansere sin egen lebestift kolleksjon? Den kommer i butikkene i sommer måneden juni. Jeg ble helt  i ekstase da jeg fant det ut, for daaaamn, they look good! Lebestiftene inneholder faktisk Swarovski krystaller for å få en enda mer shimmer effekt på leppene. Krystallen på lokket representerer selvfølgelig fargen på lebestiften.


De kommer i seks nydelige farger, og aww.. se på dem! Passer fint ved siden av parfymeflasken :-)

1. Aura by Swarovski - Crystallize Your Lips, Crystal Light Silk
2. Aura by Swarovski - Crystallize Your Lips, Crystal Light Siam
3. Aura by Swarovski - Crystallize Your Lips, Crystal Vintage Rose
4. Aura by Swarovski - Crystllize Your Lips, Crystal Indian Pink
5. Aura by Swarovski - Crystillize Your Lips, Crystal Lila Rose
6. Aura by Swarovski - Crystallize Your Lips, Crystal Burgundy

Jeg tror Crystal Light Siam er min favoritt, hvem er deres?

UB

Marc Jacob - Petite Flowers On the Go

Er det flere enn meg som hater å ta med store parfyme flasker når jeg skal på tur? Disse fra Marc Jacobs, er i limited editon og inneholder 20 cl - perfekt på tur!

Den komm i to dufter, selvfølgelig Daisy og Daisy Eau So Fresh.

De blir lansert i mars, perfekt for påsketuren for dere som skal på tur, eller til de som forbereder seg til sommerferien allerede ;-)

UB

Clarins - Cleansing Milk with Gentian

Vi har vel alle lazy nights der man rett og slett ikke orker gå igjennom hele skincare rutinen sin? Jeg har det iallefall, siiden det er noe av det kjedeligste jeg vet. Spesielt når jeg kommer hjem fra byen eller for sene kvelder generelt, noe det dessverre blir altfor mye av. Man kan uansett ikke gå til sengs uten å ta bort sminke.

For slike kvelder bruker jeg Cleanser Milk fra Clarins for cobination/oily hud. Denne er veldig fin siden den fjerner sminke, svir ikke i øynene og det beste er at du ikke trenger å skylde den av. Du bruker bare bomullsdotter, tar på litt av cleansern og vask vekk sminken. Den har en mild, behagelig lukt og finnes også for alle hudtyper!

Har dere spesielle produkter dere bruker på kvelder dere ikke orker ta vekk sminken?

UB

Real Techinques, Review

Jeg trengte et par nye børste, og som student er det ikke alltid like lett å få nok penger til alt, så jeg var lite keen på å bruke 300 kroner på en MAC børste. Jeg googlet litt rundt, for kresen, det er jeg fortsatt og ble veldig interessert i børstene fra Real Techniques. 

Designet er ikke det store, men det er vel kanskje ikke det som er viktig når man kjøper produkter. Jeg kjøpte Stippiling Brush og Starter Set, og jeg må si jeg var positiv overrasket. Jeg er faktisk stor fornøyd, og når man ser på prisen må man jo bare måpe. Børstene er ikke testet på dyr, eller inneholder dyrehår. Det jeg likte så godt med dem var at de ikke var så lange, perfekte å ha med på tur. De var også veldig myke og behagelige mot huden, når man vasker dem går også sminken lett av uten at man mister børstehår. Det er enkle å bruke, og "base shadow brush" har blitt min nye favoritt. Jeg liker den faktisk bedre enn både MAC og Lancôme sine, men jeg vil ikke si det for høyt, for de ligger fortsatt mitt hjerte veldig nært!

Uansett, disse børstene er verdt pengene sine, og et veldig fint alternativ hvis man har et lite budsjett gående. Dere kan finne børste kolleksjonen her, og de shipper til Norge. Wohoo :-)

Hva er deres favoritt makeup brushes?

UB

Yves Saint Laurent 'Mini La Laque' Nail Lacquer

Etter jeg så denne Estée Lauder sin palette som minnet meg om havfruer, sjø og strand har jeg blitt litt obsessed på tanken og stilen. Og da jeg så den nyeste mini neglelakken fra Yves Saint Laurent ble jeg ikke mindre besatt.

Jeg synes fargen er herlig og den minner meg om sjøliv og strand. Perfekt til sene sommerkveld og en variasjon til de svarte neglene siden den ser ganske mørk ut. At den er i mini format er jo perfekt for sommeren når man skal på tur, eller for meg som sjeldent bruker opp neglelakk. Mini kolleksjonen har også en farge til, den er bronsefarget med gullskjær.  Kjempe fine!
Liker dere blå neglelakk?
UB

Clé de Peau - Beauté Luminizing Face Enhancer

Dette er den nye highlightern fra Clé de Peau, jeg trenger vel kanskje ikke si noe om hvor fantastisk den ser ut?

 

 

De har brukt nyskapende lys-spredende teknologi for å fremheve din naturlige udfarge. Dette produktet kan vel egentlig ble brukt til alt; higlighter, blush, countour på skinn eller øyenskygge. Clé de Peau har faktisk noen produkter der etui og børste ikke er inkludert i prisen, men det er denne! Kanskje ikke så rart siden man må punge ut $95. Tør ikke tenke  på hvor mye den koster i Norge.

Hva synes dere om det nye produktet til Clé de Peau?

UB

Get the Look - Cat Eye

Her kommer den siste vår looken jeg lovet dere. For å se flere 'Get the Look' - innlegg kan dere bare se i arkivet. Start med foundation, og eventuell pudre fjeset ditt. Ikke glem å stell øyenbrynene, som i mine øyne er noe av det viktigste for en pen look. For å markere øynene litt bruk en brun øyenskygge i øye creasen og en naturlig øyenskygge som base - her kan man faktisk gå for kun en primer også. Ta også litt brun øyenskygge under øyet, men kun ytterst. For brun øyenskygge kan du for eksempel bruke MAC - Charcoal Brown og for base Bobbi Brown-  Long Wear Cream Shadow, Stone eller MAC - Omega. 

For cat eye looken bruk en gel liner eller liquid eyeliner og legg et strøk nederst på øyelokket. For å fullføre denne looken lag en liten "flipp" med eyelineren. For et rett og fint finish er det best å legge på ett og ett tynt strøk til du har den tykkelsen du vil på eyelineren. Lager du tykke liner er det fort gjort at den blir ujevn. Og for all del, ikke glem mascara ;-)

Dette er en veldig naturlig look, så gå for naturlige farger på kinn og lepper. På bilde ser det også ut som de har brukt highlighter under øyenbrynet for å løfte opp blikket, på nesen for den smalere og i amorbuen på leppene for å få fylde.


Eksmpler på  produkter vist på bilde:
Clinique - Lash Power Mascara Long-Waring Formula, Black Onyx 
Bobbi Brown - Long-Wear Gel Eyeliner, Black Ink
Lancôme - Blush Subtil Delicate Oil-Free Powder Blush, Cedar Rose 
Dior - Diorskin Ultra Shimmering Allover Face Powder, Amber Diamond
Chantecaille - Super Lip Sheer, Polaris 

Har dere noen ønske om flere 'Get the Look' innlegg, legg igjen en komentar,
og gjerne bildelink hvis dere vil se en spesiell look.

UB

Versace - Yellow Diamond

Vi alle har vel vært innom Versace's Bright Crystal og hatt den som favoritt? Nå nylig lanserte Versace deres nyeste parfyme kolleksjon, Yellow Diamond. Den har det samme elegante designet med et stor diamantlokk på toppen - bare denne er gul. 

Jeg har kun luktet den som et eksempel i et magasin, jeg fikk inntrykk av at det var en sterk, kvinnelig lukt og som ikke var altfor søt. Produkt beskrivelsen sier den inneholder lukter fra blant annet sitron, pære sorbet, appelsinblomst, vannlilje og guaiac tre. En sitrus sommerlukt, med andre ord!

Noen  som har eller skal skaffe seg denne?

UB

Estée Lauder - Bronze Goddess Capri Pure Color

Hva er det første dere tenker når dere ser denne her? Den har jo et crazy langt navn, 'Bronze Goddes Capri Pure Color' Gelée Powder Eyeshadow Palette. Hadde jeg lansert det hadde jeg enkelt og greit kalt det 'Mermaid'. Jeg tenkte på havfruer med en gang, og fikk et sykt ønske om å bli en. Helst like pen som de i Pirats of the Caribbean, eller Ariel. Siden det heller er usannsynlig kan det å løpe rundt på stranden, med beach waves hair og denne øyenskyggen med coral farget blush være et annet alterntiv.

Herregud som jeg gleder meg til sommeren. Denne fikk jeg utrolig lyst til, så får vi se om det ikke blir noen uker med nudler og denne her som tilskudd i sminkebagen. Jeg er virkelig imponert over vår og sommer kolleksjonen til Estée Lauder, og elsker metallic effekten de har på øyenskyggene. Åh, jeg kan ikke vente til sommeren!

UB

Crystal Tweezer and Stand

Har der penger til overs og ikke vet hva de skal brukes til? Da bør dere ta en bedre titt på denne pinsetten, selvfølgelig fra Tweezerman. Tweezerman startet sin produksjon på pinsetter i 1980, og bke mye brukt på sett av filmer og for photoshoots. Det ble en stor hit, og senere også veldig populært for oss "vanlige" mennesker også. Tweezerman har faktisk livstid garanti på produktene sine, og nå har de lansert en Luxe Edition av sin classic steel tweezer. Den kommer med en beholder med matchene krystaller, og for ikke mer enn 200 dollar hos Neiman Marcus er den din, hehe.

Prisen er stiv, men den pfiffer iallefall opp badet ;-) Ha en fin lørdagskvelds!

UB 

Foundation brush vs. Stippling brush

Jeg har lenge brukt en vanlig foundation brush til å påføre foundation og var lenge fornøyd med det. Jeg hadde jo hørt mye bra om stippling brush, og at det var så mange som heller fortrakk det. Siden jeg var fornøyd med min MAC 190 følte jeg det ikke var noe vits å teste ut stippeling brush - helt til jeg plutselig fikk det for meg at jeg måtte prøve, og gikk til innkjøp av en.

Eksempler på foundation brush MAC 190 og stippling brush MAC 187.

Etter at jeg har prøvd ut stippling brush må jeg si jeg ikke kommer til å gå tilbake til en foundation brush. Jeg føler jeg får et lettere uttrykk på foundationen, og dermed mer naturlig. Siden det er lett å buffe og fodele produktet inn i huden trenger du heller ikke like mye som med en vanlig foundation brush. Det tar heller ikke lang tid å fordele sminken og man slipper de "stripene" i foundationen man kan få ved bruk av foundation brush.

Jeg angrer ikke for at jeg prøvde, og det blir plutselig mye morsomere å sminke seg når man endrer litt på rutinene sine. Tror jeg må bli litt mer åpent for nye ting framover og ikke bare bli stående på mine gamle vaner.

Hva foretrekker dere, foundation brush eller stippling brush? Eller kanskje noe annet?

UB

Sisley Paris Confort Hand Cream

Min favoritt håndkrem of all time må bli Sisley Paris, Confort Hand Cream. Jeg har alltid hatt problemer med tørre hender, og aldri funnet en krem som jeg er fornøyd med. Da jeg var i New York fikk jeg en prøve på denne håndkremen, og jeg måtte bare kjøpe den i full size. Jeg elsket den, og gjør det fortsatt. Den er ikke for klissete, den lukter mildt og godt, og den gjør hendene silke myke. Klisjè, I know, men det er faktisk sant.  

Den eneste ulempen er vel prisen, jeg kjøpte min for $100, noe jeg vanligvis ikke bruker på håndkrem, men jeg hadde fått lønning og følte meg rik, hehe. 

Vil også si at der må være litt obs på reviews om noen produkter, spesielt for hud og lignende. Alle reagerer på forskjellig måte, og noe er bra for noen mennesker, mens de er helt håpløse for andre. For eksempel, jeg må vel være en av få som ikke kan fordra L'Occatane Shea Hand Cream som er så populær. Jeg får følelsen av å ha en ekkel, tørr maske på hendene av den. 

UB

MAC - Viva Glam

En rask liten oppdatering før jeg må løpe ut av døra. MAC er ute med enda en Viva Glam kolleksjon. Lady Gaga har blant annet hatt Viva Gaga, og nå er det Nicki Minaj sin tur. Det kom kanskje ikke som en overraskelse, MAC sminken er jo like spreke i farge spektere som det hun er. Lebestiften er selfølgelig rosa og er kalt 'Viva Glam Nicki'

Ellers er det også en ny lipbalm som heter 'Viva Glam Ricky'. De tre nyeste MAC kolleksjonene er fulle av farger og kan sjekkes ut her, her, og her. Det er ikke helt min ting, men synes det kan bli veldig stilig om man gjør det riktig.

Hva synes dere om sterke farger når det gjelder sminke?

UB

Estée Lauder - Pure Color Gelee Powder Eyeshadow

Enda av vårens nyheter er Estée Lauder sine Pure Color Gelee Powder Eyeshadow. De skal være veldig godt pigmentert. Bruk den tørr for en jevn metallic look, og hvis du bruker for eksempel MAC fix spray på kosten før du påfører øyenskyggen får du en mer cyber effekt med enda sterke farge. Det som jeg liker godt med dem er at de virker veldig metallic, de er også de første øyenskyggene som inneholder techno tri-trend formula; gel, pulver og væske i ett og samme produkt. For dere som er glad i MAC - Electra kan jo denne sølv varianten være morsom for litt variasjon.

 
De er kommet ut i seks farger, og jeg vet ikke helt om dere skjønner hvordan jeg har satt opp bildene i forhold til tekst? Jeg tror jeg skal prøve å utvide photoshop skilsene mine til å sette på tall for at det skal bli enklere for dere å skjønne. Uansett, les som koloner - altså nedover. Fargene er kalt; Cyber Cobber, Cyber Pink, Cyber Green, Cyber Teal, Cyber silver, Cyber Lilac. Mine favoritter må nok bli Cyber Pink, Cyber Silver og Cyber Lilac. Men de andre fargene ser absolutt gorgeous ut også!

Hvilke er deres favoritter?

UB

Bobbi Brown - Brightening Finishing Powder

Se på denne flotte nyheten fra Bobby Brown da dere! Den ser så fin ut, har så utrolig lyst til å sette den på "to-buy" listen min, men det er så utrolig mye på den allerede, så setter den heller på "If-I-Find-Hundred-Bucks" listen min. Jeg likte spesielt godt blandingen men brunt, rosa og lyst. Jeg tror det er en skikkelig fin farge på ikke altfor brun hud. Perfekt for våren!

Pudderet lover gyllen og sunn naturlig glød på huden. Den er tilført 'skin brightening' av morbær, druer og skjoldbær. Jeg måtte forresten google både morbær og skjoldbær, håper det er vanlig å ikke vite hva er? Uansett, den inneholder også sodium hyaluronate (som jeg forøvrig ikke gadd google engang), men det er tilsatt for å holde huden frisk og myk. Tror dette er et kupp for en hvers beauty-bag!

Bruker dere generelt mye Bobby Brown produkter?

UB

Spring Trend 2012 - Pastell farger

En annen av vårens sminke trende er pastell farger, jeg er ikke helt sikker på hva jeg synes om den. Jeg mener, det er fint - men ikke helt sikker på om det er en trend som passer meg. Uansett, sjekk ut Giorgio Armanis øyenskygge palette, er den ikke søt?
Dette her er også en naturlig, fin sommerlig look - og passer perfekt for en fin sommerdag. Start med en lett foundation eller en tinted moisturizer. Denne looken har ikke en så glødene hud, så bruk litt pudder for å få huden litt mattere. Fortsett looken med å påføre en rosa eller coral farget rouge. Valgte en rosa som eksempel (kanskje fordi jeg har blitt litt forelska i den fargen, hihi). Bruk gjerne en bronzer for å få litt farge og liv i ansiktet.

For øyenskygge kan du starte med en lys lilla øyenskygge som base. På bilde ser det ut som de har brukt 60 talls stilen med en mørkere farge i creasen. Du kan velge om du vil bruke en mørkere lilla farget øyenskygge - eller bruke en lilla eyeliner som er myk i konsistensen og er lett å blende. Bruk den samme fargen som du bruker til creasen som eyeliner under øyet. Avslutt såklart med maskara, men pass på at det ikke blir for mye, siden det skal være ganske naturlig

Ingen perfekt look uten et leppeprodukt, jeg har en forkjærlighet for Burberry lipglossene, og denne i fargen Tea Rose er utrolig fin - og veldig fin på sommeren!

Eksempel på produkter du kan bruke, og vist på bilde:
1. Giorgio Armani - Armani Eye Palette, #1
2. MAC - Vera Pearlgide Intense Eyeliner, Designer Purple
3. Chantecaille - Cheek Shade,  Joy
4. Burberry - Lip Glow Natural Lip Gloss, #5 Tea Rose

Hva synes dere om pastell looken?

UB

Guerlain - Terracotta Bronzer

Er det noen av dere som eier Guerlain Terracotta Bronzers? I mine øye er de et kunststykke og uansett (vel nesten) hvor dyre de enn hadde vært, verdt pengene. De er virkelig unike, både designet og måden de får huden til å gløde på. Terracotta kolleksjoner har vært en suksess helt siden 1984, og i år blir nok intet et unntak.


Både over og under ser dere bilde fra tidligere kolleksjoner. Selv eier jeg kun den øverste. 

Grunnen for innlegget er vel at jeg vil si at jeg gleder meg så utrolig til, Terracotta Sommer 2012 kolleksjonen, kommer på markedet. Jeg kunne ikke finne bilde av det online, fra produsent selv - og vet heller ikke når den kommer ut. Jeg har snuset litt rundt og fått inntrykk av at den kommer ut i mars, men jeg er virkelig ikke sikker. Er det noen som vet en eksakt dato?

Kommer med et litt mer utdypende innlegg om den nye terracotta kolleksjonen og en liten review når jeg har kjøpt, iallefall Terracotta Golden Glimmer Powder.

Hva synes dere om Terracotta kolleksjonene? Flere som gleder seg til året kolleksjon?

UB

Clinique - All about Eyes Serum De-Puffing Eye Massage

I går hadde jeg en altfor lang kveld, satt og jobbet med oppgaver til studiene til langt over midnatt - og da jeg endelig var ferdig fikk jeg meg ikke til å legge meg. Dette går dessverre ut over ansiktet og spesielt øynene mine dagen etterpå. Jeg hadde ikke noe annet valg enn å ta frem min kjære Clinique De-Puffing Eye Massage, og tipser dere om denne lille saken i samme slengen.

Dette er et serum som man egentlig skal bruke hver dag, men siden jeg bruker en drøss med andre produkter bruker jeg den bare på dager som denne. Man får helt klart best resultat om man bruker den hver dag, jeg however, bruker den mer som en oppkvikker. Når du påfører den på huden er den kald noe som skal hjelpe med å få bort handleposer og mørke ringer under øynene. Når jeg får den på føler jeg området rundt øyet blir mer våkent og oppfriskende. Prisen er heller ikke så verst, tror jeg betalte rundt 200 NOK for min.

Er det flere enn meg som sover altfor lite og trenger et par ekstra produkter for å se mer våken ut?

UB

Spring Trend 2012 - Minimalistisk

Jeg synes denne looken er vakker, og perfekt for en dag ved sjøen eller i parken. Man får fram det naturlig pene i deg, og alle gutter synes vel naturlige jenter er penest. For å få denne looken vil jeg si man bør holde seg til jordtoner som lys brun, nude og lyse rosa til kinn om man ønsker å bruke rouge - men det kan også være fin med bare litt highlighter. For å få looken starter man selfølgelig med en lett foundation eller tinted moisturizer, for mest naturlig look ikke ha for mørk tan - spesielt ikke fake tan. For å sette foundationen ha på litt pudder, men pass på å ikke bruk for mye, det kan fort se ut som en maske. Med så naturlig sminke synes jeg det er viktig med contouring og highlighting - pass på og ikke bruk for mye highlighter siden man da mister det naturlige. Ta highlighter over skinnbeina og under øyenbrynet. Når det gjelder contouring ville jeg satt hovedfokuset på skinnben og skjeve. Hvis man føler seg ubekvem uten litt farge i kinnene ville jeg valgt en lys rosa rouge, og synes denne Giorgi Armani rougen, vist på bilde, er perfekt for denne looken.

For denne looken er øyenbrynene det første man tenker over, så make sure å bruke noen produkter på dem. På bilde ser dere to eksempler man kan bruke fra Anastasia Beverly Hills. En brow gel med farge for å få brynene til å ligge på plass, og en i "øyenskygge" format for å gi brynene en jevn farge og tette eventuelle ujevnheter i brynene. Denne minimalistiske stilen er også perfekt hvis man vil gå for en mer Androgynous/Boyish look, trikset er å rette ut brynene så de ikke får den "kvinnelige bøyen" og litt tykkelse. Utrolig fint hvis man kan "pull it off".

Til øyenskygge ville jeg valgt en lys brun, som for eksempel Bobbi Brown, Stone. Det er en naturlig farge, som jeg ville tatt på over hele lokket som en base. Jeg ville ta på litt ekstra og markere i creasen og ta litt under øyene for å få litt naturlig skygge. Jeg ville brukt minimalt med maskara, men litt vil man jo selvfølgelig alltid bruke. For mest naturlig virkning, gå for en brunfarget - bruker du svart pass på å ikke få for mange lag. 

Gå for en lys lebestift, man trenger egentlig ikke lebestift heller. Ta en lipbalm både med eller uten farge for litt glans på leppene. Det er ikke mer som skal til for en fin, naturlig hverdagslook!

Eksempler på produkter vist på bilde:
1. Anastasia Beverly Hills - Tinted Brow Gel
2. Anastasia Beverly Hills - Duo Brow Powder
3. Smashbox - Step by Step Contour Kit 
4. Giorgio Armani - Face Palette, Powder Blush 
5. NARS - Lipstick, Pago Pago
6. Bobbi Brown - Long Wear Cream Shadow, Stone 

Hva synes dere om denne minimalistiske stilen? Når kunne du tenkt deg å bruke den?

UB

1001 Natt

Åh, jeg kan drømme meg bort når jeg ser filmer, bilder og andre ting som minner meg om 1001 natt. Første gang jeg tenkte over arabisk inspirert sminke var vel da jeg så Sex and the City 2, når Carrie gjør seg klar for å møte Aidan. Dette produktet er perfekt hvis du vil sminke deg i lignende baner. Jeg fant igjen denne eyelineren fra Guerlin i sminkeskuffen min da jeg ryddet i helga. Den er så fin og er kalt Terracotta - Terra Inca Kôhl Kajal og kommer i kun en farge, Black Frida. 

Den holder veldig lenge, og har hatt min i over et år (men jeg bruker den kun i perioder). Den er veldig enkel å påføre og lett å blende ut hvis du ønsker det, noe jeg har gjort veldig mye i det siste. Uansett, alt er ikke bare fryd og gammen. Den sitter ikke så veldig lenge, noe som er utrolig kjipt. Et lite tips er å påføre vannfast eyeliner over, men det er jo et lite ork og spesielt kjedelig når man kjøper et dyrt produkt. Uansett, effekten er fin - spesielt hvis man vil kjøre en litt mer etnisk makeup stil.

Hva synes dere om den arabiske makeup stilen?

UB

Den ultimate røde lebestiften

Siden det er valentines day snart, og det er røde farger over alt tenkte jeg at et innlegg om den klassiske røde lebestiften passet bra. Det er yndlingsfargen på lebestifter for min del, og jeg synes ikke det finnes noe penere på fest sammen med et kritt hvitt smil og lett sotet øyne.

Det finnes uttalige mange varianter, mange jeg ikke har prøvd, mange jeg har prøvd og mangemange fine. Min absolutt favoritt når det gjelder rød lebestift, og som jeg ser på den ultimate lebestiften er Yves Saint Laurent 'Rouge Volupté' Lipstick i fargen 017 Red Muse.

Det er ikke bare jeg som har denne som favoritt, den har blant annet vunnet Allure's Best of Beauty Award. Den tørker ikke ut leppene, noe jeg synes er veldig viktig i en lebestift. Den er godt pigmentert, og man trenger ikke mange lag, og den sitter på i evigheter. Det jeg liker ekstra godt er at når du har hatt den på en stund har fargen sunket inn i leppen, og den blir så naturlig på en veldig rød måte, haha. Når du har den på får den også en glossy look, noe jeg synes er veldig pent. Har du ikke allerede prøvd den er det noe du bør, det er en invistering for life :-)

Hvilken rød lebestift er deres favoritt?

UB

MakeUp Trends Spring 2012

Her kommer et lite innlegg om årets vårens sminke trend, noe jeg synes er fantastisk nydelig. Natrlig, friskt og enkelt. Jeg synes minimalistiske looker får frem de pene ansiktstrekkene hver enkelt har. 

1.       2. 

3.       4. 

Tenkte jeg skulle lage et innlegg om hver av trendene og med eksempler av produkter som kan brukes for den spesifikke trenden. 

På det første bilde ser vi den typiske Cat-Eye looken, veldig elegant look som passer til både hverdag og fest. Den typiske moderne vrien på 60-talls sminken ser vi på det andre bilde. Dere kan se produkter jeg anbefaler for denne looken her, (men husk at jeg har tatt utgangspunkt i den standard 60 - talls trenden). Det tredje bilde er minimalistisk og preget av vårlige farger, mens på bilde fire drar man minimalistiske trenden fult ut - for de som liker en litt maskulin look kan man enkelt få det med rette øyenbryn. 

Følg med for å se de beste produktene for hver enkelt look! Hva synes dere om vårens trend?

UB

Lancôme 'La Laque Fever' Lip Shine - Bang Bang

Dette tror jeg er det første produktet jeg skriver om som jeg ikke er fornøyd med. Da jeg kjøpte forventet jeg knall røde glossy lepper, var det kanskje litt naivt? Produktet jeg snakker om er fra Lancôme's høst kolleksjon, og er i fargen Bang Bang.

Produktet i seg selv er ikke dårlig, den klisser ikke og har heller ikke noe smak - noe jeg synes er greit. Produktet sitter på et par timer, men det jeg ikke er fornøyd med er pigmenteringen på produktet. Fargen var så absolutt ikke rød, jeg fikk bare en litt mørkere leppefarge med litt gloss. Jeg ble veldig skuffet, og neste gang jeg skal kjøpe rød lipgloss faller det nok valget heller på MAC, NARS eller noe lignende.

Har dere prøvd lippglossene fra Lancôme, og hva synes dere?

UB 

Hvordan få håret til å holde seg rett?

Tenkte jeg skulle tipse dere om dette lille vidunder middelet. John Frieda's 3 Day Straight, har blant annet fått"Best of Beauty 2011" award av magasinet Allure. Den er perfekt for deg med krøller eller fall i håret, men desperat vil ha det du ikke har - rett hår! 

Alt du trenger å gjøre er å spraye mellom 7-15 ganger i håndkletørt hår. Føn håret rett og fortsett med rettetang. Ikke bare holder det håret rett i tre dager (eller til du vasker det), men det er også varmebeskyttene, så man trenger ikke ekstre produkter. Den lukter også godt, men det beste er prisen. Kjøpte min i London for 7 pund. Men jeg er sikker man kan få tak i den på f.eks. eBay. 

Er det flere enn meg som lengter desperat etter rett hår?

UB

Kevyn Aucoin Beauty - 'Creamy Glow'

Jeg gjorde mitt daglige beauty search på nettet og kom over denne lille skapningen. Det er en blush, skal visst være veldig pigmentert. Jeg har ikke prøvd produktet selv, men tror jeg skal sette det på to-try listen min.

Den kommer først i fire forskjellige farger, og kom nå nylig ut med fire nye. Blant annet Liquifuchsia som dere ser på bilde her, fargen ser helt utrolig ut. Jeg googlet litt rundt og har lest at konsistensen skal være tykkere enn vanlige cream blusher, og lett å blende inn for fin naturlig farge. Den ser veldig fin ut, og kommer antageligvis til å klikke meg den hjem. Jeg tror den er super fin til vinterblek hud - hvis man tar på et tynt lag. Eller for de som er skikkelig tøffe, to runde rosa flekker for et dollface uttrykk.

Likte dere fargen? 

UB

The 60's Look

Er det flere enn meg som har gledet seg til mandager for da er de nye episodene fra Pan Am endelig på nett? Iallefall, ettter at jeg ble hekta på denne serien har jeg fått mer og mer sansen for 60 talls sminke, og sminkehistorie generelt.

Det som var typisk for 60 tallet var dramatiske øyne og naturlige lepper, ta den tidens IT-Girl Twiggy som inspirasjon. Gå for en naturlig øyenskygge base, og i creasen på øyet (vet ikke hva det heter på norsk, anyone?) tar dere en mørkere øyenskygge. Bruk en ren børste og blend så fargene kan smelte sammen på en fin og ren måte. Det som kan være et alternativ er å bruke en myk svart, mørk brun eller grå eyeliner som er lett å blende så man kan få en mykere overkant, det gjorde de nemmelig før i tiden. Øyevippene skal være sorte og dramatiske, bruk gjerne falske øyevipper for best effekt, og for all del ikke glem flytende eyeliner eller gel liner! Leppene skal være naturfarget, før brukte de med som hadde rød/rosa lepper concealer på leppene for å få en mer nude farget effekt.
Produktene på bilde:
Mac - Eyeshadow, Brule
Mac - Eyeshadow, Charcoal brown
Lancôme - Définicils Mascara Haute Définition, Black
Bobbi Brown - Long Wear Gel Liner, Black Ink
Mac False Eyelashes - 2 Lash 
Mac - Lipstick, Creme d' Nude

Hva synes dere om den store 60-tall treden som er blitt så populær sammen med Pan Am?

UB 

Laura Mercier - Invisible Loose Setting Powder

Det er nok Laura Mercier's dag, her kommer nok et innlegg om et av hennes fantastiske produkter. Jeg hadde ønsket meg det lenge, og jeg nevnte den blant annet i Haul innlegget jeg skrev i januar. Dette har blitt min store favoritt den siste måneden og har brukt det så og si hver dag. Laura Merciere - Invisible Powder, Universal.
Produktet er gjennomsiktig når du tar den på huden, og noe av gløden man får fra foundationen skimter gjennom. Med andre ord, du får ikke den matte, pudder looken. Tror den er enda finere på sommerbrun gyllen hud. Istedenfor å gjemme fargen man får under foundation, skal jeg til sommeren bruke en tinted moisturizer og dette pudderet over. Gleder meg allerede!

UB

Laura Mercier - Limited Edition Nail Lacquer

Det er ikke ofte, sånn ca hvert skuddår. Disse er bare limited edition, noe som alltid er litt fristende for meg. Uansett, fargen er vårlige og knalle. Spesielt liker jeg den i hot pink.

Kolleksjonen kommer i fem forskjellige farger, og minner meg litt om essie kolleksjonen, som dere kan lese mer om her. Tror jeg holder meg til Essie kolleksjonen, men det er jo gøy med litt forskjellige valgmuligheter!
Hvilken kolleksjon likte dere best, den fra Essie eller den fra Laura Mercier?

UB

NuBo - Diamond Peel and Reveal

Flere som har prøvd dette produkte? I absoluelyt adore it. Det gjør underverk for huden min, spesielt de ukene det har blitt lite søvn. Produktet jeg snakker om er ikke noe annet enn NuBo Diamond Peel and Reveal, som er en slags peeling. Jeg prøver å ikke bruke det så ofte, siden det er litt overprized, men guuud - huden min gløder etter at jeg har brukt det.
Du får to flasker for prisen, med andre ord step 1 og step 2. Step 1 inneholder blant annet diamanter og tørker inn huden for så å fjerne dødehudceller på en skånsom måte. Step 2 aktiverer micro-sponges (noen som har peiling på hva det er?) som finnes i Step 1. Det disse micro-sponges gjør er blant annet å fjerne gjenverende urenheter. 

Jeg vil si dette er det nærmeste du kommer en facial hjemme - et amazing produkt. Jeg begynner å gå tom, så skulle bestille et nytt sett herfra, men fikk mail et par dager senere att de skal fornye designet - så de sender ikke ut produktet lenger! Det er også utsolgt på absolutt alle nettbutikker. Er det noen som vet hvor jeg får tak i dem, er jeg mer enn takknemmelig for tips!

UB

Oribe - Shine Supershine Moisturizing Cream

Dette er det andre Oribe produktet jeg skriver om, og dette produktet har jeg blitt avhengig av. Oribe selv beskriver produktet som en lukseriøs leave-in conditoner, som gjør håret silke mykt, demper kruser og fremhever glansen i håret. Jeg kan med hånden på hjerte si at det stemmer. Tilsett produktet i håndkletørt hår, og la det gjerne lufttørke, børst igjennom håret når det er tørket - voila - mer glansfult og mykt hår skal man lete lenge etter. Jeg har aldri hatt så glansfult, mykt og nesten krusefritt hår før jeg prøvde dette produktet. Flasken inneholder 150 ml og kan få taks i her, de shipper til Norge og koster $49. For dere som synes det er litt dyrt, kan jeg meddele at dere har flasken lenge, man trenger ikke bruke store mengder av produktet, mandel strørrelse holder i massevis til skulderlangt hår.

De første dagene jeg brukte produktet var jeg litt små skuffet siden jeg ikke merket stor forskjell, men etter å ha brukt den i 1-2 uker merket jeg stor forskjell. Tålmodighet er noe jeg tydeligvis ikke har, men det lønner seg - da slipper man mange beskymringer, hehe.

Det er ikke bare jeg som har forelsket meg i produktene fra Oribe, Hollywood kjendiser som Scarlett Johansson og Jennifer Lopez er faste brukere - og produktene har også blitt brukt på flere runways under New York Fashion Week. Med andre ord, god invistering! Man får virkelig valuta for pengene :-)

UB

Estee Lauder - Invisible Fluid MakeUp

Hei dere! Jeg prøver å få til to innlegg om dagen, et på morgenen og et på kvelden - men i dag forsov jeg meg noe verre, så rakk ikke poste noe i morres dessverre. Men derfor kommer jeg med en litt spennende update om er en makeup hit, selv om det ikke er ute på markede enda.

I mars kommer Estee Lauder til å lansere en ny foundation, Invisible Fluid MakeUp. Allerede nå begynner makeup artister å sverme for produktet, og mange sier det kommer til å bli årets foundation hit. 

Den sies å skal passe til alle hudtyper, den vil ikke virke tørr for de med tørr hud, og ikke for fet for de med fet hud. Den skal visstnok se fantastisk ut på huden også, veldig naturlig og flawless. Estee Lauder har ofte litt heavy foundations, men denne er lett - men dekkende. Den virker nesten for god til å være sann, kan vi ønske oss mer?

Jeg skal iallefall sette Burberry foundation planen min til side, og heller vente på denne! Gleder meg allerede, flere som skal teste den ut?

UB

Clinique - Chubby Stick

Dere vet når man har tørre lepper og om man bruker lebestift eller lipgloss, og leppene blir det enda verre? Ikke nok med det, fargen deler seg opp i sprekkene på leppa, og ser helt forferdelig ut - gud som jeg hater det! Redningen min har vært Clinique Chubby Stick. Den ser ikke tørr ut på leppene og den har samme effekt som en leppepomade. Leppene blir super myke, og de får mer glans. Dette produktet har vært redningen min den siste uken.

Jeg ble overrasket første gang jeg prøvde den, en gang i fjor, og driver faktisk på min andre nå. Den kommer i åtte forskjellige farger (ikke verst til å være en sort of leppepomade), og fargene er faktisk veldig tro til coveret sitt. Litt av en lifesaver på denne tiden av året!Den er forresten fin å bruke på en Valentine's date også, siden den ikke er så klisste og ikke farger av ;-)

UB

Urban Decay - Eyeshadow Primer Potion

Etter en litt døv blogghelg er jeg tilbake for fult, og starter uken med å snakke litt om min favoritt primer. Urban Decay Eyeshadow Primer Potion har vært en hit hos mange, deriblant meg. Det er virkelig ikke rart heller, for den er a-fucking-mazing. 

Den kommer i fire forskjellige farger, Original, Eden, Greed og Sin. Jeg har i fargen original og føler egentlig ikke at jeg trenger noen av de andre fargene. Ikke bare sitter øyenskyggen bedre og lenger på øyelokket, men den framhever fargen på øyenskyggen, og har blitt et absolutt must i sminkebagen min. Prisen er heller ikke så verst, du får den for 139 NOK her, det er forresten free worldwide delivery om dagen!

Et lite tips, bruk denne primeren under concealeren din også - da holder og dekker den bedre!

UB

Beauty bags - Kate Spade New York

Håper dere har hatt en fin helg? Kom over noen søte, litt morsome beauty bags fra Kate Spade New York. De er overhode ikke min stil, men det var noe jeg likte ved dem, så tenkte jeg skulle vise dere dem.  


Eat Cake for Breakfast 


Play Hooky

 

 

 

 All Aboard

 

De er kanskje litt overprized ($78) med tanken på at de ikke er så altfor store, men kjekt å ha med på tur, også er det jo Kate Spade New York. Trykk på teksten under bilde for å komme til hjemmesiden (som forresten ikke shipper til Norge, om jeg ikke tar helt feil).

Hva synes dere? De er iallefall sommerlige og søte!

UB

Rouge in Love

Er det flere enn meg som har tenkt å kjøpe Valentines gave til seg selv? Noen må jeg jo kjøpe gave til, så jeg tror jeg skal skaffe meg noe fra den nye Rouge in Love og Vernis in Love kolleksjonen fra Lancôme.Neglelakk og lebestift i mange forskjellige farger, og når man ser vakre Emma Watson på dette bilde her, har jeg veldig lyst på den fargen hun bruker. Jeg blir alltid like skuffet når jeg ikke ser ut som modellen når jeg får på meg samme produkt, hehe. Men dog, den rødfargen er ikke som de rødfargene jeg har fra før (for dere som lurer bruker Emma fargen; 170 Sequence of Love). Ellers er fargespektret stort, og det er mange fine vårlige farger som coral, rosa, lyse lilla og brun toner. Verdt å sjekke ut her!

Noen farger som falt speiselt i smak hos dere?

UB

Oribe - 24k Gold Pomade

Jeg nevnte dette produktet i This Months Favoritt innlegget mitt for noen dager siden, som du kan lese her. I det siste har jeg brukt endel Oribe produkter på håret mitt, og det er iallefall to produkter jeg vil tipse videre til dere. Produktet i dette innlegget skal handle om Oribe - 24k Gold Pomade. Dette produktet har fått god omtale i amerikanske magasiner og har blant annet blitt anbefalt av Rachel Zoe.

Jeg hadde gledet meg så til å prøve produktet, og jeg hadde utrolige store forhåpninger for dette produktet. Da produktet var på plass i håret fikk jeg tidenes skuffelse, hårmanken min var ihvertfall ikke gull. Det tok litt tid, og når skuffelsen hadde satt seg, begynte jeg å tenke på hvor latterlig jeg hadde sett ut om jeg virkelig hadde fått gull hår. Ærligtalt så lurer jeg på hvilke forventninger jeg hadde. Jeg prøvde Oribe 24k Gold Pomade en gang til - og denne gangen kunne jeg ikke blitt mer fornøyd. Da innså jeg at jeg ikke får gullhår, men jeg så den framhevet highlights, og at du får gull og glitter effekter i håret. Det er et skikkelig glam produkt, og var perfekt i jula. Gleder meg til sommeren kommer også, da skal jeg også bruke den mye. Dette produktet er og får deg til å føle deg fabulous!

Noe som ikke er så fabulous er prisen, den kommer på $49. Men jeg syntes det er verdt det siden jeg ikke bruker flere hårprodukter enn det som er strengt tatt er nødvendig. Den lukter heller ikke så godt, men den blir borte om du bruker hårspray eller tar litt parfyme bak ørene. Det er ingenting som ikke kan bli fikset, hehe. Vær også obs på at du bør vaske hendene dine med engang du er ferdig med produktet, eller er det fare for at du må gå rundt med gull på fingertuppene resten av kvelden.

Som jeg har nevnt før er jeg en sucker for eksklusivt design, og er det noe jeg virkelig ikke kan klage på så er det Oribe sine produkter. Som alt annet bruker jeg også denne til å dekorere rommet med. Got to love it!

Dere kan kjøpe den her, og det beste er at de til og med shipper til Norge!

UB

 

413 BLKR

Noen av dere som vet hva jeg snakker om? Selvølgelig NARS butikken på 413 Bleeker Street, Manhattan. De har også kalt noen av fargene på produktene sine "413 BLKR". Jeg vurderer å prøve å få tak i øyenskyggen og lipglossen. Herlige farger! 

 


Shimmer Eyeshadow i fargen 413 BLKR.


Og Larger Than Life Lip Gloss i fargen 413 BLKR.
Kolleksjonen innheolder også en rødbrun - tonet matt lebestift. Ikke verst den heller, hva?

Det negativet er at de kun selger disse fargene i butikken på Bleeker street, eller på netbutikken dems narscosmetics.com som ikke shipper til Norge, buhuuu. Så enten må jeg ta meg en tur til New York, trygle min kjære venninne til å sende enda en pakke til meg, eller leve uten. Må si det første alternativet frister mest, hehe.

Jeg har ikke prøvd lipglossene fra NARS, er det noen som har det? Er de bra pigmentert?

UB

Guerlain - Rouge Automatique

Jeg tenkte jeg skulle fortelle dere om Guerlain - Rouge Automatique. Jeg har en selv, og den sitter lenge, farge utvalget er også stort, så man finner alltid en man kan trenge. Alt man trenger i en lebestift!

Det som er spesielt med denne er hvordan man åpner den, man trenger bare en hånd for å påføre og åpne, noe som er veldig kjekt . For eksempel om man er ute på handling og har altfor mange poser å bære på - genialt.

 


Det som er litt gøy med denne lebestiften er at Guerlain - Rouge Automatique ble lansert for første gang på 1930 - tallet. Den ble lansert på nytt i 2011. Jeg synes det er en fascinerende tanke, og jeg synes lebestiften og designet blir enda mer elegant når man tenker på det.

Avslutter innlegget med et reklamebilde for Guerlain lebestift fra 1930 - tallet.

UB

Lancôme - Bi Facil

Når sminken først har kommet på, må vi også huske å ta den av. Det var vel bare et spørsmål om tid før jeg skulle nevnerbeauty regel nummer 1, nemmelig ta av sminken på kvelden. Noe som i mine øyne kan være litt av et ork, spesielt de dagene jeg har dratt ut leggetiden godt over midtnatt - men det er dessverre nødvendig. 

Dere har sikkert hørt om Lancôme sitt produkt, Bi Facil? Den har vunnet mange beauty awards, og er den mest kjente sminke fjerneren for øyne - så det er kanskje ikke nødvendig å fortelle dere om hvor fantastisk den er.

 

Selv har jeg ømfintlige øyne og bruker linser, denne her svir ikke og gjør heller ikke så linsene begynner å klø. Mascaraen, både vannfast og vanlig går av som en lek, og hadde den ikke vært så utrolig fet hadde jeg brukt den over hele ansiktet! Ikke har den noe lukt heller, noe som er veldig behagelig. Selv om det er utrolig kjedelig å bruke penger på en sminkeFJERNER, når man heller vil kjøpe noe man tar på, er den verdt pengene. Det er et must i sminkebagen min - og i mine øyne, alles sminkebag! 

Har dere prøvd dette fantastiske produktet - hva synes dere?

UB

, Oslo

Hei! Denne bloggen handler hovedsaklig om sminke, alt i fra nyheter, reviews til get the look. Meningene mine er 100 % ærlige og produktene har jeg kjøpt selv. Er det noe dere lurer på ta gjerne kontakt her på bloggen, på facebook eller på uniquebauty@hotmail.com (Yes, uniquebAUty@hotmail.com). Sminke og skjønnhets produkter kan være så gøy, eksperimer! Følg meg gjerne på blogglisten.no eller llik Beauty Channel på facebook!

hits