Trends

Back with Hot Pink!

Nå har jeg så dårlig samvittighet fordi det har vært så dårlig med blogging. Har vært hjemme i snart en uke, og har fått tilbake døgnrytme og lest som en hest siden jeg valgte å ikke ta med skolebøker til USA. Har hatt en utrolig fin tur, roadtrip, shoppingturer etc. Uansett, dette er ikke en personlig blogg så hvorfor ikke komme til poenget? Neon rosa!

Neon rosa lepper er ikke bare blitt sett på Kim Kardashian, sent som sist uke på den røde løperen av Alexis Bledel.

Det er vel flere enn meg som har lagt merke til neon farger denne våren, og hva er vel ikke bedre enn en knall rosa lebestift? Her er en liten update med et utvalgt Hot Pink lebestifter.

 

MAC - Lipstick, Girl About Town
NARS - Lipstick, Schiap
Dior - Dior Addict, Paris

Rask liten update før skolen! Kommer tilbake ikveld med en makeup nyhet :-)

UB

Årets Sommer Bronzers

Så langt i år har det kommet ut mange nye bronzere i metallic farger, og jeg skulle gjerne ha hatt alle i samlingen. Dette innlegget har jeg samlet tre av mine favoritter fra denne trenden, kanskje dere finner deres nye favoritt også?

 

1. Denne bronzeren fra Givenchy er kalt Poudre Croisière Healthy Glow Powder og kommer i fire forskjellige brun toner, eller jeg vil nesten si gull toner passer bedre. Den lover et mykt og lett-som-luft finish, og skal også være lett å blende ut. Og det er selvfølgelig ingen bronzer om den ikke lover naturlig glød til huden.

2. Guerlain's Terracotta kolleksjoner har alltid fine glødene produkter, og Sun in the City virker som intet unntak. Dette herlige produktet er faktisk beskrevet som et produkt som gir deg metalliske toner i ansiktet og varmer opp ansikts tonen, perfekt for highlight og kinn. Den gjennspeiler gull tonene i huden din, perfekt for sommer brun hud! 

3. Den siste er fra Estee Lauder og er kalt 'Pure Color' Illuminating Powder Gele. Den inneholder tri-blend formel som hele denne kolleksjonen fra Estee Lauder som jeg blant annet har nevnt her. For dere som ikke vet hva det er, vil det si at pudderet har både flytende, pulver og gel materialer i seg for å gi ekstra glød, og perfekt mix av farge pigment og perle effekt. 

Hvilken er deres favoritt?

UB

Power Woman in Green

For noen dager siden leste jeg en artikkel om Iris Apfel og om MAC kolleksjonen hun selv frontet tidligere i år. This 90 year old woman kicks ass! Da jeg så bilde igjen tenkte jeg å skrive et lite innlegg om sminketrenden med knalle farger.

Jeg har en tendens til å bli redd når noen nevner andre farger enn svart og brunt på øynene.  Sier noen farger som gult, rosa og blått, I'll run faster than anyone. Men dette er et perfekt eksempel på hvor enkelt, elegant og vakkert det kan være. Hun har brukt grønt, tenk dere hvor fint det er på brune øyne! Inkluderer også en makeup tuturial fra yndlings youtube guruen min, Tanya Burr. Hun har også brukt grønt, og det ser fantastisk ut! 

Mitt favoritt merke for knalle farger er helt klart Illamasqua, dere kan blant annet lese om dems vår kollkesjon her. Det er vel en grunn for at det er en trend, og folk faktisk går for denne looken. Kanskje jeg skal manne meg opp en dag og gå for en lilla eyeliner.

Noen av dere som kommer til å prøve seg på denn trenden?

UB

The Tangerine Year

Pantone har kåret Tangerine som året farge, så hvorfor ikke lage et lite innlegg om Tangerine farget sminke. Denne fargen var jo også veldig populær i fjor. Jeg kjøpte ingen i fjor, så det frister jo såklart litt i år.
1. Givenchy - Rouge Interdit Candide Tangerine
2. NARS - Lipstick, Heatwave
3. MAC - Lipstick, Tangerine Tango

Denne fargen er også sett veldig mye på kjendiser i det siste, blant annet Vanessa Hudgens, Jennifer Hudson og Alexa Chung.
1. Becca - Nail Lacquer, Tangerine Dream
2. OPI - Cajun Shrimp
3. Essie - Tangerine

Skal eller har dere invistert i noe med Tangerine farge?

UB

MakeUp Trends Spring 2012

Her kommer et lite innlegg om årets vårens sminke trend, noe jeg synes er fantastisk nydelig. Natrlig, friskt og enkelt. Jeg synes minimalistiske looker får frem de pene ansiktstrekkene hver enkelt har. 

1.       2. 

3.       4. 

Tenkte jeg skulle lage et innlegg om hver av trendene og med eksempler av produkter som kan brukes for den spesifikke trenden. 

På det første bilde ser vi den typiske Cat-Eye looken, veldig elegant look som passer til både hverdag og fest. Den typiske moderne vrien på 60-talls sminken ser vi på det andre bilde. Dere kan se produkter jeg anbefaler for denne looken her, (men husk at jeg har tatt utgangspunkt i den standard 60 - talls trenden). Det tredje bilde er minimalistisk og preget av vårlige farger, mens på bilde fire drar man minimalistiske trenden fult ut - for de som liker en litt maskulin look kan man enkelt få det med rette øyenbryn. 

Følg med for å se de beste produktene for hver enkelt look! Hva synes dere om vårens trend?

UB

, Oslo

Hei! Denne bloggen handler hovedsaklig om sminke, alt i fra nyheter, reviews til get the look. Meningene mine er 100 % ærlige og produktene har jeg kjøpt selv. Er det noe dere lurer på ta gjerne kontakt her på bloggen, på facebook eller på uniquebauty@hotmail.com (Yes, uniquebAUty@hotmail.com). Sminke og skjønnhets produkter kan være så gøy, eksperimer! Følg meg gjerne på blogglisten.no eller llik Beauty Channel på facebook!

hits