MakeUp Nyheter

Clarins Instant Light Lipbalm Protector

Det er vel kanskje ikke bare jeg som har lagt min elsk på Clarins Instant Light Lip perfector? Nå har Clarins utvidet sin Instant Light serie. Disse nye lipbalm protectors  er tilsatt mango, shea og vitamin E som skal tilføre fuktighet, plumps og gir en glansfull farge til leppene. 

 

Disse planteolje baserte produktene finnes i 6 farger, og er en del av vår lanseringen til Clarins. Det er spesielt et produkt i Instant Light serien som har fått min fulle oppmerksomhet, men mer om det i et annet innlegg. Hvilken farge likte dere best? 

 

Verdens første EE cream!

Beauty industrien er en billion-dollar industry, flere hundre millioner dollar er brukt hvert år på research & development (R&D). Estee Lauder company (som blant annet har MAC, Tom Ford Beauty og Bobbi Brown i sin portofolio) brukte alene 157.9 millioner dollar på R&D, så noe fantastisk bør komme ut av det. Estee Lauder er nå det første merket til å lansere EE cream. 

 

 

EE står for "Even Effect", og produktet skal jevne ut din egen hudfarge. Research har vist at forurensning fører misfarging i huden som mørke flekker og hyperpigmentering. Den kan brukes på egenhånd eller under foundation som primer. Hva synes dere, er det et produkt verdt å invester i eller er det bare hyped up av god markedsføring?

 

 

 

Bilde: Estee Lauder's hjemmesider

EL featuring Kendall Jenner

Estee Lauder's Little Black Primer hear vært mye i media den siste uken. Kanskje det har noe med at dette er Kendall Jenner's første kampanje for Estee Lauder?
Det Estee Lauder ønsker er at produktet skal være like attraktivt for kunden som den lille sorte - elegant, nyttig og gi deg en liten selvtilit boost. La oss slenge oss på trenden med en gang LBP (Little Black Primer) har tre funksjoner. Den gir litt farge på dager du ikke ønsker å bruke mascara, påfør den før mascara og den  vil gi vippene et lite løft og volum, og hvis du bruker den etter du har påført mascara blir den vannfast. 
Se flotte Kendall's kampanje i klippet under. 

 

MAC Ultimate collection

WARNING: for å unngå et lite barnslig utbrudd, hopp over kommenede setning. OMG. Sjekk den innpakningen (føles så rart å ikke si packaging)! 

La meg introdusere dere til MAC sin Ultimate collection. Denne kolleksjonen inneholder kun pudder og lebestifter, men skuffer ikke av den grunn. Jeg er en sucker for packaging, og jeg kan like gjerne betale for noe fint å se på som noe fint å bruke. Med denne kolleksjenen får du i pose og sekk. 

 


 

Lebestiftene kan du finne i 10 forskjellige farger i blant annet nudes, rosa og røde toner. Som MAC selv sier om kolleksjonen; denne kolleksjonen er selve symbolet på moderene luksus. 

Jeg sier meg enig, hva med dere?

 

 

Bilde: MAC's hjemmesider og pintrest.com

Rimmel feat Kate Moss

Dere har kanskje hørt om Kate Moss sin makeup kolleksjon for Rimmel? Jeg tenkte jeg skulle vise den likevel, for hvem kan vel få nok av Kate Moss? Dama er rå!

Denne lebestift kolleksjonen inneholder syv forskjellig høst farger. Enkelt og greit design,og farge spekteret er spennende. Likte spesielt den mørke lilla og den mørkeste nude fargen var veldig fin!


Er det noen som har prøvd disse?

UB

Summertime De Chanel

Den nye sommer kolleksjonen til Chanel er rett rundt hjørnet, og i sommerlige brune farger. Dennekolleksjonen inneholder som dere ser lipgloss, blush, neglelakk, øyenskygge. Samt både lebestift og eyelinere i limited edition. Limited edition har jeg ett elsk-hat forhold til. Jeg elsker det, for da vet jeg det er litt spesielt, men hvis jeg da ikke kjøper det med en gang eller velger å ikke kjøpe det, er det vanskelig å få tak i.

Bronzeren er virkelig unik og kjempe søt, den kommer i to forskjellige farger. Lebestiften og lipglossen kommer i to nye farger, mens øyenskyggen, og de to forskjellige variantene av eyelinerne kommer i en ny farge hver.

Rask liten update! Er dere begestret for årets sommer kolleksjon?

UB

 

Estée Lauder Brazil Dreams

Når landet Brasil er nevnt i en kolleksjon er det vel ikke et spørsmål om att kolleksjonen er ment for solbrun hud, eksotiske lange netter med dans. Med andre ord den pefekte sommer kolleksjonen!

Den blir lansert i juni, og som bilde viser inneholder den lebestift (Barcelona Rose), lipgloss (Racy Raspberry) og blush (Fearless) i knalle eksotiske farger. Videre kommer lebestiften i to andre farger Berry Fizz og Mandarin Pop. Lip glossen med Star Ruby og Irresistible Pink mens blushene har fått navnene Naughty og The Siren. 

La sommeren komme!

UB

Midsummer Night Dream

Denne Midsummer Night Dream kolleksjonen av Paul & Joe er inspirert av Shakespare sykket med samme navn. Denne kolleksjonen er en åpen dør til Neverland og minner meg om feer, pixie dust, og vakker natur!

Shimmering pressed powder i herlige sommerfarger. Elsker sommerfuglen som dekor.

Sommer blusher kalt, Nymph, Faune & Nubile.

Tre lippglosser kalt Dream a Little Dream, Fairie Kisses & Love Potion

Sist men ikke mist neglakk i fargen Pixie, Sprite & Fairie Queen.

Hva synes dere om kolleksjonen? Man kan iallefall drømme seg bort :-)

UB

Miami Beach - Yes please!

Den nye sommerkolleksjonen til Bobbi Brown inneholder faktisk flere dufter enn sminke produkter. Hva er vel mer glamurøst enn Miami, så Bobbi Brown 'Beach' Eau de Parfum trengte enn update, og med på slengen kom en Shimmer Oil og Bronzer.

Siden navnet er Beach er det kanskje ikke rart att duften også skal minne om sommer og strand. Det er Bobbi Browns mest solgte parfyme og lukter en blanding av sand, jasmine, sea spray og mandaring. Meningen er att den skal skal fange sommer atmosfæren og fange den i flasken.

Denne Shimmer Fragrance Oil har den samme lukten som parfymen over. Det er en lett olje som ikke skal være ekkel å påføre eller ha på seg. Den gir en shimmer effekt på huden, perfekt til lange sommerkvelden!

Sist men ikke minst Miami Shimmer Cheek Glow Powder Gel Bronzer. Som Chanel og Tom Ford er dette også en metallic farge, denne skal gi huden en "just-back-from-vacation glow" - og jeg må ærlig si att det ikke høres så dumt ut. Den kan like så godt brukes som highlight og er en blanding av pudder og gel form, som skal få huden til å gløde!

Hvordan liker dere Bobbi Brown's svar på Miami Beach?

UB

Las Vegas de Chanel

Det er ikke bare Tom Ford som tenker metallic når det kommer til sommer sminken. Chanel hsr nå også lanserer også en limtied edition kolleksjon med neglakk, lebestift og blush/highlighter.

 Chanel's creative director for sminke og beauty produkter, Peter Philips ble inspirert av Las Vegas og byens mange lys. Kolleksjonen har iallefall partyfactor over seg, og det er vel det byen er mest kjent for sammen med sine store casinoer. Kle deg i flaks er slagordet, og det kunne vel ikke passet bedre. Jeg falt mest for highlighter, man kan aldri få nok!

Hvilket produkt likte dere best?

UB

Rachel Zoe's favoritt blush!

De fleste av oss vanlig dødlige elsker å høre om kjendisenes bauty triks og hvilke produkter de bruker. Jeg er en av de, og sluker alle tips og vil helst teste ut alle. En av mine favoritt sminkeprodukt sammen med lebestift må være blush. Så da jeg kom over en artikkel med favoritt krem blushene til fantastisk talentfulle Rachel Zoe ble jeg all over the top, og ville dele det med dere!
Bobbi Brown - Pot Rouge for Lips and Cheeks. Det er en rouge i som også kan brukes til lipgloss. Før hadde de skru kork men er blitt relansert med lokk, enklere bruke ble de jo! Fargen vist på bilde er kalt Rose, men kommer også i ni andre farger. 
Clarins - Instant Light Blush. Disse er ny denne våren og påføres med kost. Den er flytende, og man kan enkelt blende prodktet med enten hender eller kost. Har hørt den skal ha en spesiell highlighting effekt, med litt skimmer i seg ogkommer i tre forskjellige farger, vist på bilde er Vitmain Pink. 
Givenchy - Blush Gelee Jelly Blush. Dette er en unik liten sak, jeg synes den er fascinerede. Den kommer i kun en farge, Candide Pink og er i limited edition. Den har en gele tekstur som skal være lett å påføre, det skal også være lett å bygge opp fargen om du vil ha en hot pink effekt. Den skal heller ikke være klebrig og gi de klassiske rose kinnene.
Den neste på Rachel Zoe's liste er Clinique's Blushwear Cream Stick. Dette er en rouge som er long-wear og skal vare hele dagen. Den er oljefri og perfekt for de som har en tendens til å få fet hud utover dagen. Den er lett å få jevnet ut i hud, og det enkleste skal faktisk være å bruke fingrene. Den er å finne i fire forskjellige farger!
Sist men ikke minst har vi Edward Bess - Compact Rouge for Lips and Cheeks. Som Bobbi Brown sin Pot Rouge kan denne også brukes på leppene. Den skal være godt pigmentert og være litt glasfull. Det er et nytt produkt og finnes i tre forskjellige rødtoner. Designet er elegant og klassisk, fin å ta med i veska!

Min favoritt må være Bobbi Brown eller Edward Bess sin. Fint design, og jeg liker konseptet med att man kan bruke det på både lepper og kinn. Hvilken er deres favoritt?

UB

All about Metallic!

Tom Ford's nye kolleksjon er spesielt laget til å matche gyllen sommerbrun hud. Hvilke farger er ikke bedre enn varme metallic farger til både, negler, lepper og øyne da? Sommer kolleksjonen inneholder neglelakk, lipgloss og cream eyeshadow. Tom Ford Nail Lacquer. Disse neglelakkene inneholder perler for å maksimere metallic effekten og få en "molten mirror" look. De skal være glansfulle, og kun trenge ett lag. Fargene er kalt Så har vi Tom Ford Lip Lacquer. Dette er en eksklusiv lipgloss som inneholder perler med gull partikler. Disse partiklene skal gjøre leppene myke og gi en reflekterende glans til dem. Denne kan også bli brukt over vanlig lebestift. Høres ikke denne fin ut med nude lebestift?
Det siste produktet i kolleksjonen er Tom Ford Molten Cream Eyeshadow. Den finner man i fire forskjellige farger, alle selvfølgelig i metallic. Hele kolleksjonen skal egentlig gi en "molten" look, altså smeltet, men det høres bare bedre ut på engelsk. Denne skal være svært pigmentert, inneholde antioxidanter og fargen skal også holde lenge.

Er du ute etter en av disse produktene kan man dessverre ikke spare opp ett år (selv om man egentlig må pga prisen), siden de alle er limited edition. Lip Lazquer finnes også i en sølv variant som ikke er limited edition. Produktene til Tom Ford er virkelig eksklusive, vaker og jeg skulle ønske jeg hadde sminkebordet mitt fult. De få produktene jeg har elsker jeg. Er det noen av dere som bruker Tom Ford Beauty produkter?

Hva synes dere om kolleksjonen?
UB

Givenchy Le Prisme Visage Bucolique

Åh, disse produktene fra Givency falt jeg pladask for. Givenchy's creative makeup director Nicolas Degennes har hatt stor innflytelse av naturen for denne kolleksjonen - og det ser man! Utrolig fine, naturlige vår farger.
 

Kolleksjonen inneholder to blusher, Le Prisme Blush Bucolique som er i to farger, #1 Burocolic Rose som er den med rosa toner og #2 Bucolic Poppu som r den med rød toner. Min favoritt er Le Prisme Visage Bucolique og fargen er kalt #1 Bucolic Blossom. Den er beregnet for alle hudtyper og skal gi energisk glød. Jeg hadde elsket å hatt den i min stusselig lille highlight samlingen min.


Hva synes dere om Givenchy's Le Prisme Visage Bucolique kolleksjon?

UB

Benefit - Sunbeam

Sommer produkter som lover glød og gyllen hud bare strømmer på, og en av de siste i rekken er Benefit's Sunbeam - a liquid sunshine in a bottle. Dette er et highlight produkt spesielt laget for sommerbrun hud. Den gir en naturlig, sunkissed hud som de så fint sier på engelsk. Påfør små dotter på kinnben og under bryn (eventuelt over hvis man foretrekker ekstra løft), og blend ut i foundationen. Den skal passe alle hudtoner, noe som er perfekt for blek skandinavisk hud, hehe.

Hva er deres favoritt highlight produkt?

UB

Urban Decay - All Nighter Long Lasting Makeup Setting Spray

Dette produktet har jeg lest så utrolig mye om i det siste, og tenkte å nevne det for dere også. Denne All Nighter Long Lasting Makeup Setting Spray er fra Urban Decay og er en finishing spray som du sprayer på etter att du har påført sminken din.Den har fått mye skryt, og mange sier att de ikke har trengt å tuche opp sminken sin hele dagen! Genialt for lange dager, og spesielt lange netter ute på byen. Denne kommer nok også til å være utrolig fin på sommeren når sminken har en tendens til å bli ekkel, når det blir ekstra varmt inne på utestedene eller når du er ute blant folk og sola steker. Denne skal jeg virkelig vurdere når jeg skal til USA neste uke.

Har dere prøvd noe lignende produkter som dette?

UB

MAC - Extra Dimension

I april kommer det enda en ny MAC kollkesjon, den er kalt Extra Dimension og minner meg så om Pure Color Gelee Powder Eyeshadow fra Estee Lauder jeg skrev om for litt siden (les innlegget her.) Kolleksjonen inneholder skinfinishes og øyenskygger.

Skinfinishes kommer i tre forskjellige bronse farger. Den første dere ser på bilde minner meg litt om Gurlain sin Terracotta Golden Glimmer Powder. Øyenskyggene kommer i ti forskellige farger, denne kolleksjonen skriker ikke vår og sommer for meg - som Armani, minner disse meg mer om høst. 

Hva synes dere om de nye øyenskyggene?

UB

Armani - Summer 2012, Ecailles

Sommer produktene fra Armani begynner å svirre fram på nettet, og jeg må si jeg er litt usikker på hva jeg synes om den. Fargene er flotte, og jeg er meget sikker på produktene er av kvalitet, men er det sommer farger?

  


 


Disse øyenskyggene er inspirert av svart natter med måne og skyer og dypt hav. Det er fine farger om du går får en dunkel smookey eyes en sommer kveld - selv frister det mer med lyse pasteller og brun toner. Det er iallefall fine farer når høsten kommer!
Hva synes dere om disse "sommer" fargene?

UB

Clarins - 'UV Plus HP' Tinted Daily Shield SPF 40

Nå kommer det tinted moisturizers og BB creams fra alle kanter. Bare i år har blant annet Estee Lauder og NARS komemt med nye dekkende kremer, og den aller nyeste er nå fra Clarins. Clarins er vel kjent for å ta vare på huden til kundene sine, og dette produktet er intet unntak. Den har SPF 40 og skal fungere som en sunblocker. 

Den kommer i tre forskjellige farger, og skal også være med på å bekjempe aldring og DNS-skade på huden. Har utrolig lyst til å prøve den, siden jeg de siste årene har blitt all about sunblock og høy SPF. Jeg kan bare takke selvbruning for at jeg ikke går rundt som et levende lik.

Hvilken tinted moisturizer/BB Cream er deres favoritt?

UB

Estée Lauder - 'Pure Color' Powder Blush

Ingen sommer uten blush, jeg elsker blusher - synes det er så utrolig gøy å kjøpe! Her er Estee Lauder's nyeste blush seroe. De er ikke lansert enda, men kommer iløpet av vårmånedene.

 
Disse blushene har en ny "True Vision Technology" for naturlig glød. Pink Kiss er helt klart min favoritt. Tenk sommer brun hud og den fargen.

Hvilken er deres favoritt?

UB

Clinique - Chubby Stick, for eyes

Husker dere innlegget jeg skrev om Clinique Chubby Stick? En av mine absolutt favoritt lebstift/leppepomade, dere kan lese innlegget her.  Våren har ikke kommet for fult før man allerede begynner å snakke om høsten, det er nemmelig da Clinique lanserer Chubby Stick som øyenskygge.

Se på den herlige forpakkningen, jeg virkelig elsker det! Og de kalde høstfargne er bare helt nydelige. Er det galt av meg å si jeg gleder meg til høsten? 

Hva synes dere om Clinique Chubby Sticks?

UB

Dior - Vernis Summer 2012

Åh, så herlige sommerfarger fra Dior Vernis kolleksjonen sommer 2012!  Dior Vernis lakkene har blitt en hit verden over, og det er vel ikke helt uten grunn. Man får det man betaler for, neglelakken holder lenge og utvalget er utmerket. De to nye fargene er kalt Saint Tropex som er den turkise, mens den coral fargede er kalt Bikini.Jeg sitter å prøve og finne ut hvilken jeg liker best. Men for min del er det umulig å si! Gleder meg til sommeren, grilling med venner, lette sommerkjoler og disse fargene på neglene. Ah, can't wait!

Hvilken likte dere best?

UB

Kitty Blusher Stick - Limited Edition Spring 2012

Paul & Joe feier nå ti års jubileeum og i den anledning har Sophie Albou designed disse limited edition blush sticks. De er pyntet med søte kattefjes på tuppen. Hadde jeg fått tak i en av disse hadde jeg ikke maktet å bruke den, altfor søte!
De er å få tak i tre farger, beige, pastell rosa og årets farge tangerine, som er årets farge. Les mer om Tangerine trenden her. Disse skal være enkle å påføre og gi en flawless finish. Vil tro det vil bety att de er lett å blende ut inn i huden for at det skal se mer naturlig ut.

                            

Jeg synes de er kjempe søte, og perfekt gave om jeg hadde att en niese eller lillesøster. De kan kjøpes her, og Beauty Bay shipper selvfølgelig tli Norge!

Hva synes dere om de søte pusefjesene og blushen?

UB

Dior - Croisette, Summer 2012

Jeg er virkelig imponert over Diors sommer kolleksjon, så utrolig nydelige farger! Fargene som preger denne kolleksjonen er turkis og korall! To av de fineste sommerfargene i mine øyne.

5 Couleurs Crosette Edition - Swimming Pool

Dior Couleur Eye - Gloss

Disse eyeglossene gir en wet look effekt, og er vannfaste. Fargene heter Seashell, Sunset, Azur og Tan. Alle sammen er nydelige sommerfarger, men personlig er jeg alltid litt forsiktig med blå og rosa øyeskygge. Selv om jeg fortiden er inne i en "Paradisco" periode fra MAC, jeg bruker rosa tonen bare ytterst og elsker den naturlige looken den gir.

Hva synes dere om sommerfargene fra Dior?

UB

P.S. Kommer et eget innlegg om de nye fargene for Dior Vernis om ikke mange dagene :-)

MAC - Too Supreme

MAC har tilføyet farger til sin Sheen Supreme kolleksjon. Nå er det til sammen ti farger på lebestifetene og elleve forskjellige farger på lipglassene. Man får tak i alt fra natur farger til rød toner.  

Jeg har ikke prøvd noen av lebestiftene fra Sheen Supreme selv, så jeg kan dessverre ikke love dere noe. Men ut i fra det jeg har lest skal de være veldig bra. Lebestiftene skal ikke være for klissete og føles behagelig på leppene. Når det gjelder lipglassene skal de gi full glans til leppene, og kommer i "pennformat" hvor du klikker ut innholdet. 

 

Hva synes dere om Sheen Supreme produktene?

UB

Illamasqua - Human Fundamentalism Spring/Summer 2012

Er det bare jeg som har hatt probleme med å logge inn på blogg.no den siste tiden? Føler det har blitt så dårlig blogging, men det skal jeg ikke bruke som unnskyldning; jeg har vært (og er) ganske opptatt om dagen. Anywayyys, dette innlegget skal handle om en av Illamasqua sine nyeste kolleksjoner; Human Fundamentalism Spring/Summer 2012.

Jeg elsker at Illamasqua tør å leke seg med så sterke farger. Neon farger er jo en av vårens største trender. Fra denne kolleksjonen skulle jeg ønske jeg var tøff nok til å bruke den grønne lebestiften og lilla øyenskygge, helst sammen! Kan hende jeg tør å prøve meg på neon trenden med nude farget lepper og kinn, og en neon farget eyeliner.

 

Kommer dere til å teste ut neon trenden, og hva synes dere om kolleksjonen?

UB

Guerlain - 'Terracotta' Light Sheer Bronzing Powder

Guerlein sin nye Terracotta kolleksjon begynner så smått og komme til butikkene i disse dager. En av dem kommer til å bli 'Terracotta' Light Sheer Bronzing Powder. Det fine med denne er at de har laget en farge til hver hud og hår farge, og passer også til alle hudtyper. Terracotta solpudder har vunnet mange beauty priser, blant annet 'InStyle magazine's Best Bronzer award' i 2008

1. Sun Brunette
2. Brunette
3. Blondes
4. Sun Blondes

Man ser at for en mer sommerlig hud er det tilsatt mer rød toner for å få til den naturlige brunfargen. Disse mosaikk lignende bronzerne har både en matt og en perle aktig effekt, så de kan bli brukt til å skape en naturlig, men fortsatt en sommerlig glød effekt på huden. 

Hva synes dere om at den kommer for forskjellige hud og hårfårager? 

UB

Dolce & Gabbana - Bouquet Collection 2012

Jeg har ikke ord, except off: thumbs up!

Jeg elsker vårens pastell trend både for klær og sminke. Kolleksjonen er inspirert av fashion og sommer festligheter i Italia på femtitallet. For min del synes jeg de både ser ut som fashion og festligheter, noe det alltid blir mye av på vår og sommeren! 

Hva synes dere om Bouquet kolleksjonen?

UB

Givenchy - Mister Perfect

Hvor genialt er ikke dette produktet her? Vi kan vel egentlig kalle det makeup verdenes korrekturlakk. Perfekt om man ikke får til rette linjer eller har problemer med å få to helt like øyene.

Denne er også en av mange produkter som kommer ut i mars. For meg som alltid somehow får mascara over halve øyelokket når jeg driver, er det et must-have!

Hva synes dere, synes dere det virker som et genialt produkt?

UB

Estée Lauder DayWear Anti-Oxidant Beauty Benefit Crème SPF 35

Mange makeup artister, som blant annet Tanya Burr, mener at et av sommeren must-have er denne Estèe Lauder BB kremen. Det er den mest effektive anti-oksidant kremen noensinne. Dette skal være en lett dekkende krem som får huden din til å gløde.
Det jeg synes er det beste med denne kremen er at den har en SPF på 35, noe som er utrolig viktig når sola er kommet for å bli i sommer. Den er også oljefri og tilgjengelig i to forskjellige farger. Jeg har aldri prøvd BB kremer, kanskje jeg skal bytte ut tinted moisturizer med denne her?

Hva synes dere om BB kremer?

UB

P.S. mitt første 'Luksus vs Budsjett' innlegg kommer iløpet av dagen!

MAC & Marcel Wanders

Dette må være den fineste (design messig) kolleksjonen MAC har hatt på lenge. Denne kolleksjonen er designet sammen med Marcel Wanders, og kommet fram til 5 fantastisk flotte produkter.

Kolleksjonen inneholder pudder i to froskjellige farger og en svart maskara. Selvfølgelig også noe for leppene, lipglosser i fire farger og lebestifter i tre forskjellige farger, blant annet rosa og nude farget. Og til slutt også en parfyme beskrevet som "Marcel Wanders multifaceted chrome compact".


             

1. MAC & Marcel Wanders - Powder, Sheer Mystery
2. MAC & Marcel Wanders - Mascara, False Lashes
3. MAC & Marcel Wanders - Lipgloss
4. MAC & Marcel Wanders - Lipstick
5. MAC & Marcel Wanders  - Scent concentrate, Air of Style

Videre er det også en fantastisk MAC 187 Duo Fibre Face børste og en clutch hvor du kan oppbevare kostene dine, selvfølgelig i det samme fantastiske designet.


Hva synes dere om kolleksjonen, var den ikke fin?

UB

Dior - Addict Extreme Lipstick

Dior Addict Extreme ble nå lansert sist uke i Paris. Det er en utvidelse av Dior Addict kolleksjonen dems, som forresten er veldig bra. Sitter godt, har fin glans og i hele 24 fantastiske farger. Jeg var så uheldig at jeg mistet min på festival i fjor, så kanskje det er en unnskyldning til å kjøpe en av Addict Extreme kolleksjonen? hehe

 

De kommer i tolv nye farger. Den aller siste fargen 'Black Tie' minner meg veldig om Tom Ford's 'Black Orchid' som jeg akkurat har bestilt meg. Skulle vel kanskje ventet til høsten siden det er en høst farge, men jeg klarte det ikke.Tilbake til Dior som dette innlegget handler om, de har endret litt på designet. Addict kolleksjonen har et lyst design, mens denne er svart. Den ser iallefall elegant ut!

Liker dere Dior Addict, og kommer dere til å prøve den nye Addict Extreme?

UB

Calvin Klein One Color

I april braker det løs, da lanser Calvin Klein One en makeup kolleksjon med hele 130 nye produker. Merke som hadde en hit med parfymen noen år tilbake har jobbet hardt, og tryllet fram blant annet foundation, eyeliner, maskara og lebestifter.

Lara Stone er blant annet et av ansiktene for den nye kolleksjonen. Kolleksjonen lanseres i april, og jeg gleder meg allerede til å se nærmere på dem!

Tror dere det blir en hit eller en flop?

UB

Estée Lauder - Pure Color Illuminating Powder Gelée

Dere må sikkert bli litt lei av maset mitt om Estée Lauder sin nye kolleksjon. Fet får meg til å lengte etter sommeren - og jeg klarer ikke slutte å se på dem. Jeg har vist dere forskjellige øyenskygger og en palette, og bronzeren er intet unntak, helt nydelig. Jeg lengter etter sol, strand og blått hav!

Denne inneholder også den techno tri-blend formulaen jeg snakket om her - gel, pulver og væske. Produktbeskrivelsen sier "goes beyond face powder tp give you a sexy, sophosticated glow". Det høres ikke verst ut igrunn, mangler bare å se om den virkelig gir de resultatene.

Flere som lengter etter sol og sommer, og gleder seg til å kunne ta fatt på bronzeren igjen? 

UB

Aura by Swarovski - Crystallize Your Lips

Hvem hadde trodd at Swarovski skal lansere sin egen lebestift kolleksjon? Den kommer i butikkene i sommer måneden juni. Jeg ble helt  i ekstase da jeg fant det ut, for daaaamn, they look good! Lebestiftene inneholder faktisk Swarovski krystaller for å få en enda mer shimmer effekt på leppene. Krystallen på lokket representerer selvfølgelig fargen på lebestiften.


De kommer i seks nydelige farger, og aww.. se på dem! Passer fint ved siden av parfymeflasken :-)

1. Aura by Swarovski - Crystallize Your Lips, Crystal Light Silk
2. Aura by Swarovski - Crystallize Your Lips, Crystal Light Siam
3. Aura by Swarovski - Crystallize Your Lips, Crystal Vintage Rose
4. Aura by Swarovski - Crystllize Your Lips, Crystal Indian Pink
5. Aura by Swarovski - Crystillize Your Lips, Crystal Lila Rose
6. Aura by Swarovski - Crystallize Your Lips, Crystal Burgundy

Jeg tror Crystal Light Siam er min favoritt, hvem er deres?

UB

Clé de Peau - Beauté Luminizing Face Enhancer

Dette er den nye highlightern fra Clé de Peau, jeg trenger vel kanskje ikke si noe om hvor fantastisk den ser ut?

 

 

De har brukt nyskapende lys-spredende teknologi for å fremheve din naturlige udfarge. Dette produktet kan vel egentlig ble brukt til alt; higlighter, blush, countour på skinn eller øyenskygge. Clé de Peau har faktisk noen produkter der etui og børste ikke er inkludert i prisen, men det er denne! Kanskje ikke så rart siden man må punge ut $95. Tør ikke tenke  på hvor mye den koster i Norge.

Hva synes dere om det nye produktet til Clé de Peau?

UB

Estée Lauder - Bronze Goddess Capri Pure Color

Hva er det første dere tenker når dere ser denne her? Den har jo et crazy langt navn, 'Bronze Goddes Capri Pure Color' Gelée Powder Eyeshadow Palette. Hadde jeg lansert det hadde jeg enkelt og greit kalt det 'Mermaid'. Jeg tenkte på havfruer med en gang, og fikk et sykt ønske om å bli en. Helst like pen som de i Pirats of the Caribbean, eller Ariel. Siden det heller er usannsynlig kan det å løpe rundt på stranden, med beach waves hair og denne øyenskyggen med coral farget blush være et annet alterntiv.

Herregud som jeg gleder meg til sommeren. Denne fikk jeg utrolig lyst til, så får vi se om det ikke blir noen uker med nudler og denne her som tilskudd i sminkebagen. Jeg er virkelig imponert over vår og sommer kolleksjonen til Estée Lauder, og elsker metallic effekten de har på øyenskyggene. Åh, jeg kan ikke vente til sommeren!

UB

MAC - Viva Glam

En rask liten oppdatering før jeg må løpe ut av døra. MAC er ute med enda en Viva Glam kolleksjon. Lady Gaga har blant annet hatt Viva Gaga, og nå er det Nicki Minaj sin tur. Det kom kanskje ikke som en overraskelse, MAC sminken er jo like spreke i farge spektere som det hun er. Lebestiften er selfølgelig rosa og er kalt 'Viva Glam Nicki'

Ellers er det også en ny lipbalm som heter 'Viva Glam Ricky'. De tre nyeste MAC kolleksjonene er fulle av farger og kan sjekkes ut her, her, og her. Det er ikke helt min ting, men synes det kan bli veldig stilig om man gjør det riktig.

Hva synes dere om sterke farger når det gjelder sminke?

UB

Estée Lauder - Pure Color Gelee Powder Eyeshadow

Enda av vårens nyheter er Estée Lauder sine Pure Color Gelee Powder Eyeshadow. De skal være veldig godt pigmentert. Bruk den tørr for en jevn metallic look, og hvis du bruker for eksempel MAC fix spray på kosten før du påfører øyenskyggen får du en mer cyber effekt med enda sterke farge. Det som jeg liker godt med dem er at de virker veldig metallic, de er også de første øyenskyggene som inneholder techno tri-trend formula; gel, pulver og væske i ett og samme produkt. For dere som er glad i MAC - Electra kan jo denne sølv varianten være morsom for litt variasjon.

 
De er kommet ut i seks farger, og jeg vet ikke helt om dere skjønner hvordan jeg har satt opp bildene i forhold til tekst? Jeg tror jeg skal prøve å utvide photoshop skilsene mine til å sette på tall for at det skal bli enklere for dere å skjønne. Uansett, les som koloner - altså nedover. Fargene er kalt; Cyber Cobber, Cyber Pink, Cyber Green, Cyber Teal, Cyber silver, Cyber Lilac. Mine favoritter må nok bli Cyber Pink, Cyber Silver og Cyber Lilac. Men de andre fargene ser absolutt gorgeous ut også!

Hvilke er deres favoritter?

UB

Bobbi Brown - Brightening Finishing Powder

Se på denne flotte nyheten fra Bobby Brown da dere! Den ser så fin ut, har så utrolig lyst til å sette den på "to-buy" listen min, men det er så utrolig mye på den allerede, så setter den heller på "If-I-Find-Hundred-Bucks" listen min. Jeg likte spesielt godt blandingen men brunt, rosa og lyst. Jeg tror det er en skikkelig fin farge på ikke altfor brun hud. Perfekt for våren!

Pudderet lover gyllen og sunn naturlig glød på huden. Den er tilført 'skin brightening' av morbær, druer og skjoldbær. Jeg måtte forresten google både morbær og skjoldbær, håper det er vanlig å ikke vite hva er? Uansett, den inneholder også sodium hyaluronate (som jeg forøvrig ikke gadd google engang), men det er tilsatt for å holde huden frisk og myk. Tror dette er et kupp for en hvers beauty-bag!

Bruker dere generelt mye Bobby Brown produkter?

UB

Kevyn Aucoin Beauty - 'Creamy Glow'

Jeg gjorde mitt daglige beauty search på nettet og kom over denne lille skapningen. Det er en blush, skal visst være veldig pigmentert. Jeg har ikke prøvd produktet selv, men tror jeg skal sette det på to-try listen min.

Den kommer først i fire forskjellige farger, og kom nå nylig ut med fire nye. Blant annet Liquifuchsia som dere ser på bilde her, fargen ser helt utrolig ut. Jeg googlet litt rundt og har lest at konsistensen skal være tykkere enn vanlige cream blusher, og lett å blende inn for fin naturlig farge. Den ser veldig fin ut, og kommer antageligvis til å klikke meg den hjem. Jeg tror den er super fin til vinterblek hud - hvis man tar på et tynt lag. Eller for de som er skikkelig tøffe, to runde rosa flekker for et dollface uttrykk.

Likte dere fargen? 

UB

Estee Lauder - Invisible Fluid MakeUp

Hei dere! Jeg prøver å få til to innlegg om dagen, et på morgenen og et på kvelden - men i dag forsov jeg meg noe verre, så rakk ikke poste noe i morres dessverre. Men derfor kommer jeg med en litt spennende update om er en makeup hit, selv om det ikke er ute på markede enda.

I mars kommer Estee Lauder til å lansere en ny foundation, Invisible Fluid MakeUp. Allerede nå begynner makeup artister å sverme for produktet, og mange sier det kommer til å bli årets foundation hit. 

Den sies å skal passe til alle hudtyper, den vil ikke virke tørr for de med tørr hud, og ikke for fet for de med fet hud. Den skal visstnok se fantastisk ut på huden også, veldig naturlig og flawless. Estee Lauder har ofte litt heavy foundations, men denne er lett - men dekkende. Den virker nesten for god til å være sann, kan vi ønske oss mer?

Jeg skal iallefall sette Burberry foundation planen min til side, og heller vente på denne! Gleder meg allerede, flere som skal teste den ut?

UB

Rouge in Love

Er det flere enn meg som har tenkt å kjøpe Valentines gave til seg selv? Noen må jeg jo kjøpe gave til, så jeg tror jeg skal skaffe meg noe fra den nye Rouge in Love og Vernis in Love kolleksjonen fra Lancôme.Neglelakk og lebestift i mange forskjellige farger, og når man ser vakre Emma Watson på dette bilde her, har jeg veldig lyst på den fargen hun bruker. Jeg blir alltid like skuffet når jeg ikke ser ut som modellen når jeg får på meg samme produkt, hehe. Men dog, den rødfargen er ikke som de rødfargene jeg har fra før (for dere som lurer bruker Emma fargen; 170 Sequence of Love). Ellers er fargespektret stort, og det er mange fine vårlige farger som coral, rosa, lyse lilla og brun toner. Verdt å sjekke ut her!

Noen farger som falt speiselt i smak hos dere?

UB

413 BLKR

Noen av dere som vet hva jeg snakker om? Selvølgelig NARS butikken på 413 Bleeker Street, Manhattan. De har også kalt noen av fargene på produktene sine "413 BLKR". Jeg vurderer å prøve å få tak i øyenskyggen og lipglossen. Herlige farger! 

 


Shimmer Eyeshadow i fargen 413 BLKR.


Og Larger Than Life Lip Gloss i fargen 413 BLKR.
Kolleksjonen innheolder også en rødbrun - tonet matt lebestift. Ikke verst den heller, hva?

Det negativet er at de kun selger disse fargene i butikken på Bleeker street, eller på netbutikken dems narscosmetics.com som ikke shipper til Norge, buhuuu. Så enten må jeg ta meg en tur til New York, trygle min kjære venninne til å sende enda en pakke til meg, eller leve uten. Må si det første alternativet frister mest, hehe.

Jeg har ikke prøvd lipglossene fra NARS, er det noen som har det? Er de bra pigmentert?

UB

Dolce & Gabbana - Charm Pencils

Bare en rask liten post før jeg må løpe, av en eller anne grunn er jeg alltid litt sen, selv om jeg står opp ekstra tidlig. Anyways, har dere sett de søte Charm Pencil fra Dolce & Gabbana? Utrolig søte, ikke noe jeg kommer til å innvestere i tror jeg (never say never)  - men det er jo en litt søt og morsom gave ide! Det er fra vår kolleksjonen, så regner med den blir å få tak i rundt februar/mars.

Vil også nevne at i kveld kommer det et innlegg om mine favoritt produkter fra januar og jula! Gleder meg til å vise dere, har valgt ut fem fine produkter. Ha en fin dag, så blogges vi ikveld. Lenge leve haste innlegg.

UB

NARS Pure Radiance Tinted Moisturizer

Det er vel ikke riktig sommer enda, men det er aldri for tidlig å begynne å tenke på beauty innkjøpene til sommeren. På sommeren er jeg en veldig stor fan av tinted moisturizer siden den ikke føles så tung på huden som en fondation, og den får huden til gløde! Det er et kjekt alternativ når du en sommerdag ikke vil lasse på med sminke, men heller ikke vil gå og føle deg, rett og slett, naken. Jeg har lenge sverget til Laura Mercier Oil-Free Tinted Moisturizer SPF 20. Jeg har oily skin, så jeg takker Gud og høyere makter for den her. Men det gjorde ikke denne her, anbefaler jeg på det varmeste!

For dere med fet hud, jeg jobber med innlegg med tips for å unngå at huden blir oransje og grisete iløpet av dagen. Stay tuned!

Uansett, dette innlegget skulle handle om NARS sitt nye produkt. Det blir først lansert 1 februar til nordstrom, deretter kommer den til narscosmetics.com og deretter world wide. Jeg googlet litt og fant ut at det vil skje i løpet av mars måneden. Jeg må så klart prøve ut produktet, og hvis dere vil ha annmeldelse, legg igjen en kommentar! Produktet kommer i 9 nyanser og  inneholder blant annet SPF 30 og anti aging ingredienser (gotta love it!). Dette blir endten en super hit, eller super flop! Hva tror dere? 

Godt å se de holder seg tro til designet, de er forresten designet av Mr. Fabien Baron.

Jeg kan nesten ikke vente til å teste de ut,

UB

Dior Garden Party

Dere som er litt interessert og følger med i makeup verden har vel hatt øynene opp for vår kolleksjonen til Dio en stund når? For dere som ikke har fått det med seg. Det er det vakreste jeg noen gang har sett, "I'm almost whining just looking at it" som en venn av meg sa via skype her forleden. Og jeg kunne ikke sagt det bedre selv!

Kolleksjonen ble lansert den 2 januar, og varen er selvfølgelig allerede bestilt. Kolleksjonen er visst nok inspirert av Christians Dior's hage i Granville, Normandie. Han brukte noen år for å få den vakreste hagen du kan tenke deg. Rosene hans, som var spesielt vakre, er representeres i disse limited edition eksemplarene. Kolleksjonen kan dere se på Dior's hjemme side her. Prisen er dessverre rediculous . . . og her er våre mine to favoritter!

 


Milly Garden

Granville Garden

Åh, herregud! Er det ikke forferedelig at jeg kun hadde råd til en? Har vel egentlig ikke råd til en heller, men noen ganger så bare man. Lipglossene er beskyttet med en sølv lokk når clutchen er lukket igjen. Jeg har ikke ord, de er fantastiske!

 

Hvilken er deres favoritt? 

UB

 

, Oslo

Hei! Denne bloggen handler hovedsaklig om sminke, alt i fra nyheter, reviews til get the look. Meningene mine er 100 % ærlige og produktene har jeg kjøpt selv. Er det noe dere lurer på ta gjerne kontakt her på bloggen, på facebook eller på uniquebauty@hotmail.com (Yes, uniquebAUty@hotmail.com). Sminke og skjønnhets produkter kan være så gøy, eksperimer! Følg meg gjerne på blogglisten.no eller llik Beauty Channel på facebook!

hits