This Months Favorite

This months favorite, February 2012

Jeg kan ikke tro hvor fort denne måneden har gått. Jeg føler dette her er den andre helga i februar. Anyways, jeg har som vanlig hatt noen produkter som har blitt brukt ekstra mye denne måneden. Hva synes dere om slike innlegg, vil dere jeg skal fortsette med det, eller bare holde meg til nyheter og anbefalinger?


Beklager dårlig bilde, jeg klundret med webcam for å prøve å få til ett - somehow alle kameraene jeg noen gang har eid er tilklint med vin.

Anyways, denne måneden har jeg faktisk ingen øyenskygge eller lebestift som jeg har brukt opp igjen og opp igjen. Men har selvfølgelig andre ting.

Starter denne runden med  MAC - Blush, Mocha. Med denne får man fine rosa kinn, tror jeg har godt for rosa kinn nesten hele februar, og denne har definitivt blitt mest brukt. Jeg er likblek, og da synes jeg det er finere med rosa toner enn coral farger til denne type hud, haha. 

En ny tilkommer i beauty familien min er Stippling Brush fra Real Techniques, og jeg elsker den. Man får et jevnt og fint resultat og det er en veldig enkel måte å påføre foundationen på. Et lite pluss er at man bruker mindre av sminke produktet også. Jeg har skrevet et innlegg om Real Techniques her om du vil lese mer om dem.

En annen favoritt som også er blitt mye brukt denne måneden er Moroccan Oil Treatment. Jeg trenger vel ikke skrive et lang innlegg om hvorfor vi alle elsker den? Det vet vi alle fra før. Jeg invisterte i en liten flaske, siden den er utrolig kjekk å ha med seg i veska når nicknamet er Mrs. Frizz.Min aller kjæreste Aura by Swarovski Eau de Parfume har også blitt mye brukt denne måneden. Jeg synes den lukter så utrolig godt, søtt på en sofistikert måte. Den har vært min favoritt lenge, faktisk lenger enn Elie Saab sin.Sist og min aller største favoritt denne måneden var kontor og highlighting palletten fra Tom Ford Beauty. Den er fantastisk og highlighteren er den beste jeg noen gang har brukt - hvertfall i krem format. Den er kalt Tom Ford Beauty - Shade & Illuminate. Litt dyr, men helt klart verdt det!

Hva har vært deres favoritt beauty produkt i februar?

UB

Favorites, January 2012

Da er det tid for årets, og bloggens, første "This Months Favorite". Jeg tar en liten blanding mellom desember og januar og viser dere endel av produktene som ble brukt mye i jula også. Jeg hadde virkelig problemer med å velge ut kun fem produkter - jeg har så mange produkter jeg bruker nesten hver dag.

Iih, faktisk veldig fornøyd med valgene jeg tok, haha.

Siden jeg fortsatt bruker mobilkamera setter jeg inn bedre bilder under hvert produkt, og link om hvor der kan få tak i produktene hvis jeg har kjøpt det nettet. 

Jeg starter med Lancome - Blush Subtil, Cedar Rose. Denne blushen er veldig kledelig til vinterblek hud, og det beste er at den passer til alt. Fargen blir litt plommerød, med litt bruntoner. Så hver gang jeg bestemmer meg for røde eller lilla lepper går jeg får denne fargen her. Denne kan du nok kjøpe på de fleste parfymerier, jeg kjøpte min på tax-free.

Så går vi videre til Illamasqua - Pure Pigment, Bequile. Ah, et fantastisk produkt. Jeg bare elsker det, og var det første produktet jeg plukket ut til dette innlegget. Det er et løst pudder produkt, hvit med masse gliter. Jeg elsker glam, og brukte den veldig mye på fester i jula. Den kan brukes som "eyeliner", effekten er at den vil gi en mer glossy look - noe som også er veldig fin til hverdags! En annen variant er å ta litt på en kost og legge på et lagg ytterst på lokket over øyenskyggen (veldig fint hvis du har en mørk navy-blå, nesten svart, øyenskygge), eller over hele lokket hvis du liker det. Jeg kjøpte min på asos.com, men der var den dessverre utsolgt. Men Illamasqua online store shipper til Norge, hurra! Så dere kan finne det her

Til øyenskygge falt valget på Mac - Smut. Enkelt og greit fordi den er perfekt til å lage smokey eyes, og hvis du ikke har tenkt over hvordan du vil sminke deg, har litt dårlig tid . . så får du alltid et fint resultat hvis du bruker denne!

 

Dior - Rouge Dior, Mysterious Mauve. Denne fikk jeg til jul, og det er den gaven jeg satte aller mest pris på. Jeg har i hele høst vurdert å kjøpe meg en lilla lebestift, men ikke helt tørt. Så da jeg fikk denne til jul bare hoppet jeg ut i det, og siden den gang har jeg brukt den veldig mye, til og med på skolen (som kanskje er litt intens, men noen ganger bare må jeg bruke den!). Må nok dessverre legge den bort når våren og sommeren kommer, det er vel heller en høst og vinter farge. Så derfor må jeg jo utnytte sjangsen nå som jeg har den. Hva synes dere om lilla lebestift, forresten?Og sist, men ikke minst Oribe - 24k Gold Pomade. Whii, jeg har ikke ord for dette produktet. Først hatet jeg det, men nå bare elsker jeg det. Skal skrive et litt lengere innlegg om dette produktet her. Blant annet om hvilken effekt det har på håret, og hvor dere får kjøpt det. Kommer iløpet av uka!Hva var deres favoritt produkter for januar? :-)

UB

Introduksjon av 'This Months Favorites'

Alle har sine favoritt produkter, og hos meg skifter de like fort som jeg skifter sokker. Derfor har jeg tenkt at på starten av hver måned skal jeg lage et innlegg med mine fem favoritt produkter for måneden som har godt. Jeg syntes fem var et fint lite tall, jeg ser alltid etter nye utfordringer. Og tro meg, å velge ut fem favoritter blant mange, det er ikke like lett.

For introduksjonen sin skyld viser jeg fram min favoritt mascara. Jeg har en tendens til å bikke over på litt dyrere merker når det gjelder sminke. Jeg synes de ser mer elegante ut, og jeg føler meg bedre med det. Jeg vet det er naivt, men jeg føler meg penere. Derfor er det nesten litt rart at favoritt maskaraen min kommer fra drugstore merket Bourjois; Volumizer Mascara 2 steps. Med denne få man veldig fyldige, lange, mørke vipper. Det geniale er at du kan velge mengden du vil ha på kosten selv, mellom å velge børste #1 eller børste #2. Du får rett og slett en maskara du kan bruke uansett look! Den kan kjøpes blant annet hos asos.com.

Da er det bare å vente til februar, så kommer det nye favoritt produkter! Gleder meg allerede til å skrive innlegget, ikke overraskende har jeg allerede fem produkter jeg vil skrive om så langt.

UB

NOTE: Jeg kommer til å bruke egene bilder etterhvert, kameraet mitt er på reperasjon, så håper å få det tilbake om ikke lenge! 

, Oslo

Hei! Denne bloggen handler hovedsaklig om sminke, alt i fra nyheter, reviews til get the look. Meningene mine er 100 % ærlige og produktene har jeg kjøpt selv. Er det noe dere lurer på ta gjerne kontakt her på bloggen, på facebook eller på uniquebauty@hotmail.com (Yes, uniquebAUty@hotmail.com). Sminke og skjønnhets produkter kan være så gøy, eksperimer! Følg meg gjerne på blogglisten.no eller llik Beauty Channel på facebook!

hits