mars 2012

Sara Happ® - 'The Lip Scrub?' Green Apple Lip Exfoliator

For dere som er glad i scruber kommer til å bli glad for denne nyheten. Denne scruben er for lepper og lover faktisk rediculously myke og smidige lepper. 

Scruben har eple smak, og Sara Hopp® sitt svar på grønne epler skal være søt, crispy og et lite hint av blomster. Den er også enkel å bruke, ta produktet og maser det inn i leppene med sirkel bevegelser, så de tørre flakene blir massert bort. Ta så et papir og visk det fekk og tilfør den feteste leppepomaden du kan finne. Den kommer også i en søt matchende boks!

Pleier dere å bruke scrub?
UB

Ferie Modus!

Hei dere! Jeg er nå på vei til California, så håper dere forstår att det kan bli litt mindre blogging de neste to ukene. However, jeg har jobbet med endel innlegg til dere. Blant annet reviews, This Months Favorite og et innlegg om metallic bronzers. Det er også derfor det bare har vært et innlegg om dagen den siste tiden, det tar nemmelig tid og research for å lage disse innleggene. Men jeg stor koser meg når jeg gjør det :-)Dere kommer helt klart til å høre fra meg disse to ukene, så alltid koselig hvis dere fortsetter og stikke innom, og en kommentar er også veldig gøy! Så skal jeg gjøre så godt jeg kan og sette av tid til minst et innlegg daglig!

UB

OPI - Vintage Minnie Mouse

Jeg er tidenes Disney freak, jeg elsker Disney overalt og sovner til en Disney film hver natt. Det er en grunn for at jeg brukte ordet freak. Det er kanskje ikke sjokkerende att jeg smilte over gjennomsnittet bredt da jeg så denne Minney kolleksjonen fra OPI.

 

Whii, så utrolig søtt! Kolleksjonen inneholder fire forskjellige rød og rosa toner. Min favoritt er den som inneholder hjerter! Akk, jeg blir lykkelig når jeg ser på den, haha!

     


Fargene er heter: Nothing Mousie Bout It, Im All Ears, If You Moust You Moust og The Color of Minnie

Eller kanskje The Color of Minnie er min favoritt, hvem er deres?

UB

All that Glitters

Denne trenden er vel kanskje vanskelig å unnga, den er over the top, glamorous og utrolig kul! Denne sminke trenden var å se på store motehus som blant annet Dsquared og Just Cavalli, og på kjendiser som Ke$ha.

Eksemplet på bilde er av makeup artisten Charlotte Tilbury det var looken for Dsquared visningen. For å få til dette hadde hun brukt glitter pigmenter og for å feste glitteret brukte hun MAC Gloss Creme Brilliance blandet med vaselin. Perfekt hvis du skal ut på byen og vil holde på effekten lenger.

Produkter vist på bilde:
1. MAC - Gloss Creme Briliance
2. llamasqua -  Pure Bigment, Beguile
3. Too Faced -  Glamour Dust, Glampire
4. NYX - Loose Glitter Powder, GP01 Blue

En litt mer nøytral måte å bruke glitter trenden på er smokey eye med vanlige øyenskygge, som hos Just Cavalli. Et annet alternativ er også eyeliner eller mascara.

Produkter vist på bilde:
1. NARS - Night Series Eyeshadow, Night Life
2. Bobbi Brown - Metallic Long Wear Cream Shadow, Chrome Patina
3. Urban Decay - Heavy Metal Glitter Eyeliner, Air Guitar
4. Barry M - Glitter Lashes, Purple

Det ser super kult ut, og gleder meg til å teste det ut! Om jeg kommer til å dra den helt ut er enda usikkert, men neste gang jeg skal ut skal jeg hvertfall bruke noe glitter!

Hva synes dere om denne trenden?

UB

Ciate - Caviar Manicure Set

Ciatè's Creative Director fant inspirasjon til disse settene da hun skulle lage tredimensjonale negler til en cover shoot. Hun ville det skulle se feminint, intelektuelt og ekstragavant ut, for å få til en sofistikert look. Hvert sett inneholder en neglelakk, perler og en "mini bolle" hvor man enkelt tar i perlene for å duppe neglene ned i. Settene er å finne i tre forskjellige farge.

Fargene er kalt; Rainbow, Black Pearls og Mother of Pearls. De er dessverre kun å få tak i sephora butikkene i UK. Men det er iallefall noe å se etter på eBay og lignende sider fra og med april!

            

Hva synes dere om 3D konseptet, og hvilken likte dere best?

UB

Givenchy Le Prisme Visage Bucolique

Åh, disse produktene fra Givency falt jeg pladask for. Givenchy's creative makeup director Nicolas Degennes har hatt stor innflytelse av naturen for denne kolleksjonen - og det ser man! Utrolig fine, naturlige vår farger.
 

Kolleksjonen inneholder to blusher, Le Prisme Blush Bucolique som er i to farger, #1 Burocolic Rose som er den med rosa toner og #2 Bucolic Poppu som r den med rød toner. Min favoritt er Le Prisme Visage Bucolique og fargen er kalt #1 Bucolic Blossom. Den er beregnet for alle hudtyper og skal gi energisk glød. Jeg hadde elsket å hatt den i min stusselig lille highlight samlingen min.


Hva synes dere om Givenchy's Le Prisme Visage Bucolique kolleksjon?

UB

Benefit - Sunbeam

Sommer produkter som lover glød og gyllen hud bare strømmer på, og en av de siste i rekken er Benefit's Sunbeam - a liquid sunshine in a bottle. Dette er et highlight produkt spesielt laget for sommerbrun hud. Den gir en naturlig, sunkissed hud som de så fint sier på engelsk. Påfør små dotter på kinnben og under bryn (eventuelt over hvis man foretrekker ekstra løft), og blend ut i foundationen. Den skal passe alle hudtoner, noe som er perfekt for blek skandinavisk hud, hehe.

Hva er deres favoritt highlight produkt?

UB

Urban Decay - All Nighter Long Lasting Makeup Setting Spray

Dette produktet har jeg lest så utrolig mye om i det siste, og tenkte å nevne det for dere også. Denne All Nighter Long Lasting Makeup Setting Spray er fra Urban Decay og er en finishing spray som du sprayer på etter att du har påført sminken din.Den har fått mye skryt, og mange sier att de ikke har trengt å tuche opp sminken sin hele dagen! Genialt for lange dager, og spesielt lange netter ute på byen. Denne kommer nok også til å være utrolig fin på sommeren når sminken har en tendens til å bli ekkel, når det blir ekstra varmt inne på utestedene eller når du er ute blant folk og sola steker. Denne skal jeg virkelig vurdere når jeg skal til USA neste uke.

Har dere prøvd noe lignende produkter som dette?

UB

Luksus vs Budsjett - Tinted Moisturizer

Denne ukens Luksus vs Budsjett er om tinted moisturizer, nå er jo april snart rundt hjørne noe som (forhåpentligvis) betyr fint vårlig vær! På fine vår og sommerdager er det fint å kunne bruke tinted moisturizer, som dere kanskje vet er dagkrem med farge. Med andre ord, den er luftig og lett dekkende. Disse to er fra Laura Mercier som jeg selv sverger til, og den rimligere varianten er fra elf. 
Jeg må på hånden på hjerte si jeg satt der med hakeslep da jeg så elf sine pris, really? Herregud, der kan man virkelig få tak i rimlig sminke! Anyways, Laura Mercier sin variant har SPF 20, mens elf kun har 15. Laura Mercier kommer også i flere varianter, for de med fet hud, normal hud og hvis du vil ha ekstra glød Illuminating varianten. Begge varianter har et stort farge utvalg, den fra Laura Mercier kan dere få tak i her, mens elf produkten kan dere kjøpe her. Jeg har ikke prøvd den fra elf, men den fra Laura Mercier anbefaler jeg på det varmeste.

Bruker dere tinted moisturizer?

UB

Jivago '24K Gold' Body Lotion

Denne body lotionen er beregnet kvinner som liker tidløs eleganse og luksus, når jeg ser flasken skjønner jeg hvorfor. Jeg har aldri tenkt over Jivago i Norge før, har noen av dere? Så 24K Gold er iallefall noe jeg vil se etter når jeg skal på utenlandstur neste uke. 

Beskirvelse av duften gjør ikke produktet mindre elegant. Den skal dufte av blomster som asiatisk jasmine og tuberuse, med hint av bulgark rose, liljekonvall og sverdlilje rot. Dette skal gjøre duften harmonisk og stemningsfull av sann kjærlighet.

Jeg vet ikke med dere, men jeg synes duften høres spennende ut!

UB

Foundation Diagnosis ala Chanel

Er du en av de som liker å handle rask, finne det du leter etter på 10 sekunder og så er du på vei ut i bilen igjen? Eller liker du å handle på nett? Da er denne testen perfekt for deg. Her kan du med tre enkle spørsmål finne ut hvilken Chanel foundation som passer deg best best. 

Dere kan finne testen her. Jeg anbefaler likevel og spørre personellet bak disken - kan være greit å forhøre seg litt når man invisterer gode penger i en foundation ;-)

Hvilken foundation passet best for dere?

UB

MAC - Extra Dimension

I april kommer det enda en ny MAC kollkesjon, den er kalt Extra Dimension og minner meg så om Pure Color Gelee Powder Eyeshadow fra Estee Lauder jeg skrev om for litt siden (les innlegget her.) Kolleksjonen inneholder skinfinishes og øyenskygger.

Skinfinishes kommer i tre forskjellige bronse farger. Den første dere ser på bilde minner meg litt om Gurlain sin Terracotta Golden Glimmer Powder. Øyenskyggene kommer i ti forskellige farger, denne kolleksjonen skriker ikke vår og sommer for meg - som Armani, minner disse meg mer om høst. 

Hva synes dere om de nye øyenskyggene?

UB

Clarins - One Step Gentle Exfoliating Cleanser, review

Dagens første post er en review av Clarins sin One Step Gentle Exfoliating Cleanser. Jeg hadde en deluxe sample liggende, og siden jeg er på jakt etter en ny everyday cleanser tenkte jeg at jeg skulle teste den ut. Overall er det et fint produkt, som gjør det den skal. However, jeg kommer ikke til å kjøpe den igjen.

 

Den fjerner ansikt sminken (kanskje greit å ta to runder på kvelden), og lukter kjempe godt siden den inneholder appelsin ekstraker - god lukt er et must for meg når jeg skal ta det på ansiktet. Jeg kommer ikke til å kjøpe en full size av to grunner. Det er en scrub for ansiktet, noe jeg ikke foretrekker - jeg føler huden min blir som plastikk etterpå. Den andre grunnen er simpel; den svir hvis du får den i øynene. Ja, det står du ikke skal brukes i nærheten av øynene - men for meg skal en ansiktsrens aldri svi, for no matter what ender alltid noe i øynene (hvertfall hos meg).

En rask liten oversikt:

Pros:
Lukter godt
Fjerner sminken godt
Trenger like produkt, så tuben holder lenge
 
Cons:
Det er en scrub (kan være positivt for noen)
Svir i øynene 

Og husk at selv om dette produktet ikke passer meg, kan det være perfekt for deg! 
Hvilken cleanser bruker dere, noen tips?

UB 

Armani - Summer 2012, Ecailles

Sommer produktene fra Armani begynner å svirre fram på nettet, og jeg må si jeg er litt usikker på hva jeg synes om den. Fargene er flotte, og jeg er meget sikker på produktene er av kvalitet, men er det sommer farger?

  


 


Disse øyenskyggene er inspirert av svart natter med måne og skyer og dypt hav. Det er fine farger om du går får en dunkel smookey eyes en sommer kveld - selv frister det mer med lyse pasteller og brun toner. Det er iallefall fine farer når høsten kommer!
Hva synes dere om disse "sommer" fargene?

UB

Clarins - 'UV Plus HP' Tinted Daily Shield SPF 40

Nå kommer det tinted moisturizers og BB creams fra alle kanter. Bare i år har blant annet Estee Lauder og NARS komemt med nye dekkende kremer, og den aller nyeste er nå fra Clarins. Clarins er vel kjent for å ta vare på huden til kundene sine, og dette produktet er intet unntak. Den har SPF 40 og skal fungere som en sunblocker. 

Den kommer i tre forskjellige farger, og skal også være med på å bekjempe aldring og DNS-skade på huden. Har utrolig lyst til å prøve den, siden jeg de siste årene har blitt all about sunblock og høy SPF. Jeg kan bare takke selvbruning for at jeg ikke går rundt som et levende lik.

Hvilken tinted moisturizer/BB Cream er deres favoritt?

UB

Estée Lauder - 'Pure Color' Powder Blush

Ingen sommer uten blush, jeg elsker blusher - synes det er så utrolig gøy å kjøpe! Her er Estee Lauder's nyeste blush seroe. De er ikke lansert enda, men kommer iløpet av vårmånedene.

 
Disse blushene har en ny "True Vision Technology" for naturlig glød. Pink Kiss er helt klart min favoritt. Tenk sommer brun hud og den fargen.

Hvilken er deres favoritt?

UB

Clinique - Chubby Stick, for eyes

Husker dere innlegget jeg skrev om Clinique Chubby Stick? En av mine absolutt favoritt lebstift/leppepomade, dere kan lese innlegget her.  Våren har ikke kommet for fult før man allerede begynner å snakke om høsten, det er nemmelig da Clinique lanserer Chubby Stick som øyenskygge.

Se på den herlige forpakkningen, jeg virkelig elsker det! Og de kalde høstfargne er bare helt nydelige. Er det galt av meg å si jeg gleder meg til høsten? 

Hva synes dere om Clinique Chubby Sticks?

UB

Do it yourself - Dip Dye/Hair Chalk

Kom over en artikkel på seventeen.com (hehe, ja faktisk), hvor det var snakk om hvordan man enkelt kunne få til dip dye hair ved bruk av hair chalk. Alt man trenger er pastell kritt, vann og rettetang!

Man kan gjøre det selv med tre enkle steg. Start med å fukte håret hvor du vil farge det, om du vil ha striper eller på tuppene. Så tar du krittet og "fargelegger" det våte håret, vil du bruke flere farger start med den lyseste. La håret luft tørke før du tar rettetang eller krølltang og glir over fargen. Dette gjør så fargen sitter lenger. Fargen skal vanligvis henge i håret noen dager før det blir borte.

Vil anbefale og bruke klær du kan søle på når du driver med dette her, siden det kan bli litt av et klin, plastikkhansker på hendene kan også være greit. Regner med der alle vet hvor man får tak i både vann og rettetang, pastell kritt kan dere kjøpe her.

Bildene er fra weheartit

Denne trenden minner meg om festivaler og morsomheter. Jeg vurderer å dra på hovefestivalen i år, drar jeg kommer jeg garantert til å test det ut!

UB

Dior - Vernis Summer 2012

Åh, så herlige sommerfarger fra Dior Vernis kolleksjonen sommer 2012!  Dior Vernis lakkene har blitt en hit verden over, og det er vel ikke helt uten grunn. Man får det man betaler for, neglelakken holder lenge og utvalget er utmerket. De to nye fargene er kalt Saint Tropex som er den turkise, mens den coral fargede er kalt Bikini.Jeg sitter å prøve og finne ut hvilken jeg liker best. Men for min del er det umulig å si! Gleder meg til sommeren, grilling med venner, lette sommerkjoler og disse fargene på neglene. Ah, can't wait!

Hvilken likte dere best?

UB

Luksus vs Budjsett - Anti-Wrinkle Roll On

Dette er et perfekt eksempel på Luksus vs Budsjett innlegg. Hele $195 skiller disse to produktene. Begge skal de få trette øyne til å virke mer opplagte, begge inneholder de Anti-Aging produkter. Forskjellen er vel at produktet fra Chantecaille ikke inneholder koffein. 

De to produktene som er presentert i dette innlegget er Chantecaille Nano Gold Energizing Eye Serum, som jeg også har skrevet et innlegg om (les det her). Dette produktet kan dere kjøpe her, husk og skifte land til Norge ellers får dere hverken betalt eller sendt til riktig addresse. Varianten fra Garnier vil jeg tro man kan få tak i på matbutikker, vita og andre steder som selger Garnier.

 La meg aldri bli gammel, Anti-Aging produkter er så dyrt. Kjenner jeg meg selv rett kommer jeg naivt nok til å gå for de produktene som er over-prized. 

Hva synes dere om så store pris forskjeller?

UB

Power Woman in Green

For noen dager siden leste jeg en artikkel om Iris Apfel og om MAC kolleksjonen hun selv frontet tidligere i år. This 90 year old woman kicks ass! Da jeg så bilde igjen tenkte jeg å skrive et lite innlegg om sminketrenden med knalle farger.

Jeg har en tendens til å bli redd når noen nevner andre farger enn svart og brunt på øynene.  Sier noen farger som gult, rosa og blått, I'll run faster than anyone. Men dette er et perfekt eksempel på hvor enkelt, elegant og vakkert det kan være. Hun har brukt grønt, tenk dere hvor fint det er på brune øyne! Inkluderer også en makeup tuturial fra yndlings youtube guruen min, Tanya Burr. Hun har også brukt grønt, og det ser fantastisk ut! 

Mitt favoritt merke for knalle farger er helt klart Illamasqua, dere kan blant annet lese om dems vår kollkesjon her. Det er vel en grunn for at det er en trend, og folk faktisk går for denne looken. Kanskje jeg skal manne meg opp en dag og gå for en lilla eyeliner.

Noen av dere som kommer til å prøve seg på denn trenden?

UB

Kitty Blusher Stick - Limited Edition Spring 2012

Paul & Joe feier nå ti års jubileeum og i den anledning har Sophie Albou designed disse limited edition blush sticks. De er pyntet med søte kattefjes på tuppen. Hadde jeg fått tak i en av disse hadde jeg ikke maktet å bruke den, altfor søte!
De er å få tak i tre farger, beige, pastell rosa og årets farge tangerine, som er årets farge. Les mer om Tangerine trenden her. Disse skal være enkle å påføre og gi en flawless finish. Vil tro det vil bety att de er lett å blende ut inn i huden for at det skal se mer naturlig ut.

                            

Jeg synes de er kjempe søte, og perfekt gave om jeg hadde att en niese eller lillesøster. De kan kjøpes her, og Beauty Bay shipper selvfølgelig tli Norge!

Hva synes dere om de søte pusefjesene og blushen?

UB

Dior - Croisette, Summer 2012

Jeg er virkelig imponert over Diors sommer kolleksjon, så utrolig nydelige farger! Fargene som preger denne kolleksjonen er turkis og korall! To av de fineste sommerfargene i mine øyne.

5 Couleurs Crosette Edition - Swimming Pool

Dior Couleur Eye - Gloss

Disse eyeglossene gir en wet look effekt, og er vannfaste. Fargene heter Seashell, Sunset, Azur og Tan. Alle sammen er nydelige sommerfarger, men personlig er jeg alltid litt forsiktig med blå og rosa øyeskygge. Selv om jeg fortiden er inne i en "Paradisco" periode fra MAC, jeg bruker rosa tonen bare ytterst og elsker den naturlige looken den gir.

Hva synes dere om sommerfargene fra Dior?

UB

P.S. Kommer et eget innlegg om de nye fargene for Dior Vernis om ikke mange dagene :-)

Nail Inc - Union Jack Limited Edition

De fleste vet vel kanskje at sommer OL skal holdes sted i London denne sommeren, og til denne begivenheten skal det britisk merket Nail Inc lansere en egen neglelakk. 
Fargene som ble brukt er dermed ikke overraskende, de britiske fargene (og de norske ;) ), sølv/hvitt, blått og rødt - med selvfølgelig glitter. Litt glam må vi jo ha under OL! Jeg liker desginet med diamantene veldig godt, og den kommer til å bli lansert når det nærmer seg sommer månedene.

Hva synes dere? og er dere i det hele tatt interessert i OL?

UB

Chanel - Perfection Lumiere

Tenkte jeg skulle lage en review på Chanel Perfect Lumiere Foundation. Det er mange som ikke har sansen for denne. Mange med fet hud sier de får enda fetere hud ved å bruke den, og de med tørr hud derimot sier denne foundationen ender opp i et tørt hudlag. 


Men det er også mange som liker denne, siden den dekker bra og lukter himmelsk. Jeg liker den til en viss grad. Det spørs hvordan huden min er, for den har en tendens til å få huden min til å se tørr ut (eneste produktet jeg har prøvd som har fått til det... ever) på dager hvor jeg har dårlig hud. De periodene jeg har vært flink til å stelle huden min har jeg derimot ingen klager. Siden det er så mange som har mange forskjellige resultater anbefaler jeg dere å spørre etter en prøve hvis dere vil teste ut denne her.

Pros
+ Dekker bra
+ Lukter godt
+ Holder lenge
+ Bra color range 

Cons
- Kan få huden til å bli fet/tørr
- Tørker fort inn på huden, blend den inn i huden så fort som mulig
- Prisen

Har dere testet ut denne, og hva synes dere om den?

UB 

Valentino 'Valentina' Velvet Floral Shower Gel

Har dere luktet på Valentino's nye parfyme, Valentina enda? Den er inspirert av nådagens italienske rebelske IT girls. Den skal være perfekt for careless og frie kvinner. Den inneholder dufter av hvit alba trøffel og markjordbær. 


1. Valentino - Valentina, Eau de Parfum
2. Valentino - Valentina, Satin Floral Body Lotion
3. Valentino - Valentina, Velvet Florat Shower Gel

Den ser også utrolig fin ut! Jeg har veldig få parfymer, men vil utvide samlingen min litt siden de også er fine å bruke som pynt. Synes også bodylotionen og dusjsåpen var veldig fine. Kjekt å ha som sett, eller for min del hadde det vært mer for pynt. 

Bruker dere også parfyme flaskene til pynt? :-)

UB

MAC - Too Supreme

MAC har tilføyet farger til sin Sheen Supreme kolleksjon. Nå er det til sammen ti farger på lebestifetene og elleve forskjellige farger på lipglassene. Man får tak i alt fra natur farger til rød toner.  

Jeg har ikke prøvd noen av lebestiftene fra Sheen Supreme selv, så jeg kan dessverre ikke love dere noe. Men ut i fra det jeg har lest skal de være veldig bra. Lebestiftene skal ikke være for klissete og føles behagelig på leppene. Når det gjelder lipglassene skal de gi full glans til leppene, og kommer i "pennformat" hvor du klikker ut innholdet. 

 

Hva synes dere om Sheen Supreme produktene?

UB

Illamasqua - Human Fundamentalism Spring/Summer 2012

Er det bare jeg som har hatt probleme med å logge inn på blogg.no den siste tiden? Føler det har blitt så dårlig blogging, men det skal jeg ikke bruke som unnskyldning; jeg har vært (og er) ganske opptatt om dagen. Anywayyys, dette innlegget skal handle om en av Illamasqua sine nyeste kolleksjoner; Human Fundamentalism Spring/Summer 2012.

Jeg elsker at Illamasqua tør å leke seg med så sterke farger. Neon farger er jo en av vårens største trender. Fra denne kolleksjonen skulle jeg ønske jeg var tøff nok til å bruke den grønne lebestiften og lilla øyenskygge, helst sammen! Kan hende jeg tør å prøve meg på neon trenden med nude farget lepper og kinn, og en neon farget eyeliner.

 

Kommer dere til å teste ut neon trenden, og hva synes dere om kolleksjonen?

UB

Luksus vs Budsjett - Contour & Higlighting

Jeg har nevnt før hvor gøy jeg synes det er med contouring og higlighting. Det fine er at man kan framheve det man liker best ved ansiktet sitt. Det finnes selvfølgelig mange forskjellige produkter man kan bruke. På starten brukte jeg øyenskygge før jeg byttet til Tom Ford sin Shade and Illuminatin, som du kan lese mer om her. Som alle andre produkt typer finnes det både dyre og billig varianter.


Den største forskjellen på de to er vel at den fra Tom Ford er krem og ikke pudder som den fra Smashbox. Begge fungerer perfekt for contour og highlighting. Smashbox settet finner du her. Settet fra Tom Ford finnes i to forskjellige farger, og den kan dere bestille på Harvey Nichols her. Begge nettstedene shipper til Norge!

Hvilken likte dere best?

UB

Fresh - Brown Sugar Body Polisher

Denne body scruben fra Fresh har fått mye skryt. Den har vunnet beauty priser fra blant annet Allure og InStyle Magazine, den er også en favoritt blant kjendisene - Cameron Diaz er en fast bruker. Dette produktet inneholder sukker krystaller som gir deg en slike myk hud. Den inneholder også naturlige humectants som hindrer at du mister fuktigheten i huden, mens skrubben forsiktig rasper bort tørre hudceller. Fresh's Brown Sugar Body Polisher inneholder også flere oljer fra blant annet mandler og aprikos. Den inneholder også citrius oljer for å tone og jevne ut hudefargen.

Har dere prøvd denne før? Jeg er på jakt etter ny og vurderer å kjøpe den når jeg skal på tur i april. 

UB

Chantecaille - Nano Gold Energizing Eye Serum

Husker dere innlegget jeg skrev om det genialet produktet til Clinique som forminsker altfor store poser under øynene via kulde og koffein (noe som er bra for trette øyne)? Du kan lese reviewen min på den her, om du ønsker det. Det jeg skal fram til er at nå har også Chantecaille kommet ut med noe lignende. Den er kalt Nano Gold Energizing Eye Serum, men den inneholder ikke koffein.Den inneholder antioksidanter fra blant annet tomat og bringebær stamceller. Produktet føles også kjølende på huden når du tar ruller den på øyet. Dette skal hjelpe huden under øynene til å se mer våkne ut ved mindre poser og mørke ringer. Chantecaille har også tilført en av sine anti-aging formeler, som skal minimere muskel sammentrekninger og dermedet glater ut eksisterende linjer og hindrer nye til å komme.

Dette produktet kan jo være et alternativ for de som vil invistere litt mer i et beauty produkt en Clinique sin.

UB

Gucci - Floral Garden Collection

Sommerens Gucci parfyme kolleksjon er verdt å ta en nærmere titt på. Det er tre nye dufter som er tre helt forskjellige dufter, men de har alle den samme 'Gucci undertonen' - og desginet på flaskene er også utrolig søtt med sommerlige farger.

 

Duftene er kalt Gracious Tuberose, Georgeous Gardenia and Glamorous Magnolia og er alle inspirert av blomster printet på dette skjerfet her. 

Jeg hadde iallefall gitt disse parfymeflaskene (og skjerfet) en gledelig velkomst til min beauty familie, siden jeg elsker Gucci parfymene generelt.

Hva synes der om parfymene til Gucci?

UB

 


Guerlain - 'Terracotta' Light Sheer Bronzing Powder

Guerlein sin nye Terracotta kolleksjon begynner så smått og komme til butikkene i disse dager. En av dem kommer til å bli 'Terracotta' Light Sheer Bronzing Powder. Det fine med denne er at de har laget en farge til hver hud og hår farge, og passer også til alle hudtyper. Terracotta solpudder har vunnet mange beauty priser, blant annet 'InStyle magazine's Best Bronzer award' i 2008

1. Sun Brunette
2. Brunette
3. Blondes
4. Sun Blondes

Man ser at for en mer sommerlig hud er det tilsatt mer rød toner for å få til den naturlige brunfargen. Disse mosaikk lignende bronzerne har både en matt og en perle aktig effekt, så de kan bli brukt til å skape en naturlig, men fortsatt en sommerlig glød effekt på huden. 

Hva synes dere om at den kommer for forskjellige hud og hårfårager? 

UB

Vintage Hairspray Ad

Åh, jeg har så dårlig tid så rekker ikke skrive så veldig mye. Ville bare gi dere en liten update, så hvorfor ikke starte uken med en vintage hårspray reklame?

 Skulle ønske jeg kunne leve på den tiden der, hvor gøy hadde det ikke det vært?

UB

Molton Brown - Vitalizing Vitamin AB+C Bath & Shower Gel

Beklager dårlig blogging fra min side denne helgen, men det har vært litt hektisk. Sist uke derimot hadde jeg litt for mye tid og begynte å rydde i "sample skuffen" min og kom over blant annet Molton Brown's Vitalizing Vitamin AB+C Bath & Shower Gel. Jeg tenkte jeg skulle teste den ut, og jeg gruer meg allerede til den er tom.

Den lukter friskt og godt, men samtidig litt voksent. Jeg vet med sikkerhet at jeg ikke ville likt denne lukten for noen år tilbake, men nå... begynner jeg å bli gammel? Hehe, neida - men den lukter hvertfall ikke jordbær. Denne dusjsåpen inneholder både vitamin A, B og C. 

Den inneholder blant annet fersk presset appelsin, derav vitaminene. Den skal også gjøre huden mykere og stramme opp huden.

Vitaminer er godt for huden din, vitamin A hjelper mot rynker, linjer og dårlig hud. Vitamin B trengs for å danne grunnlaget for hud, negler og hår celler - det gir deg også en naturlig glød i huden. Vitmain C reduserer rynker og forbedrer hudens struktur.

Spis masse frukt og grønt for å gi huden vitaminer, eller bruk denne her ;-)

UB

This months favorite, February 2012

Jeg kan ikke tro hvor fort denne måneden har gått. Jeg føler dette her er den andre helga i februar. Anyways, jeg har som vanlig hatt noen produkter som har blitt brukt ekstra mye denne måneden. Hva synes dere om slike innlegg, vil dere jeg skal fortsette med det, eller bare holde meg til nyheter og anbefalinger?


Beklager dårlig bilde, jeg klundret med webcam for å prøve å få til ett - somehow alle kameraene jeg noen gang har eid er tilklint med vin.

Anyways, denne måneden har jeg faktisk ingen øyenskygge eller lebestift som jeg har brukt opp igjen og opp igjen. Men har selvfølgelig andre ting.

Starter denne runden med  MAC - Blush, Mocha. Med denne får man fine rosa kinn, tror jeg har godt for rosa kinn nesten hele februar, og denne har definitivt blitt mest brukt. Jeg er likblek, og da synes jeg det er finere med rosa toner enn coral farger til denne type hud, haha. 

En ny tilkommer i beauty familien min er Stippling Brush fra Real Techniques, og jeg elsker den. Man får et jevnt og fint resultat og det er en veldig enkel måte å påføre foundationen på. Et lite pluss er at man bruker mindre av sminke produktet også. Jeg har skrevet et innlegg om Real Techniques her om du vil lese mer om dem.

En annen favoritt som også er blitt mye brukt denne måneden er Moroccan Oil Treatment. Jeg trenger vel ikke skrive et lang innlegg om hvorfor vi alle elsker den? Det vet vi alle fra før. Jeg invisterte i en liten flaske, siden den er utrolig kjekk å ha med seg i veska når nicknamet er Mrs. Frizz.Min aller kjæreste Aura by Swarovski Eau de Parfume har også blitt mye brukt denne måneden. Jeg synes den lukter så utrolig godt, søtt på en sofistikert måte. Den har vært min favoritt lenge, faktisk lenger enn Elie Saab sin.Sist og min aller største favoritt denne måneden var kontor og highlighting palletten fra Tom Ford Beauty. Den er fantastisk og highlighteren er den beste jeg noen gang har brukt - hvertfall i krem format. Den er kalt Tom Ford Beauty - Shade & Illuminate. Litt dyr, men helt klart verdt det!

Hva har vært deres favoritt beauty produkt i februar?

UB

Dolce & Gabbana - Bouquet Collection 2012

Jeg har ikke ord, except off: thumbs up!

Jeg elsker vårens pastell trend både for klær og sminke. Kolleksjonen er inspirert av fashion og sommer festligheter i Italia på femtitallet. For min del synes jeg de både ser ut som fashion og festligheter, noe det alltid blir mye av på vår og sommeren! 

Hva synes dere om Bouquet kolleksjonen?

UB

Givenchy - Mister Perfect

Hvor genialt er ikke dette produktet her? Vi kan vel egentlig kalle det makeup verdenes korrekturlakk. Perfekt om man ikke får til rette linjer eller har problemer med å få to helt like øyene.

Denne er også en av mange produkter som kommer ut i mars. For meg som alltid somehow får mascara over halve øyelokket når jeg driver, er det et must-have!

Hva synes dere, synes dere det virker som et genialt produkt?

UB

Luksus vs Budsjett - BB Creams

Kanskje ikke noen overraskelse at dette disse ble de første Luksus vs Budsjett produktet? Noen ganger har man ikke alltid råd til det man virkelig vil ha, da er det godt å ha andre mulighetr. Tenkte jeg skal begynne å lage noen Luksus vs Budsjett innlegg.


Garnier - Miracle Skin Perfector Daily All-In-One B.B. Cream vs Estée Lauder Day Wear Anti Oxidant Beauty Benefit Cream SPF 35

Garnier Daywear BB Cream kan dere få tak i her, jeg kunne ikke finne norsk pris eller en nettbutikk med norske eller som shipper til Norge, så det ble litt ca. Satser på den kommer hit snart! Jeg har hørt mye bra om begge produktene, vet til og med om gutter som liker Garnier kremen siden den ikke er fult så dekkende som en foundation men mer enn en dagkrem.

Noen som skal invistere i en BB krem?

UB

Estée Lauder DayWear Anti-Oxidant Beauty Benefit Crème SPF 35

Mange makeup artister, som blant annet Tanya Burr, mener at et av sommeren must-have er denne Estèe Lauder BB kremen. Det er den mest effektive anti-oksidant kremen noensinne. Dette skal være en lett dekkende krem som får huden din til å gløde.
Det jeg synes er det beste med denne kremen er at den har en SPF på 35, noe som er utrolig viktig når sola er kommet for å bli i sommer. Den er også oljefri og tilgjengelig i to forskjellige farger. Jeg har aldri prøvd BB kremer, kanskje jeg skal bytte ut tinted moisturizer med denne her?

Hva synes dere om BB kremer?

UB

P.S. mitt første 'Luksus vs Budsjett' innlegg kommer iløpet av dagen!

, Oslo

Hei! Denne bloggen handler hovedsaklig om sminke, alt i fra nyheter, reviews til get the look. Meningene mine er 100 % ærlige og produktene har jeg kjøpt selv. Er det noe dere lurer på ta gjerne kontakt her på bloggen, på facebook eller på uniquebauty@hotmail.com (Yes, uniquebAUty@hotmail.com). Sminke og skjønnhets produkter kan være så gøy, eksperimer! Følg meg gjerne på blogglisten.no eller llik Beauty Channel på facebook!

hits