april 2012

Summertime De Chanel

Den nye sommer kolleksjonen til Chanel er rett rundt hjørnet, og i sommerlige brune farger. Dennekolleksjonen inneholder som dere ser lipgloss, blush, neglelakk, øyenskygge. Samt både lebestift og eyelinere i limited edition. Limited edition har jeg ett elsk-hat forhold til. Jeg elsker det, for da vet jeg det er litt spesielt, men hvis jeg da ikke kjøper det med en gang eller velger å ikke kjøpe det, er det vanskelig å få tak i.

Bronzeren er virkelig unik og kjempe søt, den kommer i to forskjellige farger. Lebestiften og lipglossen kommer i to nye farger, mens øyenskyggen, og de to forskjellige variantene av eyelinerne kommer i en ny farge hver.

Rask liten update! Er dere begestret for årets sommer kolleksjon?

UB

 

Estée Lauder Brazil Dreams

Når landet Brasil er nevnt i en kolleksjon er det vel ikke et spørsmål om att kolleksjonen er ment for solbrun hud, eksotiske lange netter med dans. Med andre ord den pefekte sommer kolleksjonen!

Den blir lansert i juni, og som bilde viser inneholder den lebestift (Barcelona Rose), lipgloss (Racy Raspberry) og blush (Fearless) i knalle eksotiske farger. Videre kommer lebestiften i to andre farger Berry Fizz og Mandarin Pop. Lip glossen med Star Ruby og Irresistible Pink mens blushene har fått navnene Naughty og The Siren. 

La sommeren komme!

UB

Max Factor, mini nail polish

Hvem har sagt det kun er Chanel, YSL, Essie etc som kan lage fin ekslusiv neglelakk? Jeg er mektig imponert over den nye kolleksjonen fra Max Factor, og reklamebildene er fantastiske! Kolleksjonen er delt opp i fire bydeler fra fire forskjellige byer, New York, London, Paris og Milan.

 

The Brooklyn Collection


Fargene er kalt Pretty in Pink (nederst til venstre), Cauppuccino (øverst til høyre), Chilled Lillac (nederst til høyre) og Mellow Yellow (øverst til høyre)

The Dalston CollectionØverst fra venstre Cactus Green, den rosa er kalt Cool Jade. Nederst fra venstre har vi Candy Blue og Lollipop

The Marais Collection
Fra toppen og ned har vi Lacquer Noir, Purple Haze, Prussian Blue, Ruby Tuesday og Juicy Plum

The Via Tortona Collection


Moon Dust, Odyssey Blue, Meteorite, Grafitti og Fantasy Fire

Hvilken av bydelene var deres favoritt? :) Min er The Brooklyn Collection!

UB

Thakoon/NARS

Jeg er en sucker for NARS sminke, spesielt blushene. Nå lanserer de nye neglelakker i vårlige neon farger. Kolleksjonen er i sammarbeid med Thakoon og inspirert av indisk krydder markeder - spennende.


Jeg har aldri prøvd NARS neglelakk før, men med disse fargene skulle jeg ønske NARS shippet til Norge!

UB

Marc Jacobs - Dot

Noen som har sett den nye parfymeflasken til Marc Jacob's nye parfyme, Dot? Aww, er ikke den søt! Den minner meg om en hybrid av sommerfugl og marihøne.

Duften skal inneholde hint av røde bør, kokosvann og honning. Gleder meg til å sniffe på den når den kommer i parfymeriene.

Hva synes dere om denne flasken, og om Marc Jacob parfymer generelt?

UB

Midsummer Night Dream

Denne Midsummer Night Dream kolleksjonen av Paul & Joe er inspirert av Shakespare sykket med samme navn. Denne kolleksjonen er en åpen dør til Neverland og minner meg om feer, pixie dust, og vakker natur!

Shimmering pressed powder i herlige sommerfarger. Elsker sommerfuglen som dekor.

Sommer blusher kalt, Nymph, Faune & Nubile.

Tre lippglosser kalt Dream a Little Dream, Fairie Kisses & Love Potion

Sist men ikke mist neglakk i fargen Pixie, Sprite & Fairie Queen.

Hva synes dere om kolleksjonen? Man kan iallefall drømme seg bort :-)

UB

YSL - La Vernitheque

God morgen! Hva er vel bedre enn å starte helgen så tidlig som 7? Men fra hverdags dilemmaer til en rask liten beauty update. YSL sin La Vernitheque neglelakk kolleksjon er stunning. Dette er ingen hokuspokus neglelakk som tørker på 10 sekunder eller med andre triks - det er en helt vanlig god gammeldags neglelakk med godt farge utvalg.

 

Selv om den ikke har noen hemmelig ny formular er lakken glansfull og inneholder kaslium. Man får tak i alle de fargene man kan ønske seg, fra rosa, til blå, til brun. I bunn og grunn, er det ikke vidunderlakker vi trenger men freske fine farger!


Hvilken farge var deres favoritt?

UB

Miami Beach - Yes please!

Den nye sommerkolleksjonen til Bobbi Brown inneholder faktisk flere dufter enn sminke produkter. Hva er vel mer glamurøst enn Miami, så Bobbi Brown 'Beach' Eau de Parfum trengte enn update, og med på slengen kom en Shimmer Oil og Bronzer.

Siden navnet er Beach er det kanskje ikke rart att duften også skal minne om sommer og strand. Det er Bobbi Browns mest solgte parfyme og lukter en blanding av sand, jasmine, sea spray og mandaring. Meningen er att den skal skal fange sommer atmosfæren og fange den i flasken.

Denne Shimmer Fragrance Oil har den samme lukten som parfymen over. Det er en lett olje som ikke skal være ekkel å påføre eller ha på seg. Den gir en shimmer effekt på huden, perfekt til lange sommerkvelden!

Sist men ikke minst Miami Shimmer Cheek Glow Powder Gel Bronzer. Som Chanel og Tom Ford er dette også en metallic farge, denne skal gi huden en "just-back-from-vacation glow" - og jeg må ærlig si att det ikke høres så dumt ut. Den kan like så godt brukes som highlight og er en blanding av pudder og gel form, som skal få huden til å gløde!

Hvordan liker dere Bobbi Brown's svar på Miami Beach?

UB

Las Vegas de Chanel

Det er ikke bare Tom Ford som tenker metallic når det kommer til sommer sminken. Chanel hsr nå også lanserer også en limtied edition kolleksjon med neglakk, lebestift og blush/highlighter.

 Chanel's creative director for sminke og beauty produkter, Peter Philips ble inspirert av Las Vegas og byens mange lys. Kolleksjonen har iallefall partyfactor over seg, og det er vel det byen er mest kjent for sammen med sine store casinoer. Kle deg i flaks er slagordet, og det kunne vel ikke passet bedre. Jeg falt mest for highlighter, man kan aldri få nok!

Hvilket produkt likte dere best?

UB

Rachel Zoe's favoritt blush!

De fleste av oss vanlig dødlige elsker å høre om kjendisenes bauty triks og hvilke produkter de bruker. Jeg er en av de, og sluker alle tips og vil helst teste ut alle. En av mine favoritt sminkeprodukt sammen med lebestift må være blush. Så da jeg kom over en artikkel med favoritt krem blushene til fantastisk talentfulle Rachel Zoe ble jeg all over the top, og ville dele det med dere!
Bobbi Brown - Pot Rouge for Lips and Cheeks. Det er en rouge i som også kan brukes til lipgloss. Før hadde de skru kork men er blitt relansert med lokk, enklere bruke ble de jo! Fargen vist på bilde er kalt Rose, men kommer også i ni andre farger. 
Clarins - Instant Light Blush. Disse er ny denne våren og påføres med kost. Den er flytende, og man kan enkelt blende prodktet med enten hender eller kost. Har hørt den skal ha en spesiell highlighting effekt, med litt skimmer i seg ogkommer i tre forskjellige farger, vist på bilde er Vitmain Pink. 
Givenchy - Blush Gelee Jelly Blush. Dette er en unik liten sak, jeg synes den er fascinerede. Den kommer i kun en farge, Candide Pink og er i limited edition. Den har en gele tekstur som skal være lett å påføre, det skal også være lett å bygge opp fargen om du vil ha en hot pink effekt. Den skal heller ikke være klebrig og gi de klassiske rose kinnene.
Den neste på Rachel Zoe's liste er Clinique's Blushwear Cream Stick. Dette er en rouge som er long-wear og skal vare hele dagen. Den er oljefri og perfekt for de som har en tendens til å få fet hud utover dagen. Den er lett å få jevnet ut i hud, og det enkleste skal faktisk være å bruke fingrene. Den er å finne i fire forskjellige farger!
Sist men ikke minst har vi Edward Bess - Compact Rouge for Lips and Cheeks. Som Bobbi Brown sin Pot Rouge kan denne også brukes på leppene. Den skal være godt pigmentert og være litt glasfull. Det er et nytt produkt og finnes i tre forskjellige rødtoner. Designet er elegant og klassisk, fin å ta med i veska!

Min favoritt må være Bobbi Brown eller Edward Bess sin. Fint design, og jeg liker konseptet med att man kan bruke det på både lepper og kinn. Hvilken er deres favoritt?

UB

All about Metallic!

Tom Ford's nye kolleksjon er spesielt laget til å matche gyllen sommerbrun hud. Hvilke farger er ikke bedre enn varme metallic farger til både, negler, lepper og øyne da? Sommer kolleksjonen inneholder neglelakk, lipgloss og cream eyeshadow. Tom Ford Nail Lacquer. Disse neglelakkene inneholder perler for å maksimere metallic effekten og få en "molten mirror" look. De skal være glansfulle, og kun trenge ett lag. Fargene er kalt Så har vi Tom Ford Lip Lacquer. Dette er en eksklusiv lipgloss som inneholder perler med gull partikler. Disse partiklene skal gjøre leppene myke og gi en reflekterende glans til dem. Denne kan også bli brukt over vanlig lebestift. Høres ikke denne fin ut med nude lebestift?
Det siste produktet i kolleksjonen er Tom Ford Molten Cream Eyeshadow. Den finner man i fire forskjellige farger, alle selvfølgelig i metallic. Hele kolleksjonen skal egentlig gi en "molten" look, altså smeltet, men det høres bare bedre ut på engelsk. Denne skal være svært pigmentert, inneholde antioxidanter og fargen skal også holde lenge.

Er du ute etter en av disse produktene kan man dessverre ikke spare opp ett år (selv om man egentlig må pga prisen), siden de alle er limited edition. Lip Lazquer finnes også i en sølv variant som ikke er limited edition. Produktene til Tom Ford er virkelig eksklusive, vaker og jeg skulle ønske jeg hadde sminkebordet mitt fult. De få produktene jeg har elsker jeg. Er det noen av dere som bruker Tom Ford Beauty produkter?

Hva synes dere om kolleksjonen?
UB

Back with Hot Pink!

Nå har jeg så dårlig samvittighet fordi det har vært så dårlig med blogging. Har vært hjemme i snart en uke, og har fått tilbake døgnrytme og lest som en hest siden jeg valgte å ikke ta med skolebøker til USA. Har hatt en utrolig fin tur, roadtrip, shoppingturer etc. Uansett, dette er ikke en personlig blogg så hvorfor ikke komme til poenget? Neon rosa!

Neon rosa lepper er ikke bare blitt sett på Kim Kardashian, sent som sist uke på den røde løperen av Alexis Bledel.

Det er vel flere enn meg som har lagt merke til neon farger denne våren, og hva er vel ikke bedre enn en knall rosa lebestift? Her er en liten update med et utvalgt Hot Pink lebestifter.

 

MAC - Lipstick, Girl About Town
NARS - Lipstick, Schiap
Dior - Dior Addict, Paris

Rask liten update før skolen! Kommer tilbake ikveld med en makeup nyhet :-)

UB

Årets Sommer Bronzers

Så langt i år har det kommet ut mange nye bronzere i metallic farger, og jeg skulle gjerne ha hatt alle i samlingen. Dette innlegget har jeg samlet tre av mine favoritter fra denne trenden, kanskje dere finner deres nye favoritt også?

 

1. Denne bronzeren fra Givenchy er kalt Poudre Croisière Healthy Glow Powder og kommer i fire forskjellige brun toner, eller jeg vil nesten si gull toner passer bedre. Den lover et mykt og lett-som-luft finish, og skal også være lett å blende ut. Og det er selvfølgelig ingen bronzer om den ikke lover naturlig glød til huden.

2. Guerlain's Terracotta kolleksjoner har alltid fine glødene produkter, og Sun in the City virker som intet unntak. Dette herlige produktet er faktisk beskrevet som et produkt som gir deg metalliske toner i ansiktet og varmer opp ansikts tonen, perfekt for highlight og kinn. Den gjennspeiler gull tonene i huden din, perfekt for sommer brun hud! 

3. Den siste er fra Estee Lauder og er kalt 'Pure Color' Illuminating Powder Gele. Den inneholder tri-blend formel som hele denne kolleksjonen fra Estee Lauder som jeg blant annet har nevnt her. For dere som ikke vet hva det er, vil det si at pudderet har både flytende, pulver og gel materialer i seg for å gi ekstra glød, og perfekt mix av farge pigment og perle effekt. 

Hvilken er deres favoritt?

UB

Tom Ford - Neroli Portofino

Som dere kanskje vet er jeg på tur og det er så gøy å dra på forskjellige kjøpesentere og sjekke ut internasjonal sminke. Uansett, jeg var innom en butikk som solgte Tom Ford Beauty produkter - noe jeg (dessverre) er en skikkelig sucker for. De som jobbet der ga ut parfyme prøver av Tom Ford's Neroli Portofino parfyme.

Jeg må med hånden på hjerte si det er den mest perfekte hverdags duft. Duft beskrivelsen er sitrius oljer med duft av blomster som undertoner og hint av blant annet mandarin, lavendel og jasmin. Det er ikke en vanlig søt duft, den lukter rent og nydusjet. Og hvem vil vel ikke lukte nydusjet hele dagen?

Jeg kjøpte dessverre ikke med meg en full size flaske hjem, siden 100 ML kostet svimlende $260 uten tax. Grensen min er ganske høy, men til og med min stopper langt før den der. Jeg kan iallefall drømme om den og spraye prøven på puta for å holde den der lenger.

Har dere noen produkter dere vil ha, men er altfor dyre?

UB

, Oslo

Hei! Denne bloggen handler hovedsaklig om sminke, alt i fra nyheter, reviews til get the look. Meningene mine er 100 % ærlige og produktene har jeg kjøpt selv. Er det noe dere lurer på ta gjerne kontakt her på bloggen, på facebook eller på uniquebauty@hotmail.com (Yes, uniquebAUty@hotmail.com). Sminke og skjønnhets produkter kan være så gøy, eksperimer! Følg meg gjerne på blogglisten.no eller llik Beauty Channel på facebook!

hits