Skincare

Sara Happ® - 'The Lip Scrub?' Green Apple Lip Exfoliator

For dere som er glad i scruber kommer til å bli glad for denne nyheten. Denne scruben er for lepper og lover faktisk rediculously myke og smidige lepper. 

Scruben har eple smak, og Sara Hopp® sitt svar på grønne epler skal være søt, crispy og et lite hint av blomster. Den er også enkel å bruke, ta produktet og maser det inn i leppene med sirkel bevegelser, så de tørre flakene blir massert bort. Ta så et papir og visk det fekk og tilfør den feteste leppepomaden du kan finne. Den kommer også i en søt matchende boks!

Pleier dere å bruke scrub?
UB

Clarins - One Step Gentle Exfoliating Cleanser, review

Dagens første post er en review av Clarins sin One Step Gentle Exfoliating Cleanser. Jeg hadde en deluxe sample liggende, og siden jeg er på jakt etter en ny everyday cleanser tenkte jeg at jeg skulle teste den ut. Overall er det et fint produkt, som gjør det den skal. However, jeg kommer ikke til å kjøpe den igjen.

 

Den fjerner ansikt sminken (kanskje greit å ta to runder på kvelden), og lukter kjempe godt siden den inneholder appelsin ekstraker - god lukt er et must for meg når jeg skal ta det på ansiktet. Jeg kommer ikke til å kjøpe en full size av to grunner. Det er en scrub for ansiktet, noe jeg ikke foretrekker - jeg føler huden min blir som plastikk etterpå. Den andre grunnen er simpel; den svir hvis du får den i øynene. Ja, det står du ikke skal brukes i nærheten av øynene - men for meg skal en ansiktsrens aldri svi, for no matter what ender alltid noe i øynene (hvertfall hos meg).

En rask liten oversikt:

Pros:
Lukter godt
Fjerner sminken godt
Trenger like produkt, så tuben holder lenge
 
Cons:
Det er en scrub (kan være positivt for noen)
Svir i øynene 

Og husk at selv om dette produktet ikke passer meg, kan det være perfekt for deg! 
Hvilken cleanser bruker dere, noen tips?

UB 

Chantecaille - Nano Gold Energizing Eye Serum

Husker dere innlegget jeg skrev om det genialet produktet til Clinique som forminsker altfor store poser under øynene via kulde og koffein (noe som er bra for trette øyne)? Du kan lese reviewen min på den her, om du ønsker det. Det jeg skal fram til er at nå har også Chantecaille kommet ut med noe lignende. Den er kalt Nano Gold Energizing Eye Serum, men den inneholder ikke koffein.Den inneholder antioksidanter fra blant annet tomat og bringebær stamceller. Produktet føles også kjølende på huden når du tar ruller den på øyet. Dette skal hjelpe huden under øynene til å se mer våkne ut ved mindre poser og mørke ringer. Chantecaille har også tilført en av sine anti-aging formeler, som skal minimere muskel sammentrekninger og dermedet glater ut eksisterende linjer og hindrer nye til å komme.

Dette produktet kan jo være et alternativ for de som vil invistere litt mer i et beauty produkt en Clinique sin.

UB

Clarins - Cleansing Milk with Gentian

Vi har vel alle lazy nights der man rett og slett ikke orker gå igjennom hele skincare rutinen sin? Jeg har det iallefall, siiden det er noe av det kjedeligste jeg vet. Spesielt når jeg kommer hjem fra byen eller for sene kvelder generelt, noe det dessverre blir altfor mye av. Man kan uansett ikke gå til sengs uten å ta bort sminke.

For slike kvelder bruker jeg Cleanser Milk fra Clarins for cobination/oily hud. Denne er veldig fin siden den fjerner sminke, svir ikke i øynene og det beste er at du ikke trenger å skylde den av. Du bruker bare bomullsdotter, tar på litt av cleansern og vask vekk sminken. Den har en mild, behagelig lukt og finnes også for alle hudtyper!

Har dere spesielle produkter dere bruker på kvelder dere ikke orker ta vekk sminken?

UB

Sisley Paris Confort Hand Cream

Min favoritt håndkrem of all time må bli Sisley Paris, Confort Hand Cream. Jeg har alltid hatt problemer med tørre hender, og aldri funnet en krem som jeg er fornøyd med. Da jeg var i New York fikk jeg en prøve på denne håndkremen, og jeg måtte bare kjøpe den i full size. Jeg elsket den, og gjør det fortsatt. Den er ikke for klissete, den lukter mildt og godt, og den gjør hendene silke myke. Klisjè, I know, men det er faktisk sant.  

Den eneste ulempen er vel prisen, jeg kjøpte min for $100, noe jeg vanligvis ikke bruker på håndkrem, men jeg hadde fått lønning og følte meg rik, hehe. 

Vil også si at der må være litt obs på reviews om noen produkter, spesielt for hud og lignende. Alle reagerer på forskjellig måte, og noe er bra for noen mennesker, mens de er helt håpløse for andre. For eksempel, jeg må vel være en av få som ikke kan fordra L'Occatane Shea Hand Cream som er så populær. Jeg får følelsen av å ha en ekkel, tørr maske på hendene av den. 

UB

Clinique - All about Eyes Serum De-Puffing Eye Massage

I går hadde jeg en altfor lang kveld, satt og jobbet med oppgaver til studiene til langt over midnatt - og da jeg endelig var ferdig fikk jeg meg ikke til å legge meg. Dette går dessverre ut over ansiktet og spesielt øynene mine dagen etterpå. Jeg hadde ikke noe annet valg enn å ta frem min kjære Clinique De-Puffing Eye Massage, og tipser dere om denne lille saken i samme slengen.

Dette er et serum som man egentlig skal bruke hver dag, men siden jeg bruker en drøss med andre produkter bruker jeg den bare på dager som denne. Man får helt klart best resultat om man bruker den hver dag, jeg however, bruker den mer som en oppkvikker. Når du påfører den på huden er den kald noe som skal hjelpe med å få bort handleposer og mørke ringer under øynene. Når jeg får den på føler jeg området rundt øyet blir mer våkent og oppfriskende. Prisen er heller ikke så verst, tror jeg betalte rundt 200 NOK for min.

Er det flere enn meg som sover altfor lite og trenger et par ekstra produkter for å se mer våken ut?

UB

NuBo - Diamond Peel and Reveal

Flere som har prøvd dette produkte? I absoluelyt adore it. Det gjør underverk for huden min, spesielt de ukene det har blitt lite søvn. Produktet jeg snakker om er ikke noe annet enn NuBo Diamond Peel and Reveal, som er en slags peeling. Jeg prøver å ikke bruke det så ofte, siden det er litt overprized, men guuud - huden min gløder etter at jeg har brukt det.
Du får to flasker for prisen, med andre ord step 1 og step 2. Step 1 inneholder blant annet diamanter og tørker inn huden for så å fjerne dødehudceller på en skånsom måte. Step 2 aktiverer micro-sponges (noen som har peiling på hva det er?) som finnes i Step 1. Det disse micro-sponges gjør er blant annet å fjerne gjenverende urenheter. 

Jeg vil si dette er det nærmeste du kommer en facial hjemme - et amazing produkt. Jeg begynner å gå tom, så skulle bestille et nytt sett herfra, men fikk mail et par dager senere att de skal fornye designet - så de sender ikke ut produktet lenger! Det er også utsolgt på absolutt alle nettbutikker. Er det noen som vet hvor jeg får tak i dem, er jeg mer enn takknemmelig for tips!

UB

, Oslo

Hei! Denne bloggen handler hovedsaklig om sminke, alt i fra nyheter, reviews til get the look. Meningene mine er 100 % ærlige og produktene har jeg kjøpt selv. Er det noe dere lurer på ta gjerne kontakt her på bloggen, på facebook eller på uniquebauty@hotmail.com (Yes, uniquebAUty@hotmail.com). Sminke og skjønnhets produkter kan være så gøy, eksperimer! Følg meg gjerne på blogglisten.no eller llik Beauty Channel på facebook!

hits