Get the Look

All that Glitters

Denne trenden er vel kanskje vanskelig å unnga, den er over the top, glamorous og utrolig kul! Denne sminke trenden var å se på store motehus som blant annet Dsquared og Just Cavalli, og på kjendiser som Ke$ha.

Eksemplet på bilde er av makeup artisten Charlotte Tilbury det var looken for Dsquared visningen. For å få til dette hadde hun brukt glitter pigmenter og for å feste glitteret brukte hun MAC Gloss Creme Brilliance blandet med vaselin. Perfekt hvis du skal ut på byen og vil holde på effekten lenger.

Produkter vist på bilde:
1. MAC - Gloss Creme Briliance
2. llamasqua -  Pure Bigment, Beguile
3. Too Faced -  Glamour Dust, Glampire
4. NYX - Loose Glitter Powder, GP01 Blue

En litt mer nøytral måte å bruke glitter trenden på er smokey eye med vanlige øyenskygge, som hos Just Cavalli. Et annet alternativ er også eyeliner eller mascara.

Produkter vist på bilde:
1. NARS - Night Series Eyeshadow, Night Life
2. Bobbi Brown - Metallic Long Wear Cream Shadow, Chrome Patina
3. Urban Decay - Heavy Metal Glitter Eyeliner, Air Guitar
4. Barry M - Glitter Lashes, Purple

Det ser super kult ut, og gleder meg til å teste det ut! Om jeg kommer til å dra den helt ut er enda usikkert, men neste gang jeg skal ut skal jeg hvertfall bruke noe glitter!

Hva synes dere om denne trenden?

UB

Do it yourself - Dip Dye/Hair Chalk

Kom over en artikkel på seventeen.com (hehe, ja faktisk), hvor det var snakk om hvordan man enkelt kunne få til dip dye hair ved bruk av hair chalk. Alt man trenger er pastell kritt, vann og rettetang!

Man kan gjøre det selv med tre enkle steg. Start med å fukte håret hvor du vil farge det, om du vil ha striper eller på tuppene. Så tar du krittet og "fargelegger" det våte håret, vil du bruke flere farger start med den lyseste. La håret luft tørke før du tar rettetang eller krølltang og glir over fargen. Dette gjør så fargen sitter lenger. Fargen skal vanligvis henge i håret noen dager før det blir borte.

Vil anbefale og bruke klær du kan søle på når du driver med dette her, siden det kan bli litt av et klin, plastikkhansker på hendene kan også være greit. Regner med der alle vet hvor man får tak i både vann og rettetang, pastell kritt kan dere kjøpe her.

Bildene er fra weheartit

Denne trenden minner meg om festivaler og morsomheter. Jeg vurderer å dra på hovefestivalen i år, drar jeg kommer jeg garantert til å test det ut!

UB

Get the Look - Cat Eye

Her kommer den siste vår looken jeg lovet dere. For å se flere 'Get the Look' - innlegg kan dere bare se i arkivet. Start med foundation, og eventuell pudre fjeset ditt. Ikke glem å stell øyenbrynene, som i mine øyne er noe av det viktigste for en pen look. For å markere øynene litt bruk en brun øyenskygge i øye creasen og en naturlig øyenskygge som base - her kan man faktisk gå for kun en primer også. Ta også litt brun øyenskygge under øyet, men kun ytterst. For brun øyenskygge kan du for eksempel bruke MAC - Charcoal Brown og for base Bobbi Brown-  Long Wear Cream Shadow, Stone eller MAC - Omega. 

For cat eye looken bruk en gel liner eller liquid eyeliner og legg et strøk nederst på øyelokket. For å fullføre denne looken lag en liten "flipp" med eyelineren. For et rett og fint finish er det best å legge på ett og ett tynt strøk til du har den tykkelsen du vil på eyelineren. Lager du tykke liner er det fort gjort at den blir ujevn. Og for all del, ikke glem mascara ;-)

Dette er en veldig naturlig look, så gå for naturlige farger på kinn og lepper. På bilde ser det også ut som de har brukt highlighter under øyenbrynet for å løfte opp blikket, på nesen for den smalere og i amorbuen på leppene for å få fylde.


Eksmpler på  produkter vist på bilde:
Clinique - Lash Power Mascara Long-Waring Formula, Black Onyx 
Bobbi Brown - Long-Wear Gel Eyeliner, Black Ink
Lancôme - Blush Subtil Delicate Oil-Free Powder Blush, Cedar Rose 
Dior - Diorskin Ultra Shimmering Allover Face Powder, Amber Diamond
Chantecaille - Super Lip Sheer, Polaris 

Har dere noen ønske om flere 'Get the Look' innlegg, legg igjen en komentar,
og gjerne bildelink hvis dere vil se en spesiell look.

UB

Spring Trend 2012 - Pastell farger

En annen av vårens sminke trende er pastell farger, jeg er ikke helt sikker på hva jeg synes om den. Jeg mener, det er fint - men ikke helt sikker på om det er en trend som passer meg. Uansett, sjekk ut Giorgio Armanis øyenskygge palette, er den ikke søt?
Dette her er også en naturlig, fin sommerlig look - og passer perfekt for en fin sommerdag. Start med en lett foundation eller en tinted moisturizer. Denne looken har ikke en så glødene hud, så bruk litt pudder for å få huden litt mattere. Fortsett looken med å påføre en rosa eller coral farget rouge. Valgte en rosa som eksempel (kanskje fordi jeg har blitt litt forelska i den fargen, hihi). Bruk gjerne en bronzer for å få litt farge og liv i ansiktet.

For øyenskygge kan du starte med en lys lilla øyenskygge som base. På bilde ser det ut som de har brukt 60 talls stilen med en mørkere farge i creasen. Du kan velge om du vil bruke en mørkere lilla farget øyenskygge - eller bruke en lilla eyeliner som er myk i konsistensen og er lett å blende. Bruk den samme fargen som du bruker til creasen som eyeliner under øyet. Avslutt såklart med maskara, men pass på at det ikke blir for mye, siden det skal være ganske naturlig

Ingen perfekt look uten et leppeprodukt, jeg har en forkjærlighet for Burberry lipglossene, og denne i fargen Tea Rose er utrolig fin - og veldig fin på sommeren!

Eksempel på produkter du kan bruke, og vist på bilde:
1. Giorgio Armani - Armani Eye Palette, #1
2. MAC - Vera Pearlgide Intense Eyeliner, Designer Purple
3. Chantecaille - Cheek Shade,  Joy
4. Burberry - Lip Glow Natural Lip Gloss, #5 Tea Rose

Hva synes dere om pastell looken?

UB

Spring Trend 2012 - Minimalistisk

Jeg synes denne looken er vakker, og perfekt for en dag ved sjøen eller i parken. Man får fram det naturlig pene i deg, og alle gutter synes vel naturlige jenter er penest. For å få denne looken vil jeg si man bør holde seg til jordtoner som lys brun, nude og lyse rosa til kinn om man ønsker å bruke rouge - men det kan også være fin med bare litt highlighter. For å få looken starter man selfølgelig med en lett foundation eller tinted moisturizer, for mest naturlig look ikke ha for mørk tan - spesielt ikke fake tan. For å sette foundationen ha på litt pudder, men pass på å ikke bruk for mye, det kan fort se ut som en maske. Med så naturlig sminke synes jeg det er viktig med contouring og highlighting - pass på og ikke bruk for mye highlighter siden man da mister det naturlige. Ta highlighter over skinnbeina og under øyenbrynet. Når det gjelder contouring ville jeg satt hovedfokuset på skinnben og skjeve. Hvis man føler seg ubekvem uten litt farge i kinnene ville jeg valgt en lys rosa rouge, og synes denne Giorgi Armani rougen, vist på bilde, er perfekt for denne looken.

For denne looken er øyenbrynene det første man tenker over, så make sure å bruke noen produkter på dem. På bilde ser dere to eksempler man kan bruke fra Anastasia Beverly Hills. En brow gel med farge for å få brynene til å ligge på plass, og en i "øyenskygge" format for å gi brynene en jevn farge og tette eventuelle ujevnheter i brynene. Denne minimalistiske stilen er også perfekt hvis man vil gå for en mer Androgynous/Boyish look, trikset er å rette ut brynene så de ikke får den "kvinnelige bøyen" og litt tykkelse. Utrolig fint hvis man kan "pull it off".

Til øyenskygge ville jeg valgt en lys brun, som for eksempel Bobbi Brown, Stone. Det er en naturlig farge, som jeg ville tatt på over hele lokket som en base. Jeg ville ta på litt ekstra og markere i creasen og ta litt under øyene for å få litt naturlig skygge. Jeg ville brukt minimalt med maskara, men litt vil man jo selvfølgelig alltid bruke. For mest naturlig virkning, gå for en brunfarget - bruker du svart pass på å ikke få for mange lag. 

Gå for en lys lebestift, man trenger egentlig ikke lebestift heller. Ta en lipbalm både med eller uten farge for litt glans på leppene. Det er ikke mer som skal til for en fin, naturlig hverdagslook!

Eksempler på produkter vist på bilde:
1. Anastasia Beverly Hills - Tinted Brow Gel
2. Anastasia Beverly Hills - Duo Brow Powder
3. Smashbox - Step by Step Contour Kit 
4. Giorgio Armani - Face Palette, Powder Blush 
5. NARS - Lipstick, Pago Pago
6. Bobbi Brown - Long Wear Cream Shadow, Stone 

Hva synes dere om denne minimalistiske stilen? Når kunne du tenkt deg å bruke den?

UB

The 60's Look

Er det flere enn meg som har gledet seg til mandager for da er de nye episodene fra Pan Am endelig på nett? Iallefall, ettter at jeg ble hekta på denne serien har jeg fått mer og mer sansen for 60 talls sminke, og sminkehistorie generelt.

Det som var typisk for 60 tallet var dramatiske øyne og naturlige lepper, ta den tidens IT-Girl Twiggy som inspirasjon. Gå for en naturlig øyenskygge base, og i creasen på øyet (vet ikke hva det heter på norsk, anyone?) tar dere en mørkere øyenskygge. Bruk en ren børste og blend så fargene kan smelte sammen på en fin og ren måte. Det som kan være et alternativ er å bruke en myk svart, mørk brun eller grå eyeliner som er lett å blende så man kan få en mykere overkant, det gjorde de nemmelig før i tiden. Øyevippene skal være sorte og dramatiske, bruk gjerne falske øyevipper for best effekt, og for all del ikke glem flytende eyeliner eller gel liner! Leppene skal være naturfarget, før brukte de med som hadde rød/rosa lepper concealer på leppene for å få en mer nude farget effekt.
Produktene på bilde:
Mac - Eyeshadow, Brule
Mac - Eyeshadow, Charcoal brown
Lancôme - Définicils Mascara Haute Définition, Black
Bobbi Brown - Long Wear Gel Liner, Black Ink
Mac False Eyelashes - 2 Lash 
Mac - Lipstick, Creme d' Nude

Hva synes dere om den store 60-tall treden som er blitt så populær sammen med Pan Am?

UB 

, Oslo

Hei! Denne bloggen handler hovedsaklig om sminke, alt i fra nyheter, reviews til get the look. Meningene mine er 100 % ærlige og produktene har jeg kjøpt selv. Er det noe dere lurer på ta gjerne kontakt her på bloggen, på facebook eller på uniquebauty@hotmail.com (Yes, uniquebAUty@hotmail.com). Sminke og skjønnhets produkter kan være så gøy, eksperimer! Følg meg gjerne på blogglisten.no eller llik Beauty Channel på facebook!

hits