MakeUp Review

Chanel - Perfection Lumiere

Tenkte jeg skulle lage en review på Chanel Perfect Lumiere Foundation. Det er mange som ikke har sansen for denne. Mange med fet hud sier de får enda fetere hud ved å bruke den, og de med tørr hud derimot sier denne foundationen ender opp i et tørt hudlag. 


Men det er også mange som liker denne, siden den dekker bra og lukter himmelsk. Jeg liker den til en viss grad. Det spørs hvordan huden min er, for den har en tendens til å få huden min til å se tørr ut (eneste produktet jeg har prøvd som har fått til det... ever) på dager hvor jeg har dårlig hud. De periodene jeg har vært flink til å stelle huden min har jeg derimot ingen klager. Siden det er så mange som har mange forskjellige resultater anbefaler jeg dere å spørre etter en prøve hvis dere vil teste ut denne her.

Pros
+ Dekker bra
+ Lukter godt
+ Holder lenge
+ Bra color range 

Cons
- Kan få huden til å bli fet/tørr
- Tørker fort inn på huden, blend den inn i huden så fort som mulig
- Prisen

Har dere testet ut denne, og hva synes dere om den?

UB 

Tom Ford Beauty - Shade & Illuminate

Tom Ford har alltid sagt at det første steget til skjønnhet er forståelsen på ansiktsfasong og å få rett balanse og symmetri til ansiktet ditt. Tom Ford har selvfølgelig det perfekte produktet for dette.

Dette produktet inneholder to farger i en krem konsistens. Den mørke for kontur, for å definere og framheve dine naturlige ansiksben. Den lyse er beregnet for highlighting, for å løfte ansiktet. Påfør før foundation på de stedene du vil fremheve og løfte. Blend det ut, og selv om man ikke ser mørke og lyse streker på ansiktet ser man virkelig forskjell. Personlig synes jeg denne delen av makeup prossessen er mest gøy. Dette er min favoritt i sminkebagen!

Pleier dere å bruke kontur og highlighting produkter?

UB

1001 Natt

Åh, jeg kan drømme meg bort når jeg ser filmer, bilder og andre ting som minner meg om 1001 natt. Første gang jeg tenkte over arabisk inspirert sminke var vel da jeg så Sex and the City 2, når Carrie gjør seg klar for å møte Aidan. Dette produktet er perfekt hvis du vil sminke deg i lignende baner. Jeg fant igjen denne eyelineren fra Guerlin i sminkeskuffen min da jeg ryddet i helga. Den er så fin og er kalt Terracotta - Terra Inca Kôhl Kajal og kommer i kun en farge, Black Frida. 

Den holder veldig lenge, og har hatt min i over et år (men jeg bruker den kun i perioder). Den er veldig enkel å påføre og lett å blende ut hvis du ønsker det, noe jeg har gjort veldig mye i det siste. Uansett, alt er ikke bare fryd og gammen. Den sitter ikke så veldig lenge, noe som er utrolig kjipt. Et lite tips er å påføre vannfast eyeliner over, men det er jo et lite ork og spesielt kjedelig når man kjøper et dyrt produkt. Uansett, effekten er fin - spesielt hvis man vil kjøre en litt mer etnisk makeup stil.

Hva synes dere om den arabiske makeup stilen?

UB

Den ultimate røde lebestiften

Siden det er valentines day snart, og det er røde farger over alt tenkte jeg at et innlegg om den klassiske røde lebestiften passet bra. Det er yndlingsfargen på lebestifter for min del, og jeg synes ikke det finnes noe penere på fest sammen med et kritt hvitt smil og lett sotet øyne.

Det finnes uttalige mange varianter, mange jeg ikke har prøvd, mange jeg har prøvd og mangemange fine. Min absolutt favoritt når det gjelder rød lebestift, og som jeg ser på den ultimate lebestiften er Yves Saint Laurent 'Rouge Volupté' Lipstick i fargen 017 Red Muse.

Det er ikke bare jeg som har denne som favoritt, den har blant annet vunnet Allure's Best of Beauty Award. Den tørker ikke ut leppene, noe jeg synes er veldig viktig i en lebestift. Den er godt pigmentert, og man trenger ikke mange lag, og den sitter på i evigheter. Det jeg liker ekstra godt er at når du har hatt den på en stund har fargen sunket inn i leppen, og den blir så naturlig på en veldig rød måte, haha. Når du har den på får den også en glossy look, noe jeg synes er veldig pent. Har du ikke allerede prøvd den er det noe du bør, det er en invistering for life :-)

Hvilken rød lebestift er deres favoritt?

UB

Lancôme 'La Laque Fever' Lip Shine - Bang Bang

Dette tror jeg er det første produktet jeg skriver om som jeg ikke er fornøyd med. Da jeg kjøpte forventet jeg knall røde glossy lepper, var det kanskje litt naivt? Produktet jeg snakker om er fra Lancôme's høst kolleksjon, og er i fargen Bang Bang.

Produktet i seg selv er ikke dårlig, den klisser ikke og har heller ikke noe smak - noe jeg synes er greit. Produktet sitter på et par timer, men det jeg ikke er fornøyd med er pigmenteringen på produktet. Fargen var så absolutt ikke rød, jeg fikk bare en litt mørkere leppefarge med litt gloss. Jeg ble veldig skuffet, og neste gang jeg skal kjøpe rød lipgloss faller det nok valget heller på MAC, NARS eller noe lignende.

Har dere prøvd lippglossene fra Lancôme, og hva synes dere?

UB 

Laura Mercier - Invisible Loose Setting Powder

Det er nok Laura Mercier's dag, her kommer nok et innlegg om et av hennes fantastiske produkter. Jeg hadde ønsket meg det lenge, og jeg nevnte den blant annet i Haul innlegget jeg skrev i januar. Dette har blitt min store favoritt den siste måneden og har brukt det så og si hver dag. Laura Merciere - Invisible Powder, Universal.
Produktet er gjennomsiktig når du tar den på huden, og noe av gløden man får fra foundationen skimter gjennom. Med andre ord, du får ikke den matte, pudder looken. Tror den er enda finere på sommerbrun gyllen hud. Istedenfor å gjemme fargen man får under foundation, skal jeg til sommeren bruke en tinted moisturizer og dette pudderet over. Gleder meg allerede!

UB

Clinique - Chubby Stick

Dere vet når man har tørre lepper og om man bruker lebestift eller lipgloss, og leppene blir det enda verre? Ikke nok med det, fargen deler seg opp i sprekkene på leppa, og ser helt forferdelig ut - gud som jeg hater det! Redningen min har vært Clinique Chubby Stick. Den ser ikke tørr ut på leppene og den har samme effekt som en leppepomade. Leppene blir super myke, og de får mer glans. Dette produktet har vært redningen min den siste uken.

Jeg ble overrasket første gang jeg prøvde den, en gang i fjor, og driver faktisk på min andre nå. Den kommer i åtte forskjellige farger (ikke verst til å være en sort of leppepomade), og fargene er faktisk veldig tro til coveret sitt. Litt av en lifesaver på denne tiden av året!Den er forresten fin å bruke på en Valentine's date også, siden den ikke er så klisste og ikke farger av ;-)

UB

Urban Decay - Eyeshadow Primer Potion

Etter en litt døv blogghelg er jeg tilbake for fult, og starter uken med å snakke litt om min favoritt primer. Urban Decay Eyeshadow Primer Potion har vært en hit hos mange, deriblant meg. Det er virkelig ikke rart heller, for den er a-fucking-mazing. 

Den kommer i fire forskjellige farger, Original, Eden, Greed og Sin. Jeg har i fargen original og føler egentlig ikke at jeg trenger noen av de andre fargene. Ikke bare sitter øyenskyggen bedre og lenger på øyelokket, men den framhever fargen på øyenskyggen, og har blitt et absolutt must i sminkebagen min. Prisen er heller ikke så verst, du får den for 139 NOK her, det er forresten free worldwide delivery om dagen!

Et lite tips, bruk denne primeren under concealeren din også - da holder og dekker den bedre!

UB

Guerlain - Rouge Automatique

Jeg tenkte jeg skulle fortelle dere om Guerlain - Rouge Automatique. Jeg har en selv, og den sitter lenge, farge utvalget er også stort, så man finner alltid en man kan trenge. Alt man trenger i en lebestift!

Det som er spesielt med denne er hvordan man åpner den, man trenger bare en hånd for å påføre og åpne, noe som er veldig kjekt . For eksempel om man er ute på handling og har altfor mange poser å bære på - genialt.

 


Det som er litt gøy med denne lebestiften er at Guerlain - Rouge Automatique ble lansert for første gang på 1930 - tallet. Den ble lansert på nytt i 2011. Jeg synes det er en fascinerende tanke, og jeg synes lebestiften og designet blir enda mer elegant når man tenker på det.

Avslutter innlegget med et reklamebilde for Guerlain lebestift fra 1930 - tallet.

UB

Dior Poudre Shimmer - Amber Diamond

I dag har jeg tenkt å fortelle dere om et av mine absolutt all time favorite . . . Dior Poudre Shimmer i fargen 002, Amber Diamond. Det er vel egentlig en highlighter, men den kan brukes til alt, og med alt mener jeg som highlighter, øyenskygge og rouge. Nesten som the multiple stick fra Nars. Det er alltid kjekt med 3-i-1 produkter.

Man må se produktet i virkeligheten for å se hvor fine fargene egentlig er. Det siste halve året har jeg brukt denne som highlighter hver eneste gang jeg skal på fest. En gang i blant som øyenskygge når jeg går for den gyldne litt bronse looken - noe jeg oftest gjør på sommeren. Tror jeg skal ha en liten pause med denne, og bare glede meg skikkelig til å bruke den på sommeren, haha. 

Designet er vakkert, man forventer vel kanskje ikke noe annet når det er fra Dior heller. Den kommer i en fin liten blå beskyttelses pose, og som dere ser er selve produktet i en dyp kongeblå - fjor årets favoritt farge for min del. 

Ikke bare er det fint å se på, men produktet sitter lenge på huden, noe som kommer godt med når man er ute hele dagen, eller hele kvelden/natten for den sags skyld. Man får det man betaler for, den er kanskje litt dyrere enn drugstore sminke, men den er så absolutt verdt det.

UB

Travel Make Up

Er det noen av dere som gleder seg til vinterferie eller påskeferie og skal ut på tur? Da kan dette innlegget hjelpe deg. Jeg  elsker små sminke produkter som man an ta med på skole og jobb, de som ikke fyller hele veska, men redder deg når du er i krise. Nå finnes det heldigvis små travelset man kan kjøpe, det er særlig greit å ha når det gjelder hudprodukter. Ikke noe tar større plass enn alle de produktene man må bruke morgen og kveld. Er du så heldig å være på utenlandstur og du ser Sephora har de uttalige single produkter som også er travel size. Pick it up, det kommer alltid til nytte! Jeg har sett blant annet Laure Mercier Tinted Moisturizer i to forskjellige farger der også.

Her kommer et par små ting som jeg alltid har med meg i reiseveska mi, og som heller ikke tar mye plass.
Jeg har alltid med meg litt mer enn det jeg trenger, så tenkte det er bare de jeg skal skrive ned også.

Laura Mercier Tinted Moisturizer, 30 ml. Vet jeg at jeg skal ut på festligheter på kveld, tar jeg også med foundation.
Pudder, fra nå av blir det Laura Mercier Invisible Loose Setting Powder, som jeg de siste dagene har falt helt for.
Maskara fra Guerlain - 'Noir G' Mascara. Det geniale med denne er hvis du har den i veska slipper du ta med speil, siden det er inkludert i maskaraen. Det er kanskje ikke verdens beste produkt, men den er veldig fin å ha på tur!Jeg pleier å ha med en leppepomade, en lippgloss og en lebestift. De tar jo ikke så mye plass, likte du prinsippet til maskaraen har Guerlain også lebestift med speil. Guerlain - 'Rouge G de Guerlain' Lipcolor.
Eyeliner finnes det også mange av i travel size format, de fra H&M er vel kanskje ikke så store og lange som de fra f.eks. Lancôme? De er perfekte på tur. Noe jeg synes er super hassle å ta med er blush, men ach, det trengs så sårt. Nars sine er ikke så altfor store, min favoritt her er faktisk ikke Orgasm, men Deep Throat. De er jo igrunn ganske så like. Men det er kledelige farger som passer til en hver look.
Når det gjelder øyenskygge synes jeg det er greit å ha med MAC sine, de tar ikke stor plass og man trenger jo ikke mer en to-tre! Ellers kan det jo være greit å ta med en pallette istedet, da får du inkludert speil som oftest. Min favorit da er denne fra Estee Lauder kalt Surreal Skies. Da har du farger til både dagsbruk og kveld!

Når sant skal sies finnes det uttalige løsninger når du skal på tur, og har du ikke plass i kofferten tar du det bare i håndbagasjen ;-)

Håper det kunne hjelpe dere litt, og skal dere på tur nå i neste framtid, kos dere!

UB

 

, Oslo

Hei! Denne bloggen handler hovedsaklig om sminke, alt i fra nyheter, reviews til get the look. Meningene mine er 100 % ærlige og produktene har jeg kjøpt selv. Er det noe dere lurer på ta gjerne kontakt her på bloggen, på facebook eller på uniquebauty@hotmail.com (Yes, uniquebAUty@hotmail.com). Sminke og skjønnhets produkter kan være så gøy, eksperimer! Følg meg gjerne på blogglisten.no eller llik Beauty Channel på facebook!

hits