september 2012

Rimmel feat Kate Moss

Dere har kanskje hørt om Kate Moss sin makeup kolleksjon for Rimmel? Jeg tenkte jeg skulle vise den likevel, for hvem kan vel få nok av Kate Moss? Dama er rå!

Denne lebestift kolleksjonen inneholder syv forskjellig høst farger. Enkelt og greit design,og farge spekteret er spennende. Likte spesielt den mørke lilla og den mørkeste nude fargen var veldig fin!


Er det noen som har prøvd disse?

UB

Donna Karan - Cashmere Mist, Pearl Essence

Etter dette innlegget er det vel ingen tvil att jeg har forelsket meg helt i Donna Karan Cashmere Mist. Jeg var derfor helt i ekstase da det nå er kommet nye produkter fra Donna Karan kalt Pearl Essence. Ikke annet å forvente enn ett lekert design, rent og luksurieøst. Som Donna Karan sier "The pearl is a feminine symbol of art and spirituality: however, flawless, no two are alike".

Duften kommer som Eau de Parfume, Body Balm og Bath Beads.

 

Jeg har ikke luktet på lukten i person, bare fra en prøve side i Allure. Den lukter veldig elegant og voksent, tror mamma hadde elsket den. Selv beskriver Donna Karan lukten som eksklusiv kashmir og eksotiske south seas floral. Dette er kun en limited edition kolleksjon, og må si Bath Beads frister veldig!

UB

, Oslo

Hei! Denne bloggen handler hovedsaklig om sminke, alt i fra nyheter, reviews til get the look. Meningene mine er 100 % ærlige og produktene har jeg kjøpt selv. Er det noe dere lurer på ta gjerne kontakt her på bloggen, på facebook eller på uniquebauty@hotmail.com (Yes, uniquebAUty@hotmail.com). Sminke og skjønnhets produkter kan være så gøy, eksperimer! Følg meg gjerne på blogglisten.no eller llik Beauty Channel på facebook!

hits